7 ayGerçekçi olmak gerekirse hayatta kendin olacaksın ama onun dışında mutlu olmakla da ilgisi var mutlu olursan cilvende olur ve maddiyat ile çok ilgili dönemin en büyük sorunlarının temel nedeni maddiyat para sonuçta ilgi çekmek için dış görünüm oldukça önemli dış görünümü ilgi çeken herkes çok güzel değil paran varsa oda otomatikman çözülüyor estetik operasyonlar en pahalı güzellik salonları kuaförler en pahalı bakım ürünleri en pahalı kıyafetler derken zaten otomatik olarak dişil enerjin gelir sosyal hayatın olur aktif olursun çevre edinitsin temeli maddiyat yani fakirsen ne yaparsan yap belli bir yere kadar sıkışır kalırsn bir yerde zaten fakirlik=dert sonuçta yaşadığın ortamdan al her şey etkili senin nasıl birisi olacağına dikkat çekici kıyafetleri sonuçta sıradan şehirlerde sıran mahallelerde halk otobüslerinde giyemezsin
04 Yorumla
Soran7 ayVallahi alakası yok maddi durumum iyi olmasına rağmen o istediğim ilgiyi hiç almadım çok fakir kızlar benden daha çok ilgi çekiyor
- 7 ay
Bilemiyorum zaten gerçek sevgiyi bulabilmek bu devirde kolay değil nasıl olursan ol sen daha ciddi soğuk yapıdasındır belki de ama maddi kısım da oldukca önemli enerjiyi özgüveni etkileyen hayatı etkileyen önemli bir etken ve ilgi çekmek güzel olabilir ama sahte olduktan sonra bir anlamı yok kalıcılığı olmaz ayrıca çoğu kişide belirli çıkarlar doğrultusunda cinsellik gibi dış görünüm gibi iş özünde sevgi yoksa yalan çoksa her şey tükenir birde yorumlarda bir teyze de kendisi mükemmelmiş her şeyi biliyormuş gibi kendisinde olmayan aklı satmış yargı dağıtmış kategorize ederek kadınları aşağılayarak kadın düşmanı belli ki sorunlu bir kafa yapısında beden değişir de kafa yapısı asla kendisi kendini değersiz görüyor herkesede lanse eederek yansıtmış psikolojidi bozuk kirli zihniyetini kadınlara yansıtarak kadını nesneleştirmiş kadîn varlığını küçültmeye çalışmış kadının en büyük düşmanı kadın kadın kolay hedef bilmem ne gibi yargılarda bulunmuş kendisi öyle demek ki kadın erkeğin kölesi gibi bir yaklaşın ve söyledikleri de kesinlikle doğru değil erkekler güzelliğe önem verirler ama sevgi yoksa içi boş ne kadar güzelde olsa herkes bir gün yaşlanacak ve gerçek sevgi bir yerden sonra kiloyada yaşa da bakmaz sonuçta yaşlı ve şişman olan bir sürü sevilen insan da var onu söyleten teyze de yavaştam yaşlılığa sarkmalara çirkinliğe doğru gidiyor kendi halini düşenmeye başlasın hayatında seveni yok belli kendisi de kolay hedef olma yolunda ilerliyor kendi deyimi ile ayrıca kadın bakımlı olacaksa kendisi için olacak erkeklere köle olmak için değil erkekler güzelliğe bakar ama güzellik %100 saf sevgiyi getirmez çok güzel olduğu halde mutsuz ve aldatılan bir sürü kadın var
- 7 ay
Kendisi kadın ve kadınları aşağlıyor yaşını başını da almış 30 yaşını geçmiş muhtemelen hiç sevilen tercih edilen birisi olamamış hep kendini mükemmel görmüş sevilen tercih edilenleri de şişko yaşlı çirkin gibi öfkesinden o kalıplara sokarak içini öfke ve nefretle doldurmuş onu kusarak laf atarak millette kendini rahatlatıyor o yorum sahibi teyzemiz
Soran7 ayKime dedin
Yapay Zeka Cevapladı
Güzeller güzeli, öz güvenle başlıyor her şey! Cilveli olmak, aslında doğal bir şekilde enerjini ve çekiciliğini yansıtmak demek. Kendinle barışık olman, tatlı bir öz güvenin olması ve biraz da esprili/tatlı bir enerjiyle davranman yeterli. Ama unutma, abartıya kaçmadan! Arada sıcak bir gülümseme, ince bir dokunuş ve tabii ki göz teması olmazsa olmaz. ✨💕
