Güzellik & Bakım Kirpiklerin uzun olması sizin için önemli mi? ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 411 Yapay Zekaya Sor İlla uzun kirpik mi?#EdamedaBeauty 💅🏻🌸👄 Güncellemeler6 ay Güncelleme Kirpiklerin uzun olması sizin için önemli mi? Cevapla Kirpik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Benim için önemli değil 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Valla şunu söyleyim Uzun kirpik istemem 😅 zaten sahibim zararını ara sıra çekiyorum gözüme düşüyor çok acıtıyor 1 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 681 cevap paylaştı. Kirpik olayi bence kadina gerçekten çok farklı bir hava katıyor 😎😎 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 6 ay Serum kullanıyorum etki ediyor uzun olmasını seviyorum rimel sürerken daha hacimli uzun gösteriyor 1 0 Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 6 ay Aaa yepaze gibi karşısın otur serinle bu yüzden çok önemli bence 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yani benim için bir önemi yok kirpiklerim güzel zaten 1 0 Yorumla
Ayağakalkınefendiler Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 6 ay Bir çoğumuz dikkat bile etmiyor. Uzun tercihimdir. 1 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. İnsan olsun Eda ama şeytan gibide yapmasın kirpikleri 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Uzun ve gür olsun havalı 1 0 Yorumla
u чσlєnα Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet daha güzel gözüküyor 1 0 Yorumla
yarenavni1 Takip Et Xper 3 Yaş: 18 6 ay çok abartılı yaptıranlar var fazlası kötü duruyor ama dozajında iyidir 2 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı. sana yakışıyor canısı 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 860 cevap paylaştı. Takıldığım bir nokta değil 1 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 700 cevap paylaştı. Değil ama benimki uzun.. 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Isterdim ben uzun olsun🌸 1 0 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 445 cevap paylaştı. Hiç dikkat ettiğim bişey değil 🤷🏻 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 6 ay Önemli, telgrafın telleri gibi kirpiklerimiz var 1 0 Yorumla
İflah_olmaz_adam Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 6 ay Gözlük kullanıyorum uzun olmaması daha iyi 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır önemli değil 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Abla ayak çok seviyorum çorapsız cıplak guzel ayak görünce fena hoşlanıyorum ayak fetisim var 😋 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. önemsiz 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 910 cevap paylaştı. Önemli değil 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. onemli 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 401 cevap paylaştı. Tabiki hayir 1 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. İnce bel daha önemli 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uzun kısa fark etmez 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 655 cevap paylaştı. Kirpikler önemli 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Değil. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Benim için önemli değil
Valla şunu söyleyim Uzun kirpik istemem 😅 zaten sahibim zararını ara sıra çekiyorum gözüme düşüyor çok acıtıyor
Kirpik olayi bence kadina gerçekten çok farklı bir hava katıyor 😎😎
Serum kullanıyorum etki ediyor uzun olmasını seviyorum rimel sürerken daha hacimli uzun gösteriyor
Aaa yepaze gibi karşısın otur serinle bu yüzden çok önemli bence
Yani benim için bir önemi yok kirpiklerim güzel zaten
Bir çoğumuz dikkat bile etmiyor. Uzun tercihimdir.
İnsan olsun Eda ama şeytan gibide yapmasın kirpikleri
Uzun ve gür olsun havalı
Evet daha güzel gözüküyor
çok abartılı yaptıranlar var fazlası kötü duruyor ama dozajında iyidir
sana yakışıyor canısı
Kadını hoş gösteriyor
Takıldığım bir nokta değil
Doğal olacaksa güzel.
Değil ama benimki uzun..
Isterdim ben uzun olsun🌸
Zaten uzun benim
Hayır, aksine itici geliyor.
Hiç dikkat ettiğim bişey değil 🤷🏻
Önemli, telgrafın telleri gibi kirpiklerimiz var
Önemsiz döküldü zaten
Gözlük kullanıyorum uzun olmaması daha iyi
Hayır önemli değil
Hem uzun hem kalın olsun
Abla ayak çok seviyorum çorapsız cıplak guzel ayak görünce fena hoşlanıyorum ayak fetisim var 😋
Hayır
önemsiz
Önemli değil
onemli
Evett
önemli değil
Hayır önemli değil
Tabiki hayir
Önemli değil
İnce bel daha önemli
Uzun kısa fark etmez
Önemli tabi