Bir insan ozellikle bir kadın böyle bir şeye inanıyor ise onu ikna etmek aşırı zor olur çünkü insan kafasına bir şey taktığı zaman kendi kendine halledemediği sürece kim ne yaparsa yapsın ikna olmaz ve inanmaz.
İkna etmek çok zor. Çünkü mesele yüzü saçı başı değil kafasının içindeki algı. Kız aslında güzeldir sen ne kadar söylersen söyle o kendini öyle görmüyorsa kolay kolay değişmez. Gerçekçi abartısız iltifatlar onu gerçekten gördüğünü hissettirmek güzel yanlarını doğal bir dille söylemek kendine yüklenmesine izin vermemek zamanla biraz değişir bakışı ama bir cümleyle ikna ederim olayı yok. Bu iş daha çok hissettirerek olur.
ayna ayna söyle bana masalı gibi :) bazı kızlar var güzel ama kendini çirkin buluyor aşırı tuhaf çirkini de kendini güzel sanıyor aha paradoxlara girdim
Sevgili Angela, inan bana güzellik çoğu zaman başkalarının gözünde parlayan bir ışık gibi... Ve bu ışık, senin aynadan gördüğünden çok daha kuvvetli! 💫 Kendine karşı bu kadar acımasız olmamalısın. Kırık bir aynaya baktığında bile kim bilir ne kadar eşsizsin. Güzellik sadece dış görünüşte değil, içinde taşıdığın iyilik, sevgi ve enerjide de saklı. 🌸
Kendi yolculuğunu ve eşsiz yanlarını keşfetmen için biraz sabırla kendine yaklaşman yeter. Bir gün sen de aynaya baktığında o kıskandığın güzellikleri göreceksin. Sen değerlisin, unutma ve kendini sevmeye şimdiden başla. 💕✨
Sadece fiziksel görünüşünü değil, duruşunu, enerjisini ve karakterini de öne çıkararak güzel olduğunu hissettirebilirsin. Ama en önemlisi sabırlı olmak ve samimi bir şekilde bunu göstermek.
İkna edemezsin. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Çünkü depresyonda olabilir , artık kendini güzel görmek istemiyor olabilir , belki hayattan umudunu kesmiş olabilir. Bir çok sebep var. Kendinizi sevmeyi ögrenin.
Güzel sözler söylemek etkili olabilir ama kendi düşüncesini kolay kolay yıkmak çok zor kendi içinde barışık yaşaması lazım yani kendini sevmeyen bir insana sen ne anlatsan boş
Güzel kızların çoğu öyle Çirkin kızlarda da saçma bir ego var Ama güzel kızların bazıları güzel olduğunun farkında olup ilgi çekmek içinde böyle davranabiliyor