Ayrıca unutma, hiç kimsenin kopyası olmana gerek yok. Kendi cazibeni ortaya çıkaran şey, senin eşsizliğin. Kendine güven, konuşmalarında doğal ol ve en önemlisi, mutlu olmayı ihmal etme! Enerji çekici bir şeydir. 💃❤️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(25-29)7 ayCok kolay ama bunu olunca aslında olmak istemezsin. Arzulanmak yetmiyor insana sevilmek istiyor
07 Yorumla
Soran7 ayErkek seni arzulayıp adım attıktan sonra sever ki ama zaman meselesi tabii mesele adımı attırabilmek
Cevap sahibi7 ayYok sevmiyor denedim yaşadım
Soran7 ayEmin misin neden sevmedi onun başka sebepleri vardır yani özel değilse söyleyebilirsin
Cevap sahibi7 ayBaska biriyle, hic bulusmadıgı ve görüsmedigi, hic cinsellik yasamadıgı biriyle, sadece sohbet muhabbet e dayalı duygusal cok derin bir bagı varmıs. Benimle hic duygusal bag kuramadı. Onu ise hep cok sevdi hep cok asık oldu
Soran7 ayO kız nasıl bir tarzdı peki güzel miydi neydi
Cevap sahibi7 ayBen de güzeldim o da
Soran7 ayAllah Allah bilmiyorum ki
Gizli Üye(25-29)7 ayCilve sonradan olan bir şey değil öyle doğarsın içinden gelir. Farkında bile olmadan tüm dikkatleri üzerine çekersin
017 Yorumla
Soran7 ayKendi karakterime göre hiçbir erkek gelmiyor mecbur yapacaz gibi
Cevap sahibi7 ayBen cilvenin ta kendisiyim çabam olmadan etrafımda pervane olurlar. Rolden nasıl cilve yapılır emin değilim içinden gelerek senin karakterine oturan bir şey oluyor bence cilve
Soran7 ayNasıl yapıyorsun peki bana da söyle yani napmam lazım he bir de şunu sorucam güzellikle alakası var mı
Cevap sahibi7 ayValla benim ekstra bir çabam yok ama nasıl birisi olduğumu anlatayım. Pick me değilim, bir yandan hanım hanım bir yandan çok eğlenceli bir yapım var. Çok konuşurum sohbetim sarar. Ayrıca hem dişil hemde istekli birisiyim. Genelde hanım hanım kişiliğin altındaki istekli kadını fark ettiklerini söylüyorlar. Güzel kız her zaman daha çok çekici geliyor bence erkeklere. Ben güzel ve seksi bir kadınım. Boyum 1.65 kilom 65 hafiften balık etliyim fiziğim güzel çok beğeniyorlar böyle olmamı. Senelerce arkadaş olarak gördüklerim bile etkileniyor çoğu zaman yatmak istiyorlar biliyorum. Ayrıca bakışlarım da genelde boş olmaz anlamlı bakarım etrafa bu zorla yaptığım bir şey değil normal bakışım aslında. Gözlerim de güzel ve dikkat çekicidir. Normal kahverengi gözlüyüm ama bakışlarım güzel. Eğer birisinden hoşlandıysam adım atsın istiyorsam genelde bir bakışım yazmasına yeterli olur
Soran7 aySen şanslı tayfadasın ben bilmiyorum valla bende öyle bir durum yok keşke olsaydı bilmiyorum
Cevap sahibi7 ayAyrıca oldukça özgüvenli bir insanım bu da girdiğim her ortamda göz önünde olmamı sağlıyor. Özgüvenimden kastım saçma sapan hareketler değil. Duruşum, davranışım, konuşmam, olayların içine atılmam bunun gibi şeyler
Soran7 ayBen de özgüvenliyim ama erkekler gıcık kapıyor genelde ters tepiyor benim özgüven
Cevap sahibi7 ayBöyle olmanında dezavantajları var. Genelde benimle yatmak istiyorlar ama ben istemiyorum. Daha duygusal olarak beni doyuracak birisini istiyorum. Herkese benimle yatmamı istiyor gözüyle de bakmaya başlayınca kimseye güvenemiyorsun
Cevap sahibi7 ayNasıl bir özgüven seninki?
