Olgunluğun yaşla bir alakası var mı? Bilimsel verileri de göz önüne alırsak erkeklerin 30 yaşından sonra olgunlaştığı gibi sonuçlar çıkıyor ama ben yedisinde neyse yetmişinde de odur sözünün tesiri altında bu duruma pek inanmıyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
8 ayOlgunluk yaşla değil yaşantı ve tecrübeyle kazanılıyo. Dışarda çok erkek var 40 olup olgunlaşmayan.
13 Yorumla
Soran8 ayBu durum kadınlar için büyük bir sorun kimse çoluk çocukla uğraşmak istemez erkek olsun kadın olsun...
- 8 ay
Herkes kendi karakterine benzeyeni çeker. Kimisi çocuk ruhlu kimisi olgun
Soran8 ayOlabilir...
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟 Çok güzel bir soru sormuşsun, düşünmeye değer gerçekten. Olgunluk yaşla direkt alakalı bir şey değil aslında, kişisel deneyimler, yaşanılan olaylar ve hayattan ders alma kapasitesine daha çok bağlı. 😊 Tabii bilimsel olarak, erkek beynindeki bazı alanların (mesela karar verme ve duygusal denge) 30’lu yaşlara kadar tam olarak olgunlaştığını gösteren çalışmalar var. Ama bu herkes için bire bir geçerli değil.
Yedisinde neyse yetmişinde de odur sözü ise aslında karakterin temelini anlatıyor olabilir. Yani insanın özü, değerleri sabit kalabilir ama olgunluk, hayata yaklaşımı ve insanlarla ilişkilerindeki gelişimi zamanla şekillenir. Özetle, olgunluk yaşla değil, hayattan öğrenmeyle gelir. 🌸 Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🌈12 Yorumla
Soran8 ayGüzel bir bakış açısı teşekkür ederim tecrübe kısmını atlamış olabilirim 🙂
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 840 cevap paylaştı.
8 ayakıl yaşta değil baştadır ama yıllar buna tecrübe ve ağırlık ekler.
11 Yorumla
Soran8 aySonra da yaşlanmışım be diyor insan...
8 ayErkekler 10 daikikada olgunlasoyor tecrube ile sabit
152 Yorumla
Soran8 ayNasıl oluyor o?
- 8 ay
Birisi cıkitor karsina o yapiyor
- 8 ay
Sonra keşke diye icini cekiyorsun
Soran8 ayKarşındakinin pişman etmesi mi yoksa ona bu davranışı yapması izin verdiğin için mi bu keşke?
- 8 ay
Keske daha önce olgunlaşsaydım icin bu keske ben olgunlastim ama trrn kacmisti
Soran8 ayTecrübe dedin ya ilk cevabında hah o tecrübeyi yaşamadan öncesi olgunluk olmuyor ya hani 🙂 o tren gelecek yani gelmezse olmaz 👍
- 8 ay
Tamda bu
Soran8 ayGayet doğru anlamışım teşekkürler 🙏🙂
- 8 ay
O tren kacinca yolcu oluyorsun yoksa istasyon mu orası muallak
Soran8 ayMuhtemelen istasyon gelen bir iz bırakıyor ya bu durum bizleri istasyon yapıyor 😂 aynı zamanda zaten yolcuyuz ve yürüdüğümüz yolda seçimlerimizin sonucunu yaşıyoruz iyi veya kötü...
- 8 ay
Belkide birilerinin trenide bizdik neden bunu düşünmüyorsun?
Soran8 aySeni bilmiyorum ama ben kendimi hiç tren gibi hissetmedim bana karşı platonik birşeyler yaşamamışsa veya birilerine umut vermemişsem ki net bir insanım ben karşı taraf umutlanmıssa da yanlış anlaşılmışımdır ki çok bariz bir özelliğim ne kadar net anlatsam da bazıları ters anlamak noktasında çok başarılı kaderim yapacak bir şey yok...
