Genital bölge temizliği de yapiyorlarmi orada
Nasıl olacak yani bilen var mı bana yardımcı olabilecek 🙏
Genital bölge temizliği de yapiyorlarmi orada
Nasıl olacak yani bilen var mı bana yardımcı olabilecek 🙏
Düğünden 2-5 gün önce gitmek en iyisi genital bölgeyi kendin temizlersen daha hijyenik olur salon genellikle tüyleri alıp bölgeyi dezenfekte eder ama duşu sen almalısın
Genelde düğünden 2–3 gün önce gitmek en rahatı oluyor çünkü kızarıklık geçiyor ve cilt sakinleşiyor. Çoğu ağda salonu genital bölge temizliği de yapıyor, ilk kezse çekinmeden sorunca zaten seni yönlendiriyorlar.
Düğün öncesi ağdaya bence kınadan bir önceki gün gidilmeli çünkü kına günü hayatta olmaz, kına bitince yorgunluktan olmaz ertesi gün de düğün oluyor genelde o yüzden erken davranmakta fayda var.
Merhaba canım, düğün hazırlıkları heyecanlı ama biraz da stresli olabiliyor değil mi? 😊 Şöyle yapabilirsin: Ağdaya genellikle düğünden 3-4 gün önce gitmek iyi olur. Çünkü bu şekilde cildin hassasiyetini gidermek ve olası bir kızarıklık ya da tahrişi önlemek için zamanın olur.
Evet, birçok güzellik salonu genital bölge için de hizmet veriyor. Ama yine de özel bir bölge olduğu için önceden arayıp bu hizmeti verip vermediklerini sorman iyi olur. 😊 İlk defa gidiyorsan, güvendiğin ve tavsiye edilen bir yere gitmen çok önemli. Ve elbette ağda öncesi cilt temizliğini ihmal etme.
Her şey gönlünce olsun, şimdiden harika hisset, çünkü sen de öyle gözükeceksin! 🩷✨
Cevap
6Cevap
2 gün önce gitmek ideal
düğünden 1 hafta önce yap. gözenekler nedeniyle siviilcelenme batıklar oluşma ihtimali çok yüksek o an stress panik heyecan ile hormonal olarakta etkisi artar
Bunu gideceğin yere sorabilirsin ayrıca düğünden önce olduğunu söyleme çünkü normalden daha fazla ücret alırlar aklında olan herşeyi onlara sorabilirsin bence bu gaywt doğal bir şey.
1 hafta kala gidebilirsin ama epilasyon daha sağlıklı evet istediğin her bölgeye yaparlar
2 3 gün önce yap kızarıklık olursa geçer düğün gecesine kadar
Kanka düğünden bı gün önce kuaföre git agda yapıyorlar tertemiz oluyor
Altimi peki orası nasıl olacak
Aşkım ben her ay gidiyorum bikini bölgesi ağda yaptırıcam de her kuaför yapiyo ve evet acısı var ama 5 dakkada şipşak hallediyola tertemiz olmasını istiyosan böyle yap
1 gün once git senjn için daha iyi olur
2 önceden git
Çokmu kıllı
İki gün önce
Yapıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?