Soran7 ayYani öyle ortamda dikkat çekerim ama bu artısı olmadı
Cevap sahibi7 ayİlk defa tanıştığım insanlar da bana gıcık oluyor genelde. Kendini beğenmiş burnu havada birisi olduğumu düşünüyor ama muhabbet ilerledikçe böyle olmadığımı anlıyorlar ve çok seviyorlar. Birde şöyle bir şey var benim ortam yoktur. Duygularımı ya en uçta en dipte yaşarım. O çoşkulu kadını merak ediyorlar eğleniyorlar. Bu kötü monoton dünyada ki hayat enerjisi gibi oluyorum. Hem güzel ve canım kadınlardan da değilim. Okumayı araştırmayı her konuda bilgi edinmeyi severim. Genelde her konuda ufak tefek bir bilgim vardır. Önemli konularda mantıklı fikirler veririm. Hem eğlenceli hem olgun birisiyim. Cidden kendi yaşıtlarımdan hep olgun olmuşumdur bu da çok hoşlarına gidiyor. Aydan ötürü 17 yaşında üniversiteye başladım. Benim gibi 17 yaşında olan bir kişi ve 18 olanlarda vardı ama hepsi ergendi. Benim arkadaş çevrem 22’den başlıyordu onlarda diğerleriyle hiçbir zaman bana oldukları kadar yakın olmadılar. Hayatım boyunca kendi yaşıtlarımla değil hep büyüklerle arkadaş olmuş muhabbet etmişimdir
Cevap sahibi7 aySa/lak yazmıştım canım olarak çevirmiş
Cevap sahibi7 ayKendime yakışan üzerime oturan kadınsı kıyafetler giyerim genellikle. Göğüs dekoltesini severim genelde dekolteli kıyafetlerdir. Göğüslerim büyük olduğu için çok yakışıyor. Fakat bahsettiğim açık saçık olmak değil dozunda dekolte. Sportif giyindiğimde de eşofman bana yakışmaz genelde tayt giyerim kalçalarım büyük bacaklarım kalın olduğu için o da ayrı dikkat çekiyor.
Cevap sahibi7 ayMesela sen bir etkinliğe tek başına gider misin? Bir konser ya da okulun doğa kampı vs. bir şey var. Yalnız gider misin? Yoksa yanında bir arkadaşının da gelmesini ister misin? Başkası olmadan gider misin?
Soran7 ayYalnız takılıyorum
Cevap sahibi7 ayYalnız gittiğin etkinlikte kendine çevre edinir misin?
Soran7 ayEdinmem o konular yok tek takılıyorum
- Güzellik & Bakım konusunda 443 cevap paylaştı.