- 8 ay
Ben çok trendim hiçbirinin bileti benim trenime değildi galiba hicbirini bindirmedim.
Soran8 ayBiraz da istasyon olmayı dene bence o zaman değer verilen sen olursun...
- 8 ay
Yanlis yazmisim ben istasyondum trenim coktu
- 8 ay
Fazla ironi iyi gelmedi
Soran8 ayBen ironi seviyorum... Ama tren yerine istasyon koyunca saçma oluyor gibi 😂 tren olmayı dene diyerek kendi cevabımı değiştireyim o zaman...
- 8 ay
Tranvay olsun o zaman
Soran8 ayŞarkı tarzın çok güzel teşekkürler ve bu platformda dinlediğim ilk şarkı desem 🙏🙂
Soran8 ayO da olur...
- 8 ay
Normalde söylemem bu sarkilari bu geceye ozel
- 8 ay
Sarkilarin bestesi ikinciyeni o ÿuzden severim ikinci yenicilere tutkunum
Soran8 ayBu saatte de iyi gitti ne yalan söyleyeyim 🙂↕️
Soran8 ayÇok ayrıntı bilmiyorum ama farklı şarkılar özellikle sözleri anlamlıysa çok severim dinlemeyi hep aynı saçma sapan müzikler yapılıyor son zamanlarda...
- 8 ay
Inan bana bende biraktigi etkiyi bilemezsin az kisi bilir en guzelide populer olup kirlenmemeleri
- 8 ay
Evet notalar besteler hepsi farklıdir bu insanların sanatı sanat için yapiyorlar
Soran8 ayGerçekten öyle çok hoş farklılık iyi oluyor buna da hasret kalmışız...
- 8 ay
Ben degililm uzum zamandır onlarlayım
Soran8 ayPopüler olmayışı onları özel kılıyor anca sosyal medyada birileri paylaşınca az da olsa değer görüyorlar...
- 8 ay
Sende bizlesin artık birde uvercinka göğe bakma durağı ile baslayip ikinci yenicileri seversen tamamdır.
Soran8 ayKendi adıma söyledim say...
- 8 ay
Birak populer olmasinlar onlarimda oyle cabalari yok zaten koray avci 2 tane sarkilarini soyledi zaten kirletmis gibi hissettim
Soran8 ayKeşfetmem gerekiyor demekki gerçekten iyi geldi... Şarkılar iyileştirir gerçekten kaliteli olduğunda tadından yenmiyor...
- 8 ay
Kesinlikle hadi bir mix daha yapiyim icimden geldi
Soran8 ayTeşekkür ederim 🙏
- 8 ay
Rica ederim bunlari seversin umarım
Soran8 ayŞu an dinliyorum 🙂 birazdan düşüncemi belirticem 🙏
- 8 ay
Bekliyorum objektif ol lutfen
Soran8 aySon attıkların bana klasik müzik dinliyorum havası verdi ama güzel dinlendirici parçalar yani sevdim 🙂
- 8 ay
Klasik müzik zaten bazilari hayal kurmak dinlenmek uykuya dalmak için
- 8 ay
Sadece şehrazat suiti klasik muzik pardon
Soran8 ayOlsun bence güzel bir sakinleştirdi her an uyuyabilirim 🙂
- 8 ay
Sevindim
- 8 ay
Begenmene
Soran8 ayTeşekkürler 🙏
Gizli Üye(36-45)8 ayTemel şeyler aynı kalsa da diğer şeyler değişiyor. Video aynı ama oynatma hızı farklı 😂
186 Yorumla
Soran8 ayÇok farklı bir cevap olmuş ufkumu açtı 😁
Cevap sahibi8 ay😂😂😂😂😂 yazarken bende cevabıma şok oldum. Öğretmenim ya ondan. Dersi de böyle anlatırım hep 😂
Soran8 ayŞaşırmadım o zaman... 🙂🙏
Cevap sahibi8 ayAynen. Sen ne iş yapıyorsun?
Soran8 ayDiplomalı ev hanımıyım...
