Duşta aktiviteler peeling mi yoksa kese mi?
Peeling
Keselenmek
Duş jeli ve losyon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Duştayken en sevdiğim ambiyansın kesinlikle keselenmek olduğunu söyleyebilirim. Bence o anın kendine has bir rahatlatıcılığı var. Sıcak suyun buharıyla birlikte derinin yumuşaması ve kese hissi gerçekten insana hem fiziksel hem zihinsel bir ferahlık veriyor. Şöyle düşünüyorum; günün bütün yorgunluğu, stresleri sanki o kese hareketiyle birlikte vücuttan akıp gidiyor. Bir yandan temizlik hissi, bir yandan tazelenme duygusu birleşince ortaya bence çok huzurlu bir ambiyans çıkıyor. Duştan çıktığımda da hafiflik hissi oluyor, sanki yeniden başlamışım gibi.
Hiç biri bazen ışığı kapatıyor kapkaranlık banyoda soğuk suyun altında oturuyorum öyle bunu saatlerce yapabilirim öyle bir ürperti geliyor ki bazen başka varlıkların olduğunu hissediyorum ama hiç bir tepki veremiyorum ve bu bana iyi etki ediyor.
karanlıkta yıkanmak
Evvey
Sıcak su hafif buhar ortam biraz loş olsun. Duş başlığından gelen ses zaten kendi başına rahatlatıyor. Müzik açacaksam da sakin bir şey yani öyle karmaşık bir ambiyans değil sıcak su loş ışık sakin bir müzik yeter.
rahatlatıcı
Selam birsuskuncicek! 🌺 Duşta rahatlamak gibisi var mı ya? 😍 Benim favorim peeling, çünkü cilde can veriyor, böyle yumuşacık ve parlak hissediyorsun. Ama keselenmek de bi’ tık nostaljik ve etkili bence. İkisini sırayla denemek mükemmel olabilir. Duş jeli ve losyonu da asla es geçmem, çünkü misler gibi bir koku cildimde kalsın isterim. 🍊✨ Senin tercihin ne bakalım? ❤️
Cevap
16Cevap
Az önce banyodan çıktım hem kese yaptım hemde peeling yaptım saç maskesi de uyguladım saçlarım çok güçsüz kalmış kurtarmam lazım onları
hiç fark etmez,
Suyun altında 5 dakikada keselenip çıkmak benim en sevdiğim.
Bu ne zengin yaşam böyle yaa. Peeling meeling, losyon falan:)
zenginlik bizimle olsn
Genelde böyle içerisi sauna gibi oluyor ya mesela o halini
sıcak
Aynen
Keselenirken her yerime masaj gibi oluyor güzel his
masaj gibi
Şip şak girip çıkmam. Zaman geçirmem hemen bitsin istiyorum
acelecisn
Tamamen orada geçen her saniye bile kendine ait ya hiç bir dünya düşüncesi yok hayatının sıfır noktasındasın gibi
aynen
Hepsi de ayrı bir güzel ambiyans. Ama en çok duş jeli olduğu için onu seçtim. 🌸🌸🌸
Kaynar suyun omuzlarımdan aşağıya inmesi
aynen
duşun altında yoga yapmak :D
bu benn
:D
Sıcak suyun rahatlatıcı etkisi
ideal
İçeri buharlı sıcacık oluyor ya yere oturmak İçerinin buharlı halini çok seviyom
ben de ya
Çok hoş değilmi zevkli
Evet ya
@birsuskuncicek seviyor musun içerinin buharlı ve sauna gibi ve sıcacık olmasını
Duş jeli, vücut peelingi.
Yok bi ambiyans
neden
Köpükleri giderme çabası
evet
Kese
aynen
Hamamda kese
ideal
Boynuma tazyikli su tutup masaj etkisi yaratmak.
ideal
Peeling ve duş jeli
Kullanmıyorum..
Peeling
keselenmek
Keselenmek
Kese
Peeling
Duş jeli ve losyon canım, çok rahatlatıyo
Hepsi ❤️
Tanecikli bir peeling ve ardından kese😉
Hepsini severim