15 gü
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
Detaylı tarif lütfen
Bence doktora git orada beyazlat en hızlısı bu. Karbonatla fırçalamayı da tavsiye ediyorlar.
evde olmuyo be öyle bir yöntem ille dişçiyi istiyor yani
Anlaşılan sende çay kahve ve sigara çok içen bir insansın çok acil durumda ağzının içine karbonat dök limon sık iki yemek kaşığı kadar sonra onunla fırçala 10 dakika boyunca ağzından çıkan lekelere şaşırma ama aşırı derece fark ediyor anında
Çok diş macununa flora maruz kaldığı için dış sarıyor veya yiyecek falan flordan kaynaklı yanlış hatırlamıyorsam doktor yardımı olmadan geçmiyor benimde öyle çünkü en kısa zamanda göstericem doktora
Soda ile fırçala, siyah dil macunu al onlar çok iyi
Karbonat asit limon karışımı
Dişçiye gidip beyazlatmak onun dışında evde yapılanlar çözüm vermez bence
Tuz ve karbonatı karıştır, biraz limon sık, fırçala
Valla her gün de fırçalasam beyazlamıyor diş çok önemli bir etken valla sararmış dişler insanı kendinden bile soğutuyor sigara kullananlar özellikle daha kötü ne yapsak bilemedik
Bunun cevabını biliyorum muz kabugunu soyun (içini kaşıkla siyir) , karbonat ve sirke biraz ekleyin... Macun kıvamına getirin siz bile şaşırirsınız.
Bu karışımı yaparsan sabahına bakmaya kıyamazssın kesin uygula (bir çorba kasesine ufak karbonat dök üzerine limonu sık bir kaşıkta yoğurt ekle ve karıştır apzına beklet farkı gör)
yakalanmamak tabi ki. yemek yemezseniz bir şey olmaz su için ssdecd.
Misvak kullanıyorum arada güzel beyazlatıyor
Karbonat limon suyu ama haftada bir yapmalisin
büyükler karbonat limon vs. der ama dişe zarar verir mi bilmem. en temizi temiz tutmak
En hızlı, en güvenli ve en etkili yöntem → Diş hekimi tarafından yapılan tek seanslık profesyonel beyazlatmadır.
Soda limon tuz karıştır diş macunu ile harmanla fircala bembeyaz çıkar
Dış fırçası her hangi bir bardak su bir çay kaşığı tuz ve birazda sirke koy bir saat kalsın sonra çıkar ve fırçala
Diş rengi genetiktir, orjinal dişleriniz genetiğinize bağlı olarak belli bir orana kadar beyazlar gerisi diş hekimliği gerektirir.
Düzenli olarak fırçalamak ara sırada limon karbonat diş macunu karışımı yapıp diş fırçasını bu karışıma batırıp fırçalamak.
Bence Günde en az iki kez dişlerini fırçalamak hem sağlıklı hem de doğal beyaz kalmasını sağlar Kesinlikle
Mutfakta bulduklarıni sürme de. Bilinçsizce yapilan işlemler daha kötü yapiyor. En iyisi doktora gitmek
Söylüyorum yaz; bir bardağa limon, karbonat, diş macunu koy karıştır günde 3 kez dişlerini bu karışımla fırçala 3 günde sonucu gör.
Hindistan cevizi yağı ile fırçala önce sonra zerdecal ile fırçala. Sonra normal dismacununla fırçala beyazlar parlamasa da beyazlatiyor
hindistan cevizi ile diş fırçalamak çok güzel beyazlatıyo bide marvis diye bir diş macunu var aşırı iyi
Diş hekimine gidip profesyonel yardım al şartsa onun haricinde düzenli bakım yap saçma sapan şeyler de sürme dişine zarar verirsin
Ben sana en hızlı yöntemi söylim bana dua edersin misvak yaş misvakla hemen günde 5 kere misvakla bak dişer bembeyaz ya mükemmel bi nimet ya
tiktokta görmüştüm adını hatırlamıyorum ama mor bi bant var arastır o şirket ilk kullanımda beyazlatıyo
Başlığı okuyarak cevap veriyorum en yakın diş hekimi
Hic bilmiyorum ama doktorun yapmasi daha iyi olur diye düşünüyorum
dişin doğal rengine yaklaştırabilirsin ekstra beyazlık için farklı işlem gerekir
Karbonat ve diş macunu karışımını duymuştum baya etkili
dişini fırçala, muz kabuğunun iç kısmını sür uyu :)
Sigarayı kahveyi az iç karbonat ve limonu krem gibi yapıp fırçayla dişine sür
karbonat etkil oluurmu sizce düşüncennz nedir
Dişlerini fırçalasan zaten sanki beyazlar hani düzenli bir fırçalama falan
Maalesef doğal rengi neyse onunla kısıtlı kalıyor tabii ki temizlik şart.
doğal yöntemler de denedim ama diş macunu daha iyi
bir şey vardı kemiriyorlardı ismini hatırlamadım kahverengi iyi geliyormuş baya
Karbonat ve limon baya psrlatiyor. hem de doğal ve ucuz
Karbonat limon ama diş etlerini yıpratabilir temizlese bile zararıda var bence.
Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin kullanan ve iyi etki aldıgını söyleyen cok kisi var
Günde en az iki kez dişlerini fırçalamak hem sağlıklı hem de doğal beyaz kalmasını sağlar.
Çok basit bir cevap vericem mesela diş fırçalamak
Her gün 3 defa dişini fırçala 10-15 gün boyunca. Bembeyaz olur.
Diş beyazlatıcı diş macunları işe yarıyor biraz
Dişini beyazlatamayan gitsin diş yaptırsın 4 gündür gündemde ne diş beyaz mı bilmemne
böyle bir şey için profesyonel yardım gerekir
diş macununun ustune bıraz karbonat koy ve fırcala etkısını gorursunuz
Diş macunu çok önemli ve düzenli olarak fırçalamak
Benim de cevabını aradığım soru
Lütfen buraya yaz olur mu bulunca
Şanş işi ya her gece dişlerimi yıkıyorum yinede o istediggim beyazligi göremiyorum
genelde 10 defa fırcalasamda 1 saat sonra gene eski haline donuyor
Çok basit doktora gidip diş temizliği yaptırıyorsun.😄
Misvak kullan internetten al cok ise yariyor galiba
düzenli diş fırçalamak ve gargara yapmak başka ne olacak.
Düzenli fırçalamak ve düzenli bir şekilde dişçiye gidip tartarları almak
Bazı insanların diş rengi beyaz değildir. Beyazlatayim derken ana dişinizden olmayın
beyaz bir renk bulup ona boyayabilirsin en hızlı yolu bu