7 ayOlma. Kendin gibi ol. Omur boyu taklit mi yapacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayÇok basit aslında samimi ve güleryüzlü olacaksın işte ama bence çook da özenme ama sen bilirsin
09 Yorumla
Soran7 ayAma erkekler öylelerini seviyor bayağı sen de biliyorsundur
Cevap sahibi7 ayEvet ben de biliyorum ben cilveli biriyim ama erkek arkadaşım yok
Soran7 ayEskiden olmuştur sanırım değil mi
Cevap sahibi7 ayBenim hiç erkek arkadaşım olmadı
Soran7 ayBenim de hiç erkek arkadaşım olmadı
Cevap sahibi7 ayHayırlısı olsun ya artık seçiciyim biraz ben yapmak da istemiyorum konuşmuyorum bu yüzden
Soran7 ayYaşın kaç ki
Cevap sahibi7 ay20 daha küçük sayılırım aslında sen kaçsın peki
İş cilvede bitiyio zaten onu çözdün mü tamamsın fizik daha da cekici hale getirir yardımcı olur istersen nasıl yapman gerektiğini anlatayım
05 Yorumla
Soran7 ayAnlat lütfen ama fizik iyi değil
Soran7 ayİyi değil
7 ayNeysen osundur çabayla olacak bir eşy değil bu
03 Yorumla
Soran7 ayBiliyorum ama kendi karakterimde bana hiçbir erkek gelmiyor napıcam
- 7 ay
Evde kalırsın bir şey olmaz belki de büyü yapılmıştır bi araştırsana bana ni ara yapılmıştı ve normlade çok sevilen ve sempati duyulan bi insnaım herkes tarafından o zmana tam tersi olmuştu ve normalde yüzüne bile bakmayacağım çocupa kmr kütük aşıktım sonra büyünün kaynağı şehirdne uzaklaşınca özüme döndüm her eşy normalde döndü
Soran7 ayYa tövbe de ya lütfen
- Güzellik & Bakım konusunda 927 cevap paylaştı.
7 ayHanım hanım ol
04 Yorumla
Soran7 ayHanım hanımcık erkekler sevmiyor bunu sen de bilirsin
- 7 ay
Ben seviyorum
Soran7 ayYok öyle deme
- 7 ay
Öyle seviyorum
Moron kızlar candır. Kendimden biliyorum.
01 Yorumla
Soran7 ayMoron ne demek
- Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı.
7 ayeğitiriz canısı güzelsen
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 aySende cilve yap
00 Yorumla Cilve iyi değildir boş ver
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayCilve yaparakndişil enerji pompalayarak
029 Yorumla
Soran7 ayTaktik ver nasıl yapacağım bunu yapmayı bilmiyorum
- 7 ay
Kıyafetlerine çeki dğzen ver kadınsı giyin kadınsı hobiler uğraşlar edin ve dişiliğini keşfet hani tatlış kızlar neler yapıyor incele bi
Soran7 ayYa tamam da genç erkekler neden karı gibi giyinenlerden hoşlanıyor bunu anlamıyorum
- 7 ay
Emmi gibi giyinenlerden mi hoşlanalım?
