• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

Erkeklerin dikkatini çeken Cilveli kızlara özeniyorum nasıl onlar gibi olabilirim?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Erkeklerin dikkatini çeken Cilveli kızlara özeniyorum nasıl onlar gibi olabilirim?
Erkek Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Leylatekin__
    Leylatekin__ Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    7 ay

Gerçekçi olmak gerekirse hayatta kendin olacaksın ama onun dışında mutlu olmakla da ilgisi var mutlu olursan cilvende olur ve maddiyat ile çok ilgili dönemin en büyük sorunlarının temel nedeni maddiyat para sonuçta ilgi çekmek için dış görünüm oldukça önemli dış görünümü ilgi çeken herkes çok güzel değil paran varsa oda otomatikman çözülüyor estetik operasyonlar en pahalı güzellik salonları kuaförler en pahalı bakım ürünleri en pahalı kıyafetler derken zaten otomatik olarak dişil enerjin gelir sosyal hayatın olur aktif olursun çevre edinitsin temeli maddiyat yani fakirsen ne yaparsan yap belli bir yere kadar sıkışır kalırsn bir yerde zaten fakirlik=dert sonuçta yaşadığın ortamdan al her şey etkili senin nasıl birisi olacağına dikkat çekici kıyafetleri sonuçta sıradan şehirlerde sıran mahallelerde halk otobüslerinde giyemezsin

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Vallahi alakası yok maddi durumum iyi olmasına rağmen o istediğim ilgiyi hiç almadım çok fakir kızlar benden daha çok ilgi çekiyor

Yorumla
    • Leylatekin__
      Leylatekin__
      7 ay

Bilemiyorum zaten gerçek sevgiyi bulabilmek bu devirde kolay değil nasıl olursan ol sen daha ciddi soğuk yapıdasındır belki de ama maddi kısım da oldukca önemli enerjiyi özgüveni etkileyen hayatı etkileyen önemli bir etken ve ilgi çekmek güzel olabilir ama sahte olduktan sonra bir anlamı yok kalıcılığı olmaz ayrıca çoğu kişide belirli çıkarlar doğrultusunda cinsellik gibi dış görünüm gibi iş özünde sevgi yoksa yalan çoksa her şey tükenir birde yorumlarda bir teyze de kendisi mükemmelmiş her şeyi biliyormuş gibi kendisinde olmayan aklı satmış yargı dağıtmış kategorize ederek kadınları aşağılayarak kadın düşmanı belli ki sorunlu bir kafa yapısında beden değişir de kafa yapısı asla kendisi kendini değersiz görüyor herkesede lanse eederek yansıtmış psikolojidi bozuk kirli zihniyetini kadınlara yansıtarak kadını nesneleştirmiş kadîn varlığını küçültmeye çalışmış kadının en büyük düşmanı kadın kadın kolay hedef bilmem ne gibi yargılarda bulunmuş kendisi öyle demek ki kadın erkeğin kölesi gibi bir yaklaşın ve söyledikleri de kesinlikle doğru değil erkekler güzelliğe önem verirler ama sevgi yoksa içi boş ne kadar güzelde olsa herkes bir gün yaşlanacak ve gerçek sevgi bir yerden sonra kiloyada yaşa da bakmaz sonuçta yaşlı ve şişman olan bir sürü sevilen insan da var onu söyleten teyze de yavaştam yaşlılığa sarkmalara çirkinliğe doğru gidiyor kendi halini düşenmeye başlasın hayatında seveni yok belli kendisi de kolay hedef olma yolunda ilerliyor kendi deyimi ile ayrıca kadın bakımlı olacaksa kendisi için olacak erkeklere köle olmak için değil erkekler güzelliğe bakar ama güzellik %100 saf sevgiyi getirmez çok güzel olduğu halde mutsuz ve aldatılan bir sürü kadın var

Yorumla
    • Leylatekin__
      Leylatekin__
      7 ay

Kendisi kadın ve kadınları aşağlıyor yaşını başını da almış 30 yaşını geçmiş muhtemelen hiç sevilen tercih edilen birisi olamamış hep kendini mükemmel görmüş sevilen tercih edilenleri de şişko yaşlı çirkin gibi öfkesinden o kalıplara sokarak içini öfke ve nefretle doldurmuş onu kusarak laf atarak millette kendini rahatlatıyor o yorum sahibi teyzemiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Kime dedin

