AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
272Cevap
Diş rengi kemik rengi gibidir. Renk için bir karkıı olmaz ama ağlık için olur
Evet bence beyazlatır aynı zamanda sağlığı korur
Bazı dişler doğal rengi sarıdır istediğin kadar fırçala beyazlama olmaz
Diş macunu dişleri gün be gün eritiyor bilginiz olsun
fırçalamak beyazlatmaz sadece çok hafif rengini açar doğal diş rengin beyaz değilse ve memnun değilsen beyazlattırabilirsin dişçide
Evet ama yediğin içtiğin şeylere de dikkat etmelisin
Kahve, Kola, Sigara ve Alkölden uzak duracaksın.
Benim önerim: Limon suyu, diş macunu ve Karbonatı karıştırıp öyle fırçala. Ara sıra yapabilirsin hemen fark edeceksin.
Fakat hergün yapma, haftada 1-2 kere yeterlidir.
Başlığa göre cevap veriyorum hayır. Dişin yapısı öyleyse nasıl renk degistirebilirki. Ha kullanımdan sararmistir onu giderilir ama onun dışında hayır. Diş klinikleri bunun uygulamasını yapıyor. Fırçayla macunla olacak işler değil
Beyazlatır mı bilemiyorum ama fazla fırçalamak zararlı. Normal bir düzenle hijyen ve bakım sağlarsın fakat beyazlatma etkisi olur mu bilemedim
Düzenli olarak gittiğin bir diş hekimin var mı? Onun tavsiyelerine göre hareket etmelisin bence. Diş minesinin kendine has bir rengi var diye biliyorum diş beyazalatayım derken dişin doğal dengesini bozma da...
Beyazlasa benim beyazlardı günde 2 paket sigaradan cumhuriyet altını gibi oldu
Hayır ben 6 ayda bir fırçalıyorum önce WC taşı gibi bir hale geliyor sonra bir fırçalıyorum bembeyaz oluyor 😬😬😬
Düzenli diş fırçalamak diş beyazlatmaz eğer ürün kaliteli beyazlatıcı özelliği varsa faydalı olabilir ve şuda var herkesin bir kemik rengi vardır bembeyaz diş imkansız
Yok knka düzenli diş fırçalamak işe yaramıyor ~yoo
Genetik sarı ise hiçbir şey fayda etmiyor
Ben hiç kullanmadım yalnız bir şey öğrenmek istiyorum bu diş fırçasının basliğinı yenilemek gerekiyormu yedek başlık almalimiyiz ve kaplama dişlerde is3 yararmi
Sadece fırcalamak cözüm değil yeteri kadar kalsiyum almak şekerli asitli gıdalardan uzak durmakta önemli zira diş üstündeki katman zamanla zayıflayıp alt tabakadaki sarartıyı gün yüzüne çıkartıyor.
Sanmıyorum
Temizleme etkisi mutlaka var ama beyazlamasi icin farklı işlem gerekebilir
hangisinin dişinin beyazlığı bence aynı değil diş minesi ince olanlar veya diş minesi beyaz olmayanlar var ama tabii ki de düzenli fırçalama bence uzun süre dişlerin beyaz kalmasını sağlıyordur
Yani teknik olarak biraz da olsa evet ama herkesin diş rengi yapısı aynı değil o yüzden rengi sabitde kalabilir yani bazılarının sarı oluyor mesela fırçalasa bile
Ayy keşke öyle bişey olsa ama hiiiç sanmıyorum
Evet beyazlatır. Kural kesinlikle her defasında 2 dakikanın altında fırcalamamak
Oral-B nin 1 numara bembeyaz dişler diye diş macunu var bak kullan ve faydasını göre çok iyi hemde çok
Doğuştan kemik renginin öyle olabilme ihtimalide var onun dışında düzenli fırçalamak işe yarar
Evet beyazlatır. Benim dişim çok kötüydü ve geçeceğini de düşünmüyordum. Sonra bir gün düzenli fırçalamaya başladım ve şu an mükemmeller çok şükür
Hayir alakasi bile yok. Dis mineralinin rengi neyse o kaliyor. Tabi pisse daha cok sari gozukur o ayri konu
Beyazlatmasada dahada kötüye gitmesini engeller. Fırçalama ağız bakımının önemli olduğu kadar beslenme de önemli
Doğru macunlar oral b nin var çok güzel. Çay kahve sigara içiyorsanız splatın onun için özel çıkardığı var ikisinde kullanın.
Dişleri tam beyazlatır mı bilmiyorum, ama düzenli fırçalarsan dişlerinin beyaz kalmasını sağlar.
Sararmayı ve çürümeyi durdurur beyazlatmaz. sen bugünden itibaren hergun 2 kere 3 kere fırçalasan bile yıllar sonra yine şuanki gibi kalır.
her gün sabah akşam en kimyasal en zararlı macunla 30 saniye mis gibi yapar ama 1 seneye takma diş alırsınız. Bilginize
Evet, fazla fırçalama diş minesine zarar verebilir. Alttaki tabaka ortaya çıkarsa dişler olduğundan daha sarı görünebilir.
Hayır yıllardır fırçalarım hala dış aralarında tortular var tek çözüm dişçide temizletmek o da sıkıntılı oluyor ilerde
En azından beyazlatmasa bile daha ferah hissettirip daha sağlıklı olur. Dişlerinizi fırçalamanızı tavsiye ederim.
Tabiki beyazlatır ama başka bir şeylerde lazım
evet bence baya beyazlatır ama hangi diş macununu kullandığın çok önemli
Yardımı olur diyelim , en güzeli Dr. Gidip beyazlatmak bence.
Bence beyazlatır ama hep fircalamak temiz tutmak gerek
Günde kaç kez fırçalarsın
Evet hemde baya fazla farkeder ben her zaman fırçalarım
Evett ama her diş ürünü için geçerli değil. Doğru ürün ile olabilir
Elbette, fakat diş sadece fırçalamak ile tamamen temizlenmez. Diş ipi kullanımı gereklidir.
Sigara kahve cay az tüketip kaliteli bir macun kullanirsan neden olmasîn
Yani dişin yapısıyla da ilgili ve diş macunuyla da Çok kahve çay içersen de sararır
Biraz genetik biraz bakım sadece fırçalamakla alakası yok btw
Sanmıyorum dişin orijinal rengine bağlı dış fırçalamak sadece zarar görmesini engler
Fırçalamada diş fırçana kattığın şeye bağlı olarak evet.
sigara ve çayı birlikte tükettiğin sürece her yıkama öncesi sarı olduğunu göreceksin.
Sağlıklı tutar ama her şeye rağmen arada bir diş taşları için kontrole gitmek gerekiyor..
Beyazlatmıyor nedense dişe göremi muamele bilemedim
Bence beyazlatmaz ama temiz bir görünüm verir
yeterli olmaz 6 ayda bir dişçiye gitmen beyazlatman lazım
Bence beyazlatmıyor bence düzenli fırçalıyorum hep aynı
beyaz olması sağlıklı demek oluyor. kullandığın macuna göre değişiyor tabiiki de.
Elbette beyazlatır sabah akşam olucak şekilde ama fazlaya kaçma zararlı
Beyazlatır fakat düzgün diş macunu ve diş fırçası seçmelisin
İnce fırça kullanma
Beyazlatmazsa bile sararmasini engeller
Beyazlatir ama yinede bir disciye gitmekde fayda var
2 günde bir dişimi fırçalıyorum ama hiç saramam yok bende
bunca sene fırçaladım beyazladığını görmedim :D
Evett Düzenli fırçalama ya özen gösterin bir diş doktoru olarak tavsiye ederim