Cevap sahibi8 ayÖyle deme
Süper annelik
Kaç çocuk var
Kaç yıllık evlisin
Soran8 ayBir tane beş sene oldu..
Cevap sahibi8 ayMaşallah. 13 benimde. Biz hiç iyi değiliz ama seni bilmem de 😞
Soran8 ay13 yıl mı çocuk sayısı mı yoksa 😁 tamamen şakaydı Allah yardım etsin ne diyeyim 13 yıl az değil...
Cevap sahibi8 ayAynen öyle. Yorumların. Sorun. Tepkilerin. Cevapların. Acep dinlerli beni anlar mı kulak verir mi? Demedim değil. Belki sende anlatırsın.
Soran8 ayAnlamadım?
Cevap sahibi8 ayBiraz konuşma imkanımız var mı yani?
Soran8 ayBuradan da anlayabiliyorum...
Cevap sahibi8 ayEvet ama ben buradan her şeyi sorup anlatamıyorum. Tamam neyse. Israr eden konumunda olmayı asla istemiyorum. Sormadım say madem ne deyim.
Soran8 ayAnlayış için teşekkür ederim...
Cevap sahibi8 ayNe demek. Ama eğer dinlerim dersen o anlayışa ben senden çok muhtacım bilki. Beni anlayacağını bir bilsem ah bir bilsem 😞
Soran8 aySorun eşle mi ilgili pek emin değilim aranızı düzeltmemiz için dua edeceğim 13 yıl az değil onca emek heba olmaz inşallah...
Cevap sahibi8 ayEvet. Çok teşekkür ederim iyi bakışın için. Sizde de sorunlar var bence. Seziyor yaşayan biri anlatmasan da.
Soran8 ayBelki... Ben teşekkür ederim anlayış ve güzel cevabın için...
Cevap sahibi8 ayBen anlıyorum her şeyi. Hemde her şeyi. Uyuyacak mısın? Dürüst ol
Soran8 ayHerşeyi derken?
Cevap sahibi8 ayKırıldığın şeyler olduğunu
Soran8 ayHerkes biraz kırılır zaten ama şükredecek nedenlerim çok o yüzden umursamamayı öğrendim.. artılara odaklandığım için eksiler önemsiz kalıyor...
Cevap sahibi8 aySen çok akıllı ve olgun bir kadınsın. Kaç yaşındasın?
Soran8 ayTeşekkürler. Kaç yaşındayım sence? Herşeyi anlarım demiştin bu konuda da bir tahminin vardır mutlaka...
Cevap sahibi8 ayBen otuzdan yukarı veya en az otuza yakın diyorum
Soran8 ayDünyada 30 yıldır varım ama kendimi 70 gibi hissediyorum...
Cevap sahibi8 ayKoydu bu cevabın vede üzdü 😞 ne deyim ki. Kelime benim de ilacım yok. Ama sohbetim var sadece. Kabul edersen.
Soran8 ayTeşekkürler buradan da çok iyi geldi... Aslında şuanda da sohbet modundayız ve bu bana çok iyi geldi... Ne öğretmenisin merak ettim?
Cevap sahibi8 ayBuna o kadar sevindim ki böyle düşünmene. Ne mutlu bana. Onu bulmakta sana kalsın ☺️☺️
Soran8 ayTahmin yürümede pek iyi değilim küçük bir ipucu verirsen iyi olur.. öğretmenim 🙏🙂
Cevap sahibi8 ayBen tahmin etmeni isteyen değilim direk anlatmak konuşmak isterim kaçmasan işte 😀 senden ötürü böyle oluyor 😀
Cevap sahibi8 ay? ☺️
Soran8 aySusmadım henüz konuşuyorum ya sorumun cevabı bu değildi ama neyse 🙂 alt tarafı küçük bir ipucu istedim öğrencilere ipucu vermiyor musun yoksa bir soru sorduğunda... ?