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Ne-She
Ne-She Takip Et
Fenomen
7 ay
  • Güzeller güzeli, öz güvenle başlıyor her şey! Cilveli olmak, aslında doğal bir şekilde enerjini ve çekiciliğini yansıtmak demek. Kendinle barışık olman, tatlı bir öz güvenin olması ve biraz da esprili/tatlı bir enerjiyle davranman yeterli. Ama unutma, abartıya kaçmadan! Arada sıcak bir gülümseme, ince bir dokunuş ve tabii ki göz teması olmazsa olmaz. ✨💕

Ayrıca unutma, hiç kimsenin kopyası olmana gerek yok. Kendi cazibeni ortaya çıkaran şey, senin eşsizliğin. Kendine güven, konuşmalarında doğal ol ve en önemlisi, mutlu olmayı ihmal etme! Enerji çekici bir şeydir. 💃❤️

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

12

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Cok kolay ama bunu olunca aslında olmak istemezsin. Arzulanmak yetmiyor insana sevilmek istiyor

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Erkek seni arzulayıp adım attıktan sonra sever ki ama zaman meselesi tabii mesele adımı attırabilmek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Yok sevmiyor denedim yaşadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Emin misin neden sevmedi onun başka sebepleri vardır yani özel değilse söyleyebilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Baska biriyle, hic bulusmadıgı ve görüsmedigi, hic cinsellik yasamadıgı biriyle, sadece sohbet muhabbet e dayalı duygusal cok derin bir bagı varmıs. Benimle hic duygusal bag kuramadı. Onu ise hep cok sevdi hep cok asık oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

O kız nasıl bir tarzdı peki güzel miydi neydi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Ben de güzeldim o da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Allah Allah bilmiyorum ki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Cilve sonradan olan bir şey değil öyle doğarsın içinden gelir. Farkında bile olmadan tüm dikkatleri üzerine çekersin

0
    17 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Kendi karakterime göre hiçbir erkek gelmiyor mecbur yapacaz gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Ben cilvenin ta kendisiyim çabam olmadan etrafımda pervane olurlar. Rolden nasıl cilve yapılır emin değilim içinden gelerek senin karakterine oturan bir şey oluyor bence cilve

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Nasıl yapıyorsun peki bana da söyle yani napmam lazım he bir de şunu sorucam güzellikle alakası var mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Valla benim ekstra bir çabam yok ama nasıl birisi olduğumu anlatayım. Pick me değilim, bir yandan hanım hanım bir yandan çok eğlenceli bir yapım var. Çok konuşurum sohbetim sarar. Ayrıca hem dişil hemde istekli birisiyim. Genelde hanım hanım kişiliğin altındaki istekli kadını fark ettiklerini söylüyorlar. Güzel kız her zaman daha çok çekici geliyor bence erkeklere. Ben güzel ve seksi bir kadınım. Boyum 1.65 kilom 65 hafiften balık etliyim fiziğim güzel çok beğeniyorlar böyle olmamı. Senelerce arkadaş olarak gördüklerim bile etkileniyor çoğu zaman yatmak istiyorlar biliyorum. Ayrıca bakışlarım da genelde boş olmaz anlamlı bakarım etrafa bu zorla yaptığım bir şey değil normal bakışım aslında. Gözlerim de güzel ve dikkat çekicidir. Normal kahverengi gözlüyüm ama bakışlarım güzel. Eğer birisinden hoşlandıysam adım atsın istiyorsam genelde bir bakışım yazmasına yeterli olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sen şanslı tayfadasın ben bilmiyorum valla bende öyle bir durum yok keşke olsaydı bilmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Ayrıca oldukça özgüvenli bir insanım bu da girdiğim her ortamda göz önünde olmamı sağlıyor. Özgüvenimden kastım saçma sapan hareketler değil. Duruşum, davranışım, konuşmam, olayların içine atılmam bunun gibi şeyler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ben de özgüvenliyim ama erkekler gıcık kapıyor genelde ters tepiyor benim özgüven

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Böyle olmanında dezavantajları var. Genelde benimle yatmak istiyorlar ama ben istemiyorum. Daha duygusal olarak beni doyuracak birisini istiyorum. Herkese benimle yatmamı istiyor gözüyle de bakmaya başlayınca kimseye güvenemiyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Nasıl bir özgüven seninki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yani öyle ortamda dikkat çekerim ama bu artısı olmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

