Başkaları tarafından beğenilme duygusu?

Şu sıralar ağır bir çöküşteyim ve toparlanmak istiyorum onun içinde saçlarımı boyatmak ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum böyle toplum tarafından güzel bulunma ve beğenilme hissi aşırı hoşuma gidiyo ve özgüvenimi yükseltiyo özellikle erkekler tarafından götüm kaldırılıyo saç ve dolgu yaptırmak seni toparlıcak mı diceksiniz evet çünkü şu an ki dış görünüşümden hiç memnun değilim normalde insanların ne dediğine umursayan biride değilim ama dışarıdan beğenilme hissi beni çok iyi hissettiriyo gözlerim yeşil sizce saçımı tekrar sarı yaptırayım yoksa farklı bi renk mi beyaz tenliyim bu arada

Güncellemeler
6 ay
Kendimi beğeniyorum zaten sadece ev iş ev iş kendime bakmamaya başladım ve bu halimle bile iyiyim kendimi seviyorum ama dolgu eridi ve saçlarım uzadı boyatmak şart ve dolgumu yenilemek şart oldu ve tabikide dışarda şu an ki halimle çokta dikkat çekmiyorum ama diğer türlü aşırı dikkat çekiyorum ve gerçekten kendine bişeyler yaptırdıkça dahası geliyo bu bir gerçek demek istediğim bende mi tiktok kaşarlarına benzemeye başlıyorum
Başkaları tarafından beğenilme duygusu?