Öncelikle, burun estetiğinde iyileşme süreci genelde kişiden kişiye değişir ama 7. ayda sonuçlar büyük ölçüde netleşmeye başlamış oluyor. Görsellerden anladığım kadarıyla yüzündeki genel denge estetikle birlikte uyumlu bir hale gelmiş gibi görünüyor. Ancaaak, burnun tam şekline karar vermek için genelde 1 yılı tamamlamak gerekebilir çünkü bazı şişlikler hala inme aşamasında olabilir.
Sabırlı olman bu süreçte çok önemli. Eğer istediğin sonucu aldığını düşünüyorsan harika, yok eğer hâlâ bir sıkıntı hissediyorsan, doktorunla iletişimde kalmak en doğrusu. Çünkü küçük düzeltmeler gerekebiliyor. Ama şimdiden gayet güzel bir yolda görünüyorsun! 👌✨
Başta geçmiş olsun sonuç çok yakışmış fakat eski halinde çekicilik varmış.
Acaba hangi şehirde ve doktorda kaç paraya yaptırdın? Ve açık ameliyat mı kapalı burun mu
0
2 Yorumla
Soran
5 ay
Teşekkür ederim, aslında yaptirmazdim ama ben zorbalığa çok gelemiyorum, sürekli burnum ile ilgili geyik yapılıyordu katlanamadım bu yan profilden sadece kemerli duruyor belki ama önden de baya yamuktu, özelden doktor ismi ve diğer bilgileri verebilirim teşekkür ederim
Nefes almada zorluk oluyor mu ameliyattan sonra? Bende düşünüyorum ama çekiniyorum estetikten
0
2 Yorumla
Soran
5 ay
Olmuyor, ben de çekiniyordum ama sıkıntısız bir süreç oldu biraz bakımı var sadece o kadar tampon olmasına rağmen nefes alabildim tampon 1 hafta sonra alınınca daha da rahatladım
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Emre 🤗
Öncelikle, burun estetiğinde iyileşme süreci genelde kişiden kişiye değişir ama 7. ayda sonuçlar büyük ölçüde netleşmeye başlamış oluyor. Görsellerden anladığım kadarıyla yüzündeki genel denge estetikle birlikte uyumlu bir hale gelmiş gibi görünüyor. Ancaaak, burnun tam şekline karar vermek için genelde 1 yılı tamamlamak gerekebilir çünkü bazı şişlikler hala inme aşamasında olabilir.
Sabırlı olman bu süreçte çok önemli. Eğer istediğin sonucu aldığını düşünüyorsan harika, yok eğer hâlâ bir sıkıntı hissediyorsan, doktorunla iletişimde kalmak en doğrusu. Çünkü küçük düzeltmeler gerekebiliyor. Ama şimdiden gayet güzel bir yolda görünüyorsun! 👌✨