İlk defa tanıştığım insanlar da bana gıcık oluyor genelde. Kendini beğenmiş burnu havada birisi olduğumu düşünüyor ama muhabbet ilerledikçe böyle olmadığımı anlıyorlar ve çok seviyorlar. Birde şöyle bir şey var benim ortam yoktur. Duygularımı ya en uçta en dipte yaşarım. O çoşkulu kadını merak ediyorlar eğleniyorlar. Bu kötü monoton dünyada ki hayat enerjisi gibi oluyorum. Hem güzel ve canım kadınlardan da değilim. Okumayı araştırmayı her konuda bilgi edinmeyi severim. Genelde her konuda ufak tefek bir bilgim vardır. Önemli konularda mantıklı fikirler veririm. Hem eğlenceli hem olgun birisiyim. Cidden kendi yaşıtlarımdan hep olgun olmuşumdur bu da çok hoşlarına gidiyor. Aydan ötürü 17 yaşında üniversiteye başladım. Benim gibi 17 yaşında olan bir kişi ve 18 olanlarda vardı ama hepsi ergendi. Benim arkadaş çevrem 22’den başlıyordu onlarda diğerleriyle hiçbir zaman bana oldukları kadar yakın olmadılar. Hayatım boyunca kendi yaşıtlarımla değil hep büyüklerle arkadaş olmuş muhabbet etmişimdir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Sa/lak yazmıştım canım olarak çevirmiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Kendime yakışan üzerime oturan kadınsı kıyafetler giyerim genellikle. Göğüs dekoltesini severim genelde dekolteli kıyafetlerdir. Göğüslerim büyük olduğu için çok yakışıyor. Fakat bahsettiğim açık saçık olmak değil dozunda dekolte. Sportif giyindiğimde de eşofman bana yakışmaz genelde tayt giyerim kalçalarım büyük bacaklarım kalın olduğu için o da ayrı dikkat çekiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Mesela sen bir etkinliğe tek başına gider misin? Bir konser ya da okulun doğa kampı vs. bir şey var. Yalnız gider misin? Yoksa yanında bir arkadaşının da gelmesini ister misin? Başkası olmadan gider misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yalnız takılıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Yalnız gittiğin etkinlikte kendine çevre edinir misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Edinmem o konular yok tek takılıyorum

Yorumla
  • Beyazorkiden
    Beyazorkiden Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 36%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 443 cevap paylaştı.

Olma. Kendin gibi ol. Omur boyu taklit mi yapacaksin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    7 ay

Çok basit aslında samimi ve güleryüzlü olacaksın işte ama bence çook da özenme ama sen bilirsin

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ama erkekler öylelerini seviyor bayağı sen de biliyorsundur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Evet ben de biliyorum ben cilveli biriyim ama erkek arkadaşım yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Eskiden olmuştur sanırım değil mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Benim hiç erkek arkadaşım olmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Benim de hiç erkek arkadaşım olmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Hayırlısı olsun ya artık seçiciyim biraz ben yapmak da istemiyorum konuşmuyorum bu yüzden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yaşın kaç ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

20 daha küçük sayılırım aslında sen kaçsın peki

Yorumla
    • Mst1767
      Mst1767
      7 ay

Fiziğin iyiyse cok kolay olur cilve yapmayı öğrensen yeter

Yorumla
  • Mst1767
    Mst1767 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    7 ay

İş cilvede bitiyio zaten onu çözdün mü tamamsın fizik daha da cekici hale getirir yardımcı olur istersen nasıl yapman gerektiğini anlatayım

0
    5 Yorumla
    • Mst1767
      Mst1767
      7 ay

?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Anlat lütfen ama fizik iyi değil

Yorumla
    • Mst1767
      Mst1767
      7 ay

Nasıl peki fizik

Yorumla
    • Mst1767
      Mst1767
      7 ay

Ee?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

İyi değil

Yorumla
  • nsnlelekekleleö
    nsnlelekekleleö Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay

Neysen osundur çabayla olacak bir eşy değil bu

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Biliyorum ama kendi karakterimde bana hiçbir erkek gelmiyor napıcam

Yorumla
    • nsnlelekekleleö
      nsnlelekekleleö
      7 ay

Evde kalırsın bir şey olmaz belki de büyü yapılmıştır bi araştırsana bana ni ara yapılmıştı ve normlade çok sevilen ve sempati duyulan bi insnaım herkes tarafından o zmana tam tersi olmuştu ve normalde yüzüne bile bakmayacağım çocupa kmr kütük aşıktım sonra büyünün kaynağı şehirdne uzaklaşınca özüme döndüm her eşy normalde döndü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ya tövbe de ya lütfen

Yorumla
  • YektaYamacBoran
    YektaYamacBoran Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 927 cevap paylaştı.

