AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
227Cevap
Tabiki diş fırçası ve diş macununu düzenli kullanmak
Benim denediğim en iyi diş macunu oral-b 3d white. Bir defaya mahsus karbonat deneyebilirsin
Date bitti soru bitmedi. Beyazlatabildin mi dişleri?
Dişler hafif sarilik olmali bu saglam iyi oldugunu gösterir amasyada
Misvak olabilir ya
Ya da dişçiye temizletmek
Ben düzenli fırçalıyorum, bazen diş ipi de kullanıyorum. Böylelikle dişlerim beyaz kalıyor.
karbonatla diş macununu karıştır devamlı kullan güzel sonuçlar elde edersin
Benim de cevabını aradığım soru
Lütfen buraya yaz olur mu bulunca
Çok basit doktora gidip diş temizliği yaptırıyorsun.😄
Kömür gibi bişey vArdı toz onu çok övüyorlardı aktif carbonmu ne
Limonu karbonatla karıştır uygula ama zarar verir biraz
Çilek ile yapılan bir kür var, İbrahim Saraçoğlu anlatıyor bakın öğrenin.
dişçiye gitmen lazım karbonal limon vs. gibi şeylerle diş minesini aşındırır zarar verirsin
Düzenli diş fırçalamak ve aynı düş macununda sabit kalmamak!
Düzenli fırçalamak ve düzenli bir şekilde dişçiye gidip tartarları almak
Birçok şey gördüm ve denedim ağzım mahvoldu ben de denemeyi bıraktım
Bazı insanların diş rengi beyaz değildir. Beyazlatayim derken ana dişinizden olmayın
Bence beyazlamaz zaten partikülller sarartıyo sadece çürüme engellersin
Her gün fırçalasan yeterli bence
Doğal olması önemli, fırçalasan da sapsarı mı
Direkt olarak diş doktorunda düzenli beyazlatma işlemi.
Diş doktoruna gidip temizletmek, daha hızlısı yok
Diş hekimine gidip parlatma yaptırmak en hizlı çözüm
Çok güvenmiyorum belki profesyonel ellerde olabilir ama
#Hükümdar
Detaylı tarif lütfen
Bence doktora git orada beyazlat en hızlısı bu. Karbonatla fırçalamayı da tavsiye ediyorlar.
evde olmuyo be öyle bir yöntem ille dişçiyi istiyor yani
Anlaşılan sende çay kahve ve sigara çok içen bir insansın çok acil durumda ağzının içine karbonat dök limon sık iki yemek kaşığı kadar sonra onunla fırçala 10 dakika boyunca ağzından çıkan lekelere şaşırma ama aşırı derece fark ediyor anında
Çok diş macununa flora maruz kaldığı için dış sarıyor veya yiyecek falan flordan kaynaklı yanlış hatırlamıyorsam doktor yardımı olmadan geçmiyor benimde öyle çünkü en kısa zamanda göstericem doktora
Karbonat asit limon karışımı
Soda ile fırçala, siyah dil macunu al onlar çok iyi
kahve, limon, zerdeçal, karbonat ve herhangi bir diş macununu bir kab a koy, macun kıvamına götür fırçala dişini bunla, beklet biraz sonra bana dua et
Disler bazen ten rengine göre rengi vardır mesel esmer biri dış rengi sarıdır beyaz tenli biri esmerinkine göre az sarıdır yani ancak dişlerini yaptırırsan beyazlar diğer şekil baya sorunlu yaa
Misvak okey dir ya da eyüp sabri tuncet bambu karbonlu diş macunu da çok iyidir yanında ek bir diş macunu ile karıştırarak kullanılması lazım çok etkili
Düzenli ağız bakımı ben günde üç kere fırçalıyorum fırsat buldukça sabah akşam da yeterli olur
Günde en az iki kez dişlerini fırçalamak hem sağlıklı hem de doğal beyaz kalmasını sağlar
Düzenli fırçalamak çok önemli, günde üç bazen dört kere fırçalarım dil ve ağız bakımı hijyeni şart
Dişçiye gidip beyazlatmak onun dışında evde yapılanlar çözüm vermez bence
Tuz ve karbonatı karıştır, biraz limon sık, fırçala
Valla her gün de fırçalasam beyazlamıyor diş çok önemli bir etken valla sararmış dişler insanı kendinden bile soğutuyor sigara kullananlar özellikle daha kötü ne yapsak bilemedik
Bunun cevabını biliyorum muz kabugunu soyun (içini kaşıkla siyir) , karbonat ve sirke biraz ekleyin... Macun kıvamına getirin siz bile şaşırirsınız.
Bu karışımı yaparsan sabahına bakmaya kıyamazssın kesin uygula (bir çorba kasesine ufak karbonat dök üzerine limonu sık bir kaşıkta yoğurt ekle ve karıştır apzına beklet farkı gör)
yakalanmamak tabi ki. yemek yemezseniz bir şey olmaz su için ssdecd.
Bu olay hep tartışıldı. Sağlıklı dişler için bakım şart dostlar.
Misvak kullanıyorum arada güzel beyazlatıyor
Karbonat limon suyu ama haftada bir yapmalisin
büyükler karbonat limon vs. der ama dişe zarar verir mi bilmem. en temizi temiz tutmak
Söylüyorum yaz; bir bardağa limon, karbonat, diş macunu koy karıştır günde 3 kez dişlerini bu karışımla fırçala 3 günde sonucu gör.
Soda limon tuz karıştır diş macunu ile harmanla fircala bembeyaz çıkar
Hindistan cevizi yağı ile düzenli olarak ağzı çalkalamak diye duymuştum. Yani bence en güzel diş beyazlatma yöntemi bu
Dış fırçası her hangi bir bardak su bir çay kaşığı tuz ve birazda sirke koy bir saat kalsın sonra çıkar ve fırçala
Diş rengi genetiktir, orjinal dişleriniz genetiğinize bağlı olarak belli bir orana kadar beyazlar gerisi diş hekimliği gerektirir.
Düzenli olarak fırçalamak ara sırada limon karbonat diş macunu karışımı yapıp diş fırçasını bu karışıma batırıp fırçalamak.
Mutfakta bulduklarıni sürme de. Bilinçsizce yapilan işlemler daha kötü yapiyor. En iyisi doktora gitmek
Hindistan cevizi yağı ile fırçala önce sonra zerdecal ile fırçala. Sonra normal dismacununla fırçala beyazlar parlamasa da beyazlatiyor
hindistan cevizi ile diş fırçalamak çok güzel beyazlatıyo bide marvis diye bir diş macunu var aşırı iyi
Diş hekimine gidip profesyonel yardım al şartsa onun haricinde düzenli bakım yap saçma sapan şeyler de sürme dişine zarar verirsin
Ben sana en hızlı yöntemi söylim bana dua edersin misvak yaş misvakla hemen günde 5 kere misvakla bak dişer bembeyaz ya mükemmel bi nimet ya
tiktokta görmüştüm adını hatırlamıyorum ama mor bi bant var arastır o şirket ilk kullanımda beyazlatıyo
Sigarayı kahveyi az iç karbonat ve limonu krem gibi yapıp fırçayla dişine sür
Bildiğim karbonat var ama ne kadar sağlıklı bilmem