Soran7 ayGenç kız gibi giyinenlerden mesela 35-40 gibi giyinenlerden ya da esc gibi giyinenlerden değil
- 7 ay
Bu kişiye görr değişir sen nasıl giyiniyorsun örnek ver
Soran7 ayBen açık giyinmiyorum yani dikkat çekici giyinmiyorum erkeğin beni keşfetmesi lazım hani kadınsı değil yani
- 7 ay
O zaman erkeğe suç atma erkek nasıl keşfedecek
Soran7 ayDiğer kızları keşfediyorlar
- 7 ay
Sönük kalanları keşfeden yok enerjik ve cilveli ekndini belli edem keşfedilir
Soran7 aySönük kızları da keşfediyorlar aslında kıza bakıyorsun bir numarası yok ama oğlan ayarlıyor
- 7 ay
Girişkenndemek ki gizli soru sormuyordur mesela :)
Soran7 ayOna mı takıldın
- 7 ay
Yo o da bir gerekçe yani canım sen böyle sert yaparsaan da insanlar uzal durur emin ool ben sana yardımcı olmak için diyorum benlik sorun yok yani
Soran7 aySert yapmadım yanlış anlama ben kendi derdimdeyim
- 7 ay
Dert edinme elbet karşına doğru kişi çıkar
Soran7 ayBen anca sokakta onun bunun sevişmesini evlenmesini izlerim başka da bir şey olmaz seyirci olurum anca ona buna yerinirim
- 7 ay
Karamsar olma biraz pozitif olursan olumlu ilerler
Soran7 ayPozitiftim bu yaşıma kadar ama 28 oldum daha bir tane bile sevgilim olmadı nasıl olmayacağım karamsar
- 7 ay
Sen soğum nevale misin peki hani erkeklere mesafeli takılan biri misin
Soran7 ayEvet öyleyim
- 7 ay
Ondan işte onu kırman gerek insan yanına gelmeye korkarsa nasılmtanıyacak seni
Soran7 ayErkek bir kızı isterse kendini sevdiriyor kıza biliyorsun
- 7 ay
Kızınistemesi için dışarıdan bit çekim lazım kim ne diue asık surat soğuk nevale birine yanaşsın
Soran7 ayKızı güzel bulur mesela ondan dolayı yanaşmak isteyemez mi
- 7 ay
Sadece güxel bulmakla kimse cesaret etmiyor emin ol o filmlerde öyle
Soran7 ayBen filmlerde gibi istedim olmadı
- 7 ay
Kimseye olmuyor
Soran7 ayOluyor ben gözlemledim ama bana da olur diyordum rahattım fakat nasip valla
- Güzellik & Bakım konusunda 703 cevap paylaştı.
7 aySerum soğuk bir kız mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayvücut önemli. göğüs göbek önemli
015 Yorumla
Soran7 ayYa tipsiz kızlar da cilvelerinin sayesinde güzel kız muamelesi görüyor ama
Cevap sahibi7 ayerkekler onların kolay hedef olduğunu düşünüyor. olgun kadından hoşlanıyorum diyen erkekler de aslında yaşlı kadınların kolay hedef olduğunu düşündüğü için. aynı şekilde şişkolar da öyle. hiçbir erkek gerçekte şişko sevmez. kolayca hallwderim bunu diye asılıyorlar.
Soran7 ayBj söylediğiniz dikkatimi çekti çünkü mesela erkekler genelde dolgun göbekli kalçalı kadın sevdiklerini söylüyorlar ve mesela kadınsı giyinenlerden hoşlanıyormuş ama sizin bu dediğiniz ilginç geldi
Cevap sahibi7 ayyok yalan. sarkık göbek kimse sevmez. öyle diyenlerin instasına bak hep manken gibi kızları takip ederler. ha dolfun göğüs ve kalça güzeldir ama kıxın karnı da güzelse. Yani balık etli yuvarlak hatlı olabilir ama sarkma olmayacak. crop giyince karnı seksi olacak. sen burdaki abazalara bakma, onlar yalancı, dediğim gibi şişkoları tavlamak kolay sandıklarından öyle diyolar
Soran7 ayPeki kadınsı hatta esc gibi giyinenlerden de hoşlanıyorlar hani öyle hanım hanımcık giyinen kızları sevmiyorlar
Cevap sahibi7 ayyaa işte kolay seks yapmak isteyen dekolte seviyor. güzel kadın vücudunu herkes sever.
Soran7 ayBen Napıcam açmak istemiyorum ama kimse de bana takılmıyor yani
Cevap sahibi7 aytakılmak dedin? amacın ne? yani takılmaktan kastın sadece konuşup el ele dolaşmak mı?