Hanım hanım ol

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Hanım hanımcık erkekler sevmiyor bunu sen de bilirsin

Yorumla
    • YektaYamacBoran
      YektaYamacBoran
      7 ay

Ben seviyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yok öyle deme

Yorumla
    • YektaYamacBoran
      YektaYamacBoran
      7 ay

Öyle seviyorum

Yorumla
  • E_c_e_33
    E_c_e_33 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay

Moron kızlar candır. Kendimden biliyorum.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Moron ne demek

Yorumla
  • __PATRON__
    __PATRON__ Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 100%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı.

eğitiriz canısı güzelsen

0
    0 Yorumla
  • KingNothing01
    KingNothing01 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Sende cilve yap

0
    0 Yorumla
  • Peri_199
    Peri_199 Takip Et
    Guru Yaş: 125 , eic 100%
    7 ay

Cilve iyi değildir boş ver

0
    0 Yorumla
  • ateslialper06
    ateslialper06 Takip Et
    Master Yaş: 29
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.

Cilve yaparakndişil enerji pompalayarak

0
    29 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Taktik ver nasıl yapacağım bunu yapmayı bilmiyorum

Yorumla
    • ateslialper06
      ateslialper06
      7 ay

Kıyafetlerine çeki dğzen ver kadınsı giyin kadınsı hobiler uğraşlar edin ve dişiliğini keşfet hani tatlış kızlar neler yapıyor incele bi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ya tamam da genç erkekler neden karı gibi giyinenlerden hoşlanıyor bunu anlamıyorum

Yorumla
    • ateslialper06
      ateslialper06
      7 ay

Emmi gibi giyinenlerden mi hoşlanalım?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Genç kız gibi giyinenlerden mesela 35-40 gibi giyinenlerden ya da esc gibi giyinenlerden değil

Yorumla
    • ateslialper06
      ateslialper06
      7 ay

Bu kişiye görr değişir sen nasıl giyiniyorsun örnek ver

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ben açık giyinmiyorum yani dikkat çekici giyinmiyorum erkeğin beni keşfetmesi lazım hani kadınsı değil yani

Yorumla
    • ateslialper06
      ateslialper06
      7 ay

O zaman erkeğe suç atma erkek nasıl keşfedecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Diğer kızları keşfediyorlar

Yorumla
    • ateslialper06
      ateslialper06
      7 ay

Sönük kalanları keşfeden yok enerjik ve cilveli ekndini belli edem keşfedilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sönük kızları da keşfediyorlar aslında kıza bakıyorsun bir numarası yok ama oğlan ayarlıyor

Yorumla
    • ateslialper06
      ateslialper06
      7 ay

Girişkenndemek ki gizli soru sormuyordur mesela :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ona mı takıldın

Yorumla
    • ateslialper06
      ateslialper06
      7 ay

Yo o da bir gerekçe yani canım sen böyle sert yaparsaan da insanlar uzal durur emin ool ben sana yardımcı olmak için diyorum benlik sorun yok yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sert yapmadım yanlış anlama ben kendi derdimdeyim

Yorumla
    • ateslialper06
      ateslialper06
      7 ay

Dert edinme elbet karşına doğru kişi çıkar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ben anca sokakta onun bunun sevişmesini evlenmesini izlerim başka da bir şey olmaz seyirci olurum anca ona buna yerinirim

Yorumla
    • ateslialper06
      ateslialper06
      7 ay

Karamsar olma biraz pozitif olursan olumlu ilerler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Pozitiftim bu yaşıma kadar ama 28 oldum daha bir tane bile sevgilim olmadı nasıl olmayacağım karamsar

Yorumla
    • ateslialper06
      ateslialper06
      7 ay

Sen soğum nevale misin peki hani erkeklere mesafeli takılan biri misin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Evet öyleyim

Yorumla
    • ateslialper06
      ateslialper06
      7 ay

Ondan işte onu kırman gerek insan yanına gelmeye korkarsa nasılmtanıyacak seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Erkek bir kızı isterse kendini sevdiriyor kıza biliyorsun

