Güzellik & Bakım Bu dudaklardan hangisini tercih edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hepsi influencerların dudağından alındı. Sizce en iyi olması gereken boyut ve şekil hangisi? 🍓 🥥 🍇 🍑 🍒 🍉 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu dudaklardan hangisini tercih edersiniz? Cevapla En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Hiç birini tercih etmem. 0 1 Yorumla Soran 6 ay Nedennnn
Ks1Bilen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı. Kendi dudağımı seviyorum🥥 , Ama 🍇 daha da hoş bence, 0 2 Yorumla Soran 6 ay Doğal seviyorsun yanii Yorumla Ks1Bilen 6 ay Elbette :) Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. 3 numara dedim 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Sondan 2. Ve 3. İyi tam sksoluk 0 2 Yorumla Soran 6 ay Kiraz ve şeftali mi demek istedin ne alaka sondaki bence o amaca daha uygun Yorumla ateslialper06 6 ay Evet kiraz ve şeftali Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şeftali ve karpuz arasında kaldım 0 2 Yorumla Soran 6 ay Karpuzun üst dudak bana fazla büyük geldi alt dudağa göre Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK 6 ay Hele kirazın alt dudağa bak 😂 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 348 cevap paylaştı. Hepsini 0 0 Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 392 cevap paylaştı. Çok iyi yaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay 🍇 bunu 0 1 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Benim dudaklarıma benziyor Kendi dudaklarımı sevmenin etkiside var tabi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç birini tercih etmem.
Nedennnn
Kendi dudağımı seviyorum🥥 , Ama 🍇 daha da hoş bence,
Doğal seviyorsun yanii
Elbette :)
3 numara dedim
Bunlar ney ya dudak iste
Sondan 2. Ve 3. İyi tam sksoluk
Kiraz ve şeftali mi demek istedin ne alaka sondaki bence o amaca daha uygun