Cevap sahibi8 ayMerak ettiğini öğrenme konusunda kız öğrencilerin ne kadar başarılı olduğunu zaten biliyorum ☺️ bu enfes taktiklerini görmeden de biliyordum ☺️
Branşım değil fıtratım diyelim daha etkili bunda. Duyguları analiz gücüm.
Soran8 ayBen halâ ipucu bekliyorum 😄
Cevap sahibi8 ayDirek konuşma imkanı sunarsan fazlasını bulacaksın o ipin 😀
Soran8 ayAlt tarafı branşını söyleyeceksin 😄 öğrencilerine karşı da bu kadar zor musun?
Cevap sahibi8 ayÖğretmen bir amaç için zorlar ve buna değer 😊😊
Soran8 ayAmaç derken? Benim merakım gayet basit ve sıradan bir merak bence... 🙂
Cevap sahibi8 ayDin. 😉
Merakın gitti işte.
Sende gidersin o zaman şimdi 😞
Soran8 ayBen matematik olabilir diye düşünüyordum tahmin konusunda iyi olmadığımı kanıtlamış oldum 😂
Cevap sahibi8 ay😂 deli
Soran8 ayEn azından cevap alabildim merakıma şükür 🙏🙂
Cevap sahibi8 ayKırmadım seni diyelim ☺️☺️
Soran8 aySaygı duyardım kırılmazdım o kadar narin değilim...
Cevap sahibi8 ayHer mesajına değer verdiğimi anla diye belki de
😉😊
Soran8 ayTeşekkür ederim 🙏
Cevap sahibi8 ayBen teşekkür ederim. Odağın ben olmasam da 😀
Soran8 ayBiz kadınların aynı anda birden fazla odak noktası olabilir şu an kedi seviyorum mesela 😂
Cevap sahibi8 ayKedin kadar olsak yeter desene 😀
Soran8 aymaalesef insanları onların yerine koyamayacak kadar seviyorum onları 😺
Cevap sahibi8 ayNe deyim
Nasıl dersen
Soran8 ayHa bir de ölümün tek gerçeğimiz olduğu bu dünyada geçici olan hiçbir şeye takılmıyorum artık...
Cevap sahibi8 ayMesajım mesajıma takıldı. Sohbetin sohbetime. Kısa bir süre de olsa takılı kalmış oldum böylece sende. Dinlemeni isterdim beni. Karar mı? Karar senin tabi.
Soran8 ayDinliyorum ya cevaplarım dinlediğim anlamına geliyor bence 🙂
Cevap sahibi8 ayBuraya yazılacak olsa çoktan yazmış olmaz mıydım demi
Soran8 ayNasıl bir şey olabilir ki? Buraya yazamayacak kadar?
Cevap sahibi8 ayBunu sorarak beni buraya yazmaya zorlar gibi yapman kısır döngü işte
Soran8 ayHayır zorlamıyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın saygı duyarım.
Cevap sahibi8 ayTeşekkür ederim. İmkan tanırsan seve seve anlatırım. Yoksa usulca susarım.
Soran8 ayÖğretmenim aklımda çok deli bir soru var bu soruya beni ikna edici bir cevap alayım ki imkan tanıyayım...
Cevap sahibi8 ayBuyur?
Soran8 ayEstağfurullah. Etik olur mu? hani branşın din ya bu arada yargılamıyorum branşını hatta vaktiyle ben de bu branşı seçsem şimdiye kaç yıllık öğretmendim 🙂 gerçekten şu an ikna olmam lazım hani cevaplarım değerli ya bir çaba görmek istiyor olmak ta hakkım diye düşünüyorum.
Cevap sahibi8 ayÇok haklısın. Ama ne deyim ki. Çıkmazlar zaten insanı sevk ediyor bazen buna. Sende çıkmaz sokak olma derim birde ☺️ İnan cevaplarım uzun uzun bu konu da ki hem sürecimi hem gel gitlerimi de. Karar senin olur yine.