Yorumla
    • ateslialper06
      ateslialper06
      7 ay

Kızınistemesi için dışarıdan bit çekim lazım kim ne diue asık surat soğuk nevale birine yanaşsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Kızı güzel bulur mesela ondan dolayı yanaşmak isteyemez mi

Yorumla
    • ateslialper06
      ateslialper06
      7 ay

Sadece güxel bulmakla kimse cesaret etmiyor emin ol o filmlerde öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ben filmlerde gibi istedim olmadı

Yorumla
    • ateslialper06
      ateslialper06
      7 ay

Kimseye olmuyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Oluyor ben gözlemledim ama bana da olur diyordum rahattım fakat nasip valla

Yorumla
  • Dominant1adam
    Dominant1adam Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 703 cevap paylaştı.

Serum soğuk bir kız mısın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

vücut önemli. göğüs göbek önemli

0
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ya tipsiz kızlar da cilvelerinin sayesinde güzel kız muamelesi görüyor ama

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

erkekler onların kolay hedef olduğunu düşünüyor. olgun kadından hoşlanıyorum diyen erkekler de aslında yaşlı kadınların kolay hedef olduğunu düşündüğü için. aynı şekilde şişkolar da öyle. hiçbir erkek gerçekte şişko sevmez. kolayca hallwderim bunu diye asılıyorlar.

• Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Bj söylediğiniz dikkatimi çekti çünkü mesela erkekler genelde dolgun göbekli kalçalı kadın sevdiklerini söylüyorlar ve mesela kadınsı giyinenlerden hoşlanıyormuş ama sizin bu dediğiniz ilginç geldi

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

yok yalan. sarkık göbek kimse sevmez. öyle diyenlerin instasına bak hep manken gibi kızları takip ederler. ha dolfun göğüs ve kalça güzeldir ama kıxın karnı da güzelse. Yani balık etli yuvarlak hatlı olabilir ama sarkma olmayacak. crop giyince karnı seksi olacak. sen burdaki abazalara bakma, onlar yalancı, dediğim gibi şişkoları tavlamak kolay sandıklarından öyle diyolar

• Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Peki kadınsı hatta esc gibi giyinenlerden de hoşlanıyorlar hani öyle hanım hanımcık giyinen kızları sevmiyorlar

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

yaa işte kolay seks yapmak isteyen dekolte seviyor. güzel kadın vücudunu herkes sever.

• Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ben Napıcam açmak istemiyorum ama kimse de bana takılmıyor yani

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

takılmak dedin? amacın ne? yani takılmaktan kastın sadece konuşup el ele dolaşmak mı?

• Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Takılmak derken öyle değil yani tanışmak isteyen anlamında

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Soğuk durursan tanışmaya çekiniyor olabilirler

• Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Soğuk durduğum doğru ama hani bir erkek kızı isterse kendini sevdirir diye düşündüm hep

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

erkekler sorun yaşamak istemrz. sana dediğim gibi, hep kolay olana yönelir. şişkoya, yaşlıya, çirkin ve açık giyinene yönelir. istisnalar olabilir ama genel kaide budur

• Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ama hani eskiden erkekler kızın peşinden gidiyordu kıza mesela kendini sevdirmeye çalışıyordu ne oldu o zamanlara ben o tarz istedim ama öyle değilmiş gerçekte

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

şimdi hızlı tüketim çağındayız. şimdi ancak seni çok beğenir kafayı takarsa peşinden koşar. ama demek ki peşinden koşacak kadar beğenmiyorlar seni. ya da deyim yerinfeyse, gösterip vermeyenin, ümit verip naz yapanın peşinden koşan olabiliyor

• Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ben de ona üzülüyorum zaten kafa takıp peşimden gidecek kadar beğenmemiş olmaları

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

benim dikkatimi çektin:))

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sen erkeksin demek ki ya da lezsin

Yorumla
  • ᖇaskolnikov
    ᖇaskolnikov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Dişil enerjini artır

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Nasıl artırayım

Yorumla
    • ᖇaskolnikov
      ᖇaskolnikov
      7 ay

Ne basit ol ne de ketum ol.
      Somurtkan olma güler yüzlü ol ama mavi boncuk da dağıtma.
      Diksiyonun güzel değilse diksiyon çalış.
      Konuşman ve hitabetin kibar olsun.
      Giyimine ve bakımına özen göster..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Nasip kısmet galiba