Soran7 ayTakılmak derken öyle değil yani tanışmak isteyen anlamında
Cevap sahibi7 aySoğuk durursan tanışmaya çekiniyor olabilirler
Soran7 aySoğuk durduğum doğru ama hani bir erkek kızı isterse kendini sevdirir diye düşündüm hep
Cevap sahibi7 ayerkekler sorun yaşamak istemrz. sana dediğim gibi, hep kolay olana yönelir. şişkoya, yaşlıya, çirkin ve açık giyinene yönelir. istisnalar olabilir ama genel kaide budur
Soran7 ayAma hani eskiden erkekler kızın peşinden gidiyordu kıza mesela kendini sevdirmeye çalışıyordu ne oldu o zamanlara ben o tarz istedim ama öyle değilmiş gerçekte
Cevap sahibi7 ayşimdi hızlı tüketim çağındayız. şimdi ancak seni çok beğenir kafayı takarsa peşinden koşar. ama demek ki peşinden koşacak kadar beğenmiyorlar seni. ya da deyim yerinfeyse, gösterip vermeyenin, ümit verip naz yapanın peşinden koşan olabiliyor
Soran7 ayBen de ona üzülüyorum zaten kafa takıp peşimden gidecek kadar beğenmemiş olmaları
Gizli Üye(30-35)7 aybenim dikkatimi çektin:))
01 Yorumla
Soran7 aySen erkeksin demek ki ya da lezsin
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayDişil enerjini artır
07 Yorumla
Soran7 ayNasıl artırayım
- 7 ay
Ne basit ol ne de ketum ol.
Somurtkan olma güler yüzlü ol ama mavi boncuk da dağıtma.
Diksiyonun güzel değilse diksiyon çalış.
Konuşman ve hitabetin kibar olsun.
Giyimine ve bakımına özen göster..
Soran7 ayNasip kısmet galiba
- 7 ay
Biraz öyle biraz çaba
Soran7 ayÇaba olmaz bende erkek çabalasın istiyorum diğer türlü gerçekten olmuyor yani bir erkek beni beğenecek bana yaklaşacak
- 7 ay
Umarım gönlüne göre olur ne diyim
Soran7 ayAmin
7 ayMüsaitsen eğer bir şey diyeceğim
04 Yorumla
Soran7 ayTamam söyle buradan
- 7 ay
Cilveli olman hakkında burdan değil
Soran7 ayNeden Burdan değil
- 7 ay
Cilveli olman için bazı şeyleri yaoman lazım. Bazı kelimeler burdan olmaz
- Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı.
7 ayg. tun güzel mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayCilveli olarak
032 Yorumla
Cevap sahibi7 ayKaç yaşındasın
Soran7 ay28
Cevap sahibi7 ayAşkım canım bebeğim diyeceksin
Cevap sahibi7 ayBu şekilde
Soran7 aySamimiyetim olmayan çocuğa diyemem ki yeri ve zamanı da önemli aslında mesrla bir çocukla nasıl samimi olabilirim ki
Cevap sahibi7 ayEvet
Cevap sahibi7 ayGidip konuş
Soran7 ayNasıl yaklaşıcam
Cevap sahibi7 ayMerhaba de gerisi gelir
Soran7 ayOğlan da merhaba dicek gerisi ne olacak
Cevap sahibi7 ayİlk başta gidip kucağina atlayacak halin yok
Cevap sahibi7 ayHo ho sen benden de tecrübesizsib
Soran7 ayEvet
Cevap sahibi7 ayKızlar rahat konuşur normalde
Cevap sahibi7 ayGit merhaba de sadece erkek gerisini getirir
Soran7 ayOnlar arsız olanlar ben kızarıyorum biraz
Cevap sahibi7 ayNormaldir
Cevap sahibi7 ayBen erkek olmama rağmen kızarıyorum
Soran7 ayOndan dolayı utanıyorum cilve yapamıyorum bu da engelliyor ilişkiyi sanki bilmiyorum
Cevap sahibi7 ayOnla hiç alakasi
Cevap sahibi7 ayYok
Soran7 ayNeyle alakalı
Cevap sahibi