Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kendine bı hobi bul.. seni isteyeni iste takıntı haline gelecek bişey yok.. kendini daha da iyi hissettirecek şey veya şeylerle meşgul ol.. kaliteni düşürme.
08 Yorumla
Soran8 ayÖyle olmuyor işte keşke sevmeseydim ya
Soran8 aySitem ettiğim mesaja 4 aydır cevap vermedi instagram engel attı wp engel atmadı
Soran8 ayaslında ben de ona bir ara engel attım mesajıma geç cevap vermişti ilk konuşunca ben de engel attım 10 gün falan sonra o sormadan neden engel attığımı yazdım o da işte yazdı kendince bir şeyler sonra ben değersiz hissettim ve kırıldım için böyle yaptım dedim cevap vermedi istek attım isteğimi sildi sonra bir anda sınav sonucumu sordu ben de sitem ettim 4 aydır cevap yok Instagram engel attı wp engel atmadı
Soran8 ayNe diyorsunuz ya
Güzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. Takıntı iyi değil ne desem anlamsız kalacak biliyorum ama
Dünya Bi kişiden ibaret değil sadece bunu bil028 Yorumla
Soran8 ayYa sevmişim geçmiyor sevgi sevgili bile olmadık unutamıyorum
Soran8 ayÇocuk 4 aydır wp den yazdığım sitem mesajına cevap vermedi instagram engel attı wp engel atmadı
Soran8 aySürekli ağlıyorum
Soran8 ay20
Soran8 ayİnanın çok şey gördüm bu hayatta bir de ilk aşık olduğum kişi oydu
Soran8 ayBence bu çok yaşla alakalı bir durum değil
Soran8 aySize çok kısa özet geçsem olur mu
Soran8 ayaslında ben de ona bir ara engel attım mesajıma geç cevap vermişti ilk konuşunca ben de engel attım 10 gün falan sonra o sormadan neden engel attığımı yazdım o da işte yazdı kendince bir şeyler sonra ben değersiz hissettim ve kırıldım için böyle yaptım dedim cevap vermedi istek attım isteğimi sildi sonra bir anda sınav sonucumu sordu ben de sitem ettim 4 aydır cevap yok Instagram engel attı wp engel atmadı
Soran8 ayNeden
Soran8 ayAma işte bir insanı saf bir şekilde sevince unutamıyorsun bazen bir insana bağlanman içinde yaşanmışlık olması gerekmez aslında
Soran8 ayAcaba ona nasılsın yazsam mı
Soran8 ayNiye
Soran8 ayEvet ama benim aklım şunu almıyor hani bu benim isteği mi silmişti ya ben istemiyor diye düşündüm sonra neden bir anda sınav sonucumu sordu ben sitem edince böyle oldu
Soran8 ayOlay bence kaale alınmamak değilde duygularını açamamak uzak durmak zorunda hissetmesi
8 ayUzaklaş teması kes tetikleyici resimler vs varsa sil
046 Yorumla
Soran8 ayYa silemiyorum onu kafamdan bıktım
- 8 ay
Biliyorum ama mesafe eşittir silgi
Soran8 aySitem mesajıma 4 aydır cevap vermedi instagram engel attı wp engel atmadı
- 8 ay
Seni çok seviyor demek ki yakında döner 🤣
Soran8 ayNeden alay ediyorsunuz
- 8 ay
4 aydır cevap vermiyor heryerden engel atmış hala döneceğini bekliyorsun
Soran8 ayHayır her yerden atmadı iki platform vardı Instagram ve wp Instagram engel attı ama sitem mesajınj yazdığım wp den engel atmadı
- 8 ay
Çok güzel binde bir şansın var demektir
Soran8 aySaçma değil mi sitem mesajını en son yazdığım yer wp oradan neden engel atmadı
- 8 ay
Tinlamadi herhalde
Soran8 ayTınlamamakla ilgisi yok o zaman instada engel atmazdı
- 8 ay
Fikrimi sordun söyledim kızmaya hakkın yok
Soran8 ayKızmadım ki ama sonuçta beni görmek istemeyen biri oradan da mesaj atacağımı düşünürdü oradan da engel atardı
- 8 ay
Engel atmadi cevapta yazmadı sonuç?
- 8 ay
Acaba başkası mı var hayatında
Soran8 ayYokki
Soran8 ayHem başkası olsa wp den de engel atardı
- 8 ay
Aynen engellerdi ama yazmazdi
Soran8 ayDimi wp den de engel atardı yani
- 8 ay
Aynen hala aklı fikri sende yazmaya çekiniyor gibi
Soran8 ayYa dalga geçme 😔
- 8 ay
Uyanır misin artık lütfen
Soran8 ayAçık konuşur musun
- 8 ay
Masal bitti yani
Soran8 ayOnun hesabı açık tamam mı ben de başka bir telden kontrol edip takipçilerine bakardım bayağı kız takip ederdi ama bir kız dikkatimi çekmişti kızın iki hesabıyla takipleşiyordu ve sonra baktım takipleşmiyorlar artık bana engel atması o kızla mı ilgili diye düşündüm alakası yok bana Ağustos sonu engel atmıştı o kız instagram hesabını ekimde açmış
- 8 ay
😒😒
Soran8 ayHem beni silse numaramı neden silmesin bana engel attığı zamanlar baktım annem de profil gözükmüyorken ben de gözüküyordu
- 8 ay
Niye cevap vermiyor o zaman?
