Sosyal medyada sık sık görüyorum, kızlar çok beğeniyormuş neresini beğeniyorlar diye buraya sormak istedim 😄 Küçük bir not; futbolcu Burak Yılmaz'a benzettim ben jsgg
Bir kaç röportajını dinledim adam harbi mantıklı konuşuyor kendini övmüyor yaptığı işi abartmıyor şarkılarında küfür yok kaliteli müzik yapıyor her yaş gurubu dinliyor ve de en önemlisi fanatik Galatasaraylı 😃
Bu çocukla aynı okuldan mezunum, aynı mahallede büyüdük (benden 4 yaş küçük bu arada), o zamanlar pek ne okulla ne de akademik başarıyla ilgisi vardı erken yaşta çalışmaya başladı. Sonra bir patladı milyonluk adam oldu. Gebze'nin sınırlarını aşıp Türkiye çapında birine dönüştü... Uzun lafın kısası, beğenmiyorum. Süleyman da öyle, yakın arkadaşımın çok yakın bir dostuydu. Ünlü olduktan sonra hepsini unuttu.
2
1 Yorumla
Cevap sahibi
6 ay
Takıldığı çevreyi bilmem ama büyüdüğü mahalle en nezih mahallelerden biri olmasına rağmen sürekli bir getto özentiliği vardı bunda, zaten o kesime oynamasaydı ünlü olamazdı diye düşünüyorum.
Bu dönemin şarkıcıları ve sözde sanatçılarına ve onları dinleyenlere acıyorum gerçekten. Çok şükür ki Pentagram, Kıraç, Candan Erçetin ve Şebnem Ferah gibi nicelerini dinleyerek büyüdük...
Bence bu adamı aşırı ulaşılabilir buldukları için seviyorlar, tanıdık geliyor. Adamda semt abisi havası var. Ergenlere has bir laubalilik ve dayılanma davranışı gösteriyor devamlı, aşırı avam
Görseldeki kişiyle ilgili bir yorum yapamasam da Blok3'ün bir konsept ya da içerik grubu gibi olduğunu düşünüyorum. Popülerliğinin sebebi belki de tarzı ve içeriği olabilir. 😊 Bazen insanlar bir şeyleri sadece orijinalliği ya da farklı havası için de beğenebiliyor. Sen ne düşünüyorsun? 😏
Ben begeniyorum. Hatta begenmeye yeni başlamadım. Konuşmaları , insanlara davranış tarzını çok begeniyorum. Hayata bakış açısı çok güzel 😂 Sonuçta aynı şehirde büyüdük belki bundan dolayı yakın hissetmiş olabilirim. ~~