Soran8 ayBenim çıkmaz sokak olduğumu mu düşünüyorsun? 🙂
Cevap sahibi8 ayBak lütfen ☺️ yormasan mı burada daha fazla ha? 😀
Hadi ama 😊
Soran8 aySorumun cevabını alamadım ayrıca yine basit bir soru sordum etik mi? Bana göre daha tecrübeli hem de aktif yapmasam da meslektaşım olarak güzel bir cevap bekliyorum evet çok sabırlı biriyim 😂
Cevap sahibi8 ayDeğil deyim de susayım 😀 onu mu istiyorsun? 😊
Soran8 ayBen normalde bu saatte bu kadar enerjik olmam ama garip bir şekilde iyi hissediyorum... 🙂 Yorulmak için biraz yaşlıyız galiba oysaki ben yaşlıydım 😂
Cevap sahibi8 ayBak cidden diyorum. Ne öyle bekletme ve kırma artık. Gerçekten. İmkan verir misin?
Soran8 ayBu cevap seni rahatlatacaksa neden olmasın bana uyar 🙂
Cevap sahibi8 ayTamam 😊😊
Cevap sahibi8 ayBeğendim sorunu 😉 bekliyorum ☺️
Cevap sahibi8 ayHadi amaaa 😊😊
Soran8 ayBen sorunun cevabına istinaden demiştim onu 🙂
Cevap sahibi8 ayPeki iyi geceler……
Soran8 ayCevabın hayır mı yani ama neden hayır ona da bir detay isterim 🙂
Cevap sahibi8 ayCevap istiyorsan gerçekten bunun yeri burası olmasın artık. Susuyorum.
Soran8 aySaygı duyarım hoş sohbet için teşekkür ederim iyi geceler 🙏🙂
Cevap sahibi8 ayKeşke böyle yapmasaydın. Anlatacak tonla şeyle sessiz kalmak durumda kalıyorum. Enerjimizi buna harcamak yerine. Neyse. Ne desem boş. Biraz birliğini okuyorsun. Hoşuna gidiyor belki de bu. Kadın doğası. Ama yapma. Engel butonu orada. Buna rağmen buyur seni dinliyorum dememen. Neyse.
Soran8 ayEngellemeye neden olacak bir konuşma geçmedi. Gayet akıcı ve bana iyi gelen bir sohbet oldu. Bildiğini okumak kısmını pek anlayamadım. Belki de etik olmadığından ama yine de teşekkür ederim.
Cevap sahibi8 ayYa ben teşekkür ederim. Ne demek. Ama bu akıllı kadının fikrini almak istiyorum işte. Ve bunu son kere rica ediyorum gerçekten. Yazar mısın? Lütfen. Bunun yanlış olup olmadığına anlatınca sen karar ver ve dilersen devam etme. Ama şu an böyle yapma.
Soran8 ayTamam ciddiyet ve buradaki saygının aynısını bekliyorum bilginize...
Cevap sahibi8 ayTabi ki.
Cevap sahibi8 ay?
7-70 muhabbeti huydan bahsedilir. Olgunluk deneyimle-yaşanmışlıkla alakalı bir şey.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayben anca 33te biraz biraz olgun olduğumu hissettim
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı.
8 ayYaşadıkların seni olgunlaştırabilir
14 Yorumla
Soran8 ayOlgunlaşmak için illa olumsuz bir şey mi yaşamak gerekiyor... ?
- 8 ay
İçindeki çocuk ölünce olgunlaşırson maalesef
Soran8 ayKatılıyorum...
- 8 ay
Katıl kurt
8 ayMalsef kadınlar artık gec olgunlaşıyor onu gördüm bu sira
10 Yorumla
8 ayBilimsel veriler yanılıyor o zaman 😃
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 871 cevap paylaştı.
8 ayErkekler zaten 30 dan sonra olgunlaşır
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 309 cevap paylaştı.
8 ayYaşla alakası yok bence de
10 Yorumla çok doğru
10 YorumlaYok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aynsilll
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!