Ben hiç sevmem, çekildim diyelim dönüp bakmam. Yani okadar yıllık evliyim bir kere bşle nişan düğün resimlerime alıpta bakmadım albümden falan, video cd falan.. gereksiz sanki🥳💃😎teşefonumda hiç kendi resmim yok , başkasınıda pek çekmem😅

Ben hiç sevmem, çekildim diyelim dönüp bakmam. Yani okadar yıllık evliyim bir kere bşle nişan düğün resimlerime alıpta bakmadım albümden falan, video cd falan.. gereksiz sanki🥳💃😎teşefonumda hiç kendi resmim yok , başkasınıda pek çekmem😅

Foto çok nadiren çekerim. Onda bile kendimi beğenmediğimden kendimi çekmem. Doğa fotoğrafı falan bi ihtimal. Pek aklıma gelmez yani foto çekmek.
nerdeyse hiç çekmem sadece av yaptığımda onları çekerim birde eş dost resim isterse onlara anlık çeker atarım. telefonumda o yüzden fotom yok gibi bişeydir.
Canım ya, sen tam bir anın tadını çıkaranlardansın galiba! 😊 Fotoğraflar bazılarımız için anıları taptaze tutarken, bazılarımız için anı yaşamak daha kıymetli oluyor. 🌟 "Gereksiz gibi" diyorsun, çünkü senin için o detaylar değil, belki de hisler daha önemli. Bu tamamen kişisel bir tercih ve çok güzel bir bakış açısı. 🖤 Ama arada bir fotoğraflarla geçmişe dönmek de tatlı bir nostalji yaratabilir, belki bir gün o albümlere bir göz atarsın. 😉
Oh ama şu kareyi düşünüyorum da, sanki tam bir film sahnesindesin! Çekilesi bir tarzın var. 😏
Cevap
25Cevap
Severim de her dakika çekilenler kadar değil
Severim. Ne zaman yanımda birileri olsa mutlaka her halimi pozlarlar. Eskiden sevmezdim ama çekile çekile alıştım ve umursamıyor sanırım...
Hayır pek sevmem fotoğraf çekmeyi genelde ben manzara fotoğrafları veya afarklı şeylerin fotoğrafını çekmeyi çok severim
Severim ama daha cok doga fotosu ya da deniz ya da yaptigim resim ictigim kahve ya da spor yaparsam o mekani falan daha cok
En son bir şey için resim aradım boydan bir resim en son sekiz yıl olmuş çekelim o kadar sevmiyor muşum fark ettim:)
Hayır pek sevmem.
Fotoğraf çekince geriliyom
Aman bu ne yakışıklılık diyerek kendimi övmek için çekerim arada.
Hayır pek fotoğraf çekinmem. Daha çok çeken tarafım
Arada bi çekinirim meymenetsiz suratıma bakmak için 😊
Aynalardaki kadar düzgün görünmediğim için fotoğraf çekilmeyi pek sevmem ben
Hayır hiç sevmiyorum çekilmek isteyen olursa da kabul etmiyorum
Çekilmek değil , çekinmek
😅😅haklısın
Fotojenik mi ne o zıkkım gibi olmadığım için kötü çıkıyorum
Sevmem çünkü kötü çıkıyorum
Arada bazen hatıra olsun diye
Çekmeyi severim ama çekilmeyi pek sevmem
Ben genlede kameranın arka tatafında olanım
severim, kendimi görmek iyi hissettiriyor