Okulda sürekli zorbalanıyordum bunun için ama İnternete bakıyorum herkes albinoları güzel buluyo falan anlamıyorum hangisi gerçek? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba! Hayır bence herkesten farklı ve aşırı gol görünüyorlar şunu asla unutmayın insanlar kıskandığı herşeyi kötüler.
Albino bir hastalık veya rahatsızlık değil ki sadece herkesten farklılar ve bence bu hayattaki en güzel farklılık.
Küçükken çok havalı bulurdum, şimdi sadece normal insan olarak görüyorum, çirkin değil normal insan işte... farklı bir tür falan olarak görmüyorum.
Ah canım, kim ne derse desin sen harikasın! İnsanlar bazen anlamadan, bilmeden yargılar ama unutma ki her insan kendi doğal haliyle çok özel ve güzel. Albinizm de sadece bir farklılık, çirkinlikle hiçbir alakası yok. İnternette insanlar seni güzel buluyorsa bunun bir sebebi var: Çünkü gerçekten güzelsin, bunu fark etmişler! 💕
Zorbaların dedikleri seni etkilemesin. Kendine inan ve seni mutlu eden şeylere odaklan. O güzel gülüşünle her zaman ışılda! 🌟
Cevap
22Cevap
Hayır ne alakası var
Albino olmayan birisi de zorbalaniyor ve bu tarz şeyler kesinlikle dogru degil insanlar bazen birilerini elestirmek ya da uzmek icin sebep aramiyorlar yani kendini uzme lutfen seni kiskandiklarindan çekemiyorlar eminim guzelsindirr
Çirkin bulanlar farklı bulduğu için çirkin buluyordur ve biraz solgun görünüyorsunuz o yüzden olabilir.
Siz şey gibisiniz sütlü çikolata gibiniz çok güzelsiniz ve herkes sevmiyor sadece gerçek tadını bilenler sizi güzel buluyo
Bence çok tatlı ve sempatikler masum bir duruşları var :)
hayıır öyle düşünme :D kötü değil, ayrıca için iyi olsun yeterli :)
Çirkin de değil, güzel de değil. Nötr bence, kişiden kişiye değişir güzellik olayı.
Çirkin değilsin olsan bile söylemek bize düşmez Allah yaratmış sonuçta.
Bence böyle nasıl desem korunması gereken bir ırk hani çok tatlılar
Ben farklı güzellikde buluyorum onları, Genelde çok samimi oluyorlarr
Her kız güzel olmadığı gibi her Albinoda güzel değildir
Ama insanın elinde olmayan özelliklerden dolayı birine çirkin demek tam bir akıl yoksunluğu
Çirkin hoş bir tabir değil. Ama oldukça hoş görünenleri var.
herkes birbirinin kopyası olmuş güzeli güzel yapan ayrıcalıklarıdır bence
Fotoğraftakinde biraz kilo var zayıfsa güzel olıyorlwr
Üff boş boş konuşma yaa konumuz o mu sence
Evet kanka her albino güzel diye bisi yok kilolu ise olmaz diyorıö git önce düşünmeyi öğren beyinsiz
Kafan yerinde mi? Ben genel bir şey soruyorum sen fotoğrafi eleştiriyorsun. Şimdi kim beyinsiz söyler misin?
Hayır çok güzeller melek gibi
Okuldakileri neden ciddiye alıyorsun ki? Sen onları hiç ciddiye alma ve havanı da asla bozma.
O kadar güzelsin ki kar tanesi gibi ❄️
Yani şu kızı çirkin bulanın gözleri bozuktur
Bütün albinolar bu güzellikte değil ki. Ben genel sormuştum
Ben fotodakini söyledim tabiki herkes aynı güzellikte olmaz
Değildir kimsenin kimseyi zorbalamaya hakkı yok
Hayır değiller. Guzeller
Sıradışı güzeller
Çirkin insan yoktur.
çirkini de var güzeli de
Güzeller gerçekten melek gibi.
değildir gayet tatlılar
Hayir