Soran8 ayBelkide ne cevap vereceğini bilmiyor ya da hırs yapıyor bilmiyorum ki
- 8 ay
Seven insan cevap vermemezlik yapmaz
Soran8 ayYa onda ego var bir de bana karşı bir garip bir tutuk
- 8 ay
Ya sen bunu ne kadar zamandır taniyon
Soran8 aySana olanları anlattım ilk başta ben engel attım ya ondan hâlâ hırsı geçmedi bence sonra işte istek silme muhabbetti oldu bir daha ara yapar gibi olmak için sınav sonucumu sordu ben de sert çıkışınca gıcık oldu
Soran8 ayGeçen sene aynı sınıftaydık
- 8 ay
Yoluna bak böyle küçük taşlara takılıp kalma bende bisey sandım dinliyorum
Soran8 ayNe sandın
Soran8 ayBu çocuk bana buluşma teklifi de etmişti birbirimizi tanımak için falan aramızda çekim vardı yani
- 8 ay
Varmış olmuş bitmiş, sende bitmemiş kabullenme yok sende arkadaşım
Soran8 ayÇünkü bitmedi
Soran8 ayBen ona yazıcam nasılsın diye
- 8 ay
Yaz tabii hayal kirikligina doymadin
Soran8 ayHissediyorum o da seviyor bu çocuk özgüvenli ama tek bir sorunu var duygularını açamıyor
- 8 ay
Aynn efendim
Soran8 ayYa onu sen mi tanıyorsun ben tanıyorum
- 8 ay
Bisey demedim iyi gunler
8 ayolumsuz olumsuz konuşa birsin oda sende soğur gidersiniz
034 Yorumla
Soran8 ayO zaten soğudu ki sevmiyor
- 8 ay
sende bi burukluk var onun üzerine gidersen daha çıkmaza da gire bilirsin
Soran8 ayVar zaten
Soran8 ayÇocuk 4 aydır wp den yazdığım sitem mesajına cevap vermedi instagram engel attı wp engel atmadı
- 8 ay
senin yaklaştığın hisle yaklaşamadığını sen ona gösteremedin emeğini görmeyen birini tüketme bence
Soran8 ayKeşke sevmeseydim onu
- 8 ay
onu de ve bitire bilirsin o olmadığı için ömrünü anlayan tekrar yazan çıkar ozaman kadarın o olurhep
Soran8 ayO galiba engeli kaldırıp takipçi sayıma bakıp tekrar engel atıyor
- 8 ay
herhangi ortak arkadaşlığın üzerinden seni takip ede bilir bir kere anlaşmaya yanaşmayan biri engeller se gene gelir gene engel atar hep bi tavırla yapılaşıp duru bu böyle
Soran8 ayOrtak arkadaş yok ve hesabım gizli aslında ben de ona bir ara engel attım mesajıma geç cevap vermişti ilk konuşunca ben de engel attım 10 gün falan sonra o sormadan neden engel attığımı yazdım o da işte yazdı kendince bir şeyler sonra ben değersiz hissettim ve kırıldım için böyle yaptım dedim cevap vermedi istek attım isteğimi sildi sonra bir anda sınav sonucumu sordu ben de sitem ettim 4 aydır cevap yok Instagram engel attı wp engel atmadı
- 8 ay
sende konuyu açmaman için bi neden kalmamış hayatında biri olduğu kesin onun için bu tavırları
Soran8 ayAslında yok
- 8 ay
yok demesi sadece seninle anlaşamadığını ve anlamadığını gösterir sevgisi olduğu için bunu sana hissettirir hissettirmiş sana
Soran8 ayYok demedi o zaten 4 aydır konuşmuyoruz ben olmadığını hissediyorum
Soran8 ayAçıklayıcı yazarsanız sevinirim
- 8 ay
vazgeçmiş
Soran8 ayNiye
- 8 ay
sevmiyorki
Soran8 aySevmiyor mu
Soran8 ayO zaman alay etmiş benimle
- 8 ay
sitem etmesi herşeyin bittiğinin noktası evet
Soran8 ayYa sitem eden bendim
Soran8 ayİyi okurmusunuz
- 8 ay
🫣
Soran8 ayEvet cevabınızı merak ediyorum
- 8 ay
seni o duruma getirdiği o duygusuzluğu verdiği için sitem etmen çok yerinde olmuş sadece içini dökmekle kalmadın ona dert olur geri gelmesi halinde tavrın nasıl olur bende bunu merak ettim şimdi
Soran8 ayBir anda sınav sonucun nasıl geldi istediğin gibi mi dedi ben de neden sordun mesajıma tenezzül edip cevap vermiyorsun isteğimi siliyorsun başka zaman da sınav sonucumu soruyorsun bu nasıl tezatlık ben seni anlayamadım yazmıştım mesajın üzerinden 4 ay geçti
- 8 ay
10 dk içinde cvp veremediği soruna ölmüştür 4 ay içinde hisleri birileri yer etmiş
Soran8 ayYav niye alay ediyorsunuz
- 8 ay
alay edilecek bi durum yok inanın
Soran8 ayBen sitem mesajını wp den attım neden oradan da engel atmadı numaramı da silmedi muhtemelen
- 8 ay
görüldüğünü görmüş mü
Soran8 ayAnlamadım
Soran8 ay?
8 ayyeni birini bul geçer
03 Yorumla
Soran8 ayBulmak isteyen yok ki
- 8 ay
o değil sen bulacan. yara bandı olarak kullan s2iktiri çek sonra
Başka erkeğe aşık olman lazim
04 Yorumla
Soran8 ayOlmuyorum ki artık ilgimi çekmiyor erkekler
Soran8 ayYav iyi misiniz yani artık aşık olmak istemiyorum midemi bulandırıyor erkekler
8 aybaşkasıyla
034 Yorumla
- 8 ay
sen neden unutamadın ki
Soran8 ayBayağı sevmişim
- 8 ay
ileri bşr durum oldu mu peki
Soran8 aySevgili bile olmadık aslında ama fena çekim vardı yoğun bakışırdık falan
- 8 ay
onun için değilde sen farklı durumda olmuşsun
Soran8 ayNasıl yani
- 8 ay
sen baya etkikenmişsin diyorum
benimse misin
Soran8 ayZaten etkilendim ama o da unutmadı bence hırs yapıyor sadece
- 8 ay
koşma arkasından o senin arkandan koşsun
Soran8 ayYani beni unutsa tamamen sitem mesajını yazdığım wp den de engel atardı bence
- 8 ay
bilemem ama boş ver bırak
Soran8 aySence döner mi
Soran8 ay?
- 8 ay
sanmam
Soran8 ayNeden
Soran8 ayBen mi yazsam ya
- 8 ay
neden
Soran8 ayİlk başta ona engel atmasaydım belki böyle olmazdı evet o da sonradan isteğimi silmişti ama sınav sonucumu sormuştu belkide terslememeliydim
- 8 ay
hayırlısı dene bakalım
Soran8 ayYa da 1,2 ay daha bekleyeceğim
- 8 ay
bekleme
Soran8 ayNiye
- 8 ay
neden bekleyeceksin ki
Soran8 ayYazarsam slk gibi gözükürüm diye korkuyorum
Soran8 aySon mesajı ben attım 4 ay cevap gelmedi ve instagram engel yedim ya ama wp engel yemedim
- 8 ay
yazmasan ne olacak peki
Soran8 ayİçimde kalıcak
- 8 ay
senin için hangisi kötü
Soran8 ayİki durum da kötü bir de ya sevgilisi varsa diye de korkuyorum
- 8 ay
senin iş zor
Soran8 ayNeden ki 😭
- 8 ay
çıkmazdasın
Soran8 ayGerçekten de öyle
başkası takınca
01 Yorumla
Soran8 ayNey
8 ayTakmayarak
02 Yorumla
Soran8 ayÇok sağ ol
- 8 ay
Ne demek
8 ayUyu geçer
02 Yorumla
Soran8 ayÇok sağ ol
- 8 ay
Sende az sağol
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içindeki bu duyguyu çok iyi anlıyorum. Takıntılar sevginin biraz daha karışık bir hali, biliyorum ama kendine odaklanarak bu durumun üstesinden gelebilirsin! 🍂 Öncelikle, hayatında sana mutluluk getiren şeylere yoğunlaşmaya çalış: hobiler, arkadaşlar, yeni bir kitap ya da dizi gibi… Spor yapmak hem bedenen hem ruhen rahatlatıcıdır, özellikle güzel bir sonbahar yürüyüşü zihnini temizleyebilir. 🎧✨
Unutmaman gereken şey şu: Hayatına giren her insan bir tecrübeydi ve seni daha güçlü biri yapacak. Ama şimdi sıra “kendini” ön plana koyma zamanı! Kendine olan sevgini artırdıkça, ondan uzaklaştığını göreceksin. Ve unutma, sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun. ❤️
Sitem mesajıma 4 ay cevap vermedi instagram engel attı wp engel atmadı ben de wp engel atmadım
Ah canım ya, bu durumda hissettiğin karışıklığı çok iyi anlıyorum. Onun zihinsel alanında en ufak bir yer kaplamamasını sağlamak için, biraz cesaretle ilk adımı at: WP’ten engellemek belki kendine verebileceğin bir iyilik olur! Kendini daha güçlü ve özgür hissetmen için bu tarz kesin adımlar çok önemli. Unutma, değerli olan sensin ve öncelikle senin mutluluğun! 💪🌸