Yorumla
    • ᖇaskolnikov
      ᖇaskolnikov
      7 ay

Biraz öyle biraz çaba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Çaba olmaz bende erkek çabalasın istiyorum diğer türlü gerçekten olmuyor yani bir erkek beni beğenecek bana yaklaşacak

Yorumla
    • ᖇaskolnikov
      ᖇaskolnikov
      7 ay

Umarım gönlüne göre olur ne diyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Amin

Yorumla
  • GececiEfeniz3131
    GececiEfeniz3131 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    7 ay

Müsaitsen eğer bir şey diyeceğim

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Tamam söyle buradan

Yorumla
    • GececiEfeniz3131
      GececiEfeniz3131
      7 ay

Cilveli olman hakkında burdan değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Neden Burdan değil

Yorumla
    • GececiEfeniz3131
      GececiEfeniz3131
      7 ay

Cilveli olman için bazı şeyleri yaoman lazım. Bazı kelimeler burdan olmaz

Yorumla
  • ahhbukizlar
    ahhbukizlar Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 31%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı.

g. tun güzel mi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    7 ay

Cilveli olarak

0
    32 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Kaç yaşındasın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

28

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Aşkım canım bebeğim diyeceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Bu şekilde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Samimiyetim olmayan çocuğa diyemem ki yeri ve zamanı da önemli aslında mesrla bir çocukla nasıl samimi olabilirim ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Gidip konuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Nasıl yaklaşıcam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Merhaba de gerisi gelir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Oğlan da merhaba dicek gerisi ne olacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

İlk başta gidip kucağina atlayacak halin yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Ho ho sen benden de tecrübesizsib

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Kızlar rahat konuşur normalde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Git merhaba de sadece erkek gerisini getirir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Onlar arsız olanlar ben kızarıyorum biraz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Normaldir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Ben erkek olmama rağmen kızarıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ondan dolayı utanıyorum cilve yapamıyorum bu da engelliyor ilişkiyi sanki bilmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Onla hiç alakasi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Neyle alakalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Utangaçlık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Utanıyorum erkek adım atsa konuşmaktan utanmam ve cilve yapmam daha kolay olurdu ama sohbeti benim başlatacak olmam beni geriyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Erkek hep konusur zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Erkekler konuşmuyor benle başlatmıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Güzel değil misin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Demek ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

boş ver

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Akışına bırak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Böyle deme ya herkesin var ve ben sokakta sevgili görmekten korkuyorum artık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

E tamam bende özeniyorum ama işte ne yapalim

Yorumla
  • omurcancan
    omurcancan Takip Et
    Guru Yaş: 27
    7 ay

Cilve yap sende

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Nasıl olmam lazım bana öğretin

Yorumla
    • omurcancan
      omurcancan
      7 ay

Gel soyleyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Buradan söyle

Yorumla
    • omurcancan
      omurcancan
      7 ay

Yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Neden

Yorumla
    • omurcancan
      omurcancan
      7 ay

Yaz istersen

Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Erkeklerin dikkatini çeken Cilveli kızlara özeniyorum nasıl onlar gibi olabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kız tavlama amacı olan erkeklere çok uyuz oluyorum? 8 cevap verildi
Ya niye erkeklerin kız gibi dedigi tipler bana yakışıklı geliyor? 13 cevap verildi
Bütün kızlara bakan erkekler varken benim neyim eksik olabilir? 7 cevap verildi
Kızlar esmer erkekleri nasıl beğenebiliyorsunuz? 7 cevap verildi
Kızlar sıradan erkeklere alışık olduğu için yakışıklı vizyonlu erkek olarak hiçbir kıza... 7 cevap verildi
Kızlar tarafından ilgi görmek nasıl bişey yakışıklı beyler? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Nefret boyutunda sevmediğin birileri var mı?
  • Bir gönül nedir ki senin uğruna, dediğiniz biri var mı?
  • Birine yukarıdan bakmayı mı seviyorsunuz, aşağıdan bakmayı mı😂?
  • Ee neler yapıyorsun?
  • Siyah zeytin mi, yeşil zeytin mi?
  • Sulugöz olmak zayıflığın göstergesi mi?
  • Bakınca gözlerinizi parlatan biri var mı?
  • Vücudunuzda en çok nerenizi seviyorsunuz?
  • Sırılsıklam aşık oldun mu?
  • Rabbimizi gerçekten cehennem korkusu olmadan, sadece O olduğu icin sevebiliyor muyuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