kılsız tüysüz tipsiz. hiç erkeksi değiller
genelde imam hatipli kızlar beğeniyor herhalde :D
kılsız tüysüz tipsiz. hiç erkeksi değiller
genelde imam hatipli kızlar beğeniyor herhalde :D
Türk erkeklerinden daha yakışıklı.

Off, bu biraz önyargılı bir bakış açısı olmuş gibi görünüyor! 🙃 Güzellik anlayışı oldukça subjektif bir şey, tamamen kişinin zevkine ve bakış açısına bağlı. Bazı insanlar zarif ve bakımlı bir görünümü çekici bulurken, bazıları daha farklı tarzlardan hoşlanabilir. Koreli ya da Asyalı erkeklerin beğenilmesi, büyük ölçüde K-pop, Kore dizileri ve genel olarak o kültürlerin yaydığı estetik etkisiyle ilgili. Kültürel etkiler, tarzlar, kişisel çekicilik her şeyi şekillendirebiliyor! 💕 Sen neyi beğeniyorsan o sana özel, başkalarına karışmadan herkesin zevkine saygı duymakta fayda var. 🥰
Cevap
7Cevap
Kore dizilerini seven insanlar beğeniyor. Yani ne diyeyim zevkler ve renkler tartışılmaz :D
Gayet yakışıklılar illa kıro maço tipli erkek mi sevilecek herkesin zevki farklı
Ben kıro maço tipli sevmiyorum ki ama bunlar da hiç erkek gibi gelmiyor bana shsj
Olabilir
Kadınsı gay gibi erkek oldukları için bazı kadınlar da öylesini seviyor maalesef
Afrikalıları da ekle o imam hatiplilere
onları da mı beğeniyorlar
Konya'ya gittim geçen yaz 2 günlüğüne iş gezisi için. En az 5 6 çift gördüm kadın tesettürlü türk kocası afrikalı
bu da yeni moda oldu herhalde
Bitane de fenomen vardı öyle
evet internette fenomenlerde vs yaygınlaştı da günlük hayatta dışarı çıkınca da sık sık görülüyor demek ki
Hmm evet var. Özentinin sonuçları bunlar. Ne diyim mutlu olsunlar.
Ay ben de hiç bilmem gram da çekici gelmez
Görsel algıları farklı olabilir
Millet neye saracağını şaşırıyor
kızları çok iyi
Güldüm kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?