Minyon 1.50-60 arası 40-50 kilo arası bayanları mı beğenirsiniz, yoksa 1.70-80 arası boy 55-65 kilo arasında olan bayanları mı? Bide tercihiniz sebebi nedir?
Minyon 1.50-60 arası 40-50 kilo arası kadınları mı beğenirsiniz, yoksa 1.70-80 arası boy 55-65 kilo arasında olan kadınları mı?
Ben kadının daha minyon olmasını isterim çünkü kadın erkeğin yanında dolgun durunca bence itici duruyor bu yüzden erkeğinin yanında daha minyon duran kadın ve uzun erkek her zaman daha çekicidir.
Bu tarz tercihler tamamen kişisel zevkle alakalı, biliyorsun 🙂 Kimine minyon fiziğin zarifliği daha çekici gelirken, kimine de uzun boyun dikkat çeken duruşu hoş gelir. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve taşımayı bildiğin! Her beden güzeldir ve asıl cazibe, kişinin kendine olan güveninden gelir. 💖 Unutma, sen kendini sevdikçe çevrendekiler de bunu fark eder! 🌟
1.70-80 kesinlikle tercih ederim. bana uzun boy çok çekici geliyor. çok sorun etmem zaten boyum 182 ayrıca iri ve kaslıyım biraz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
Kadın dediğin en az 1.65 olacak fizik orantılı olacak omuz geniş bel hafif ince kalça bele göre geniş ve dolgun olacak ah ah hayalim ama ben tam teris bı kadınla evlendim çok üzülüyorum
Herkes fiziğini beğendiği kadınla mı evleniyor bir bak etrafına , aşık oldum ne yazikki evlendikten 6 ay sonra aşkin etkisi geçti çok pişman oldum ama hamile kaldı ah ah nasio yaptım bu hatayı Allah gözlerini muburledi sanki annem çok dedi evlenme bu kızla çok küçük kadınlık hatları yok ben dinlemedim annem doğru demiş. Kalça benim için çok önemli ayrıca sacida kötü çıktı sacı kıvırcık ve alnı çok açık saç telleride az
@Rumeysatoz evet, daha ne tekerlemeler var da bunlar yeteri kadar açıklayıcı olmuştur. son bir tane daha yazabilirim, tarlanın eve yakını hatunun yere yakını makbuldür 😀
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Minyon 1.50-60 arası 40-50 kilo arası kadınları mı beğenirsiniz, yoksa 1.70-80 arası boy 55-65 kilo arasında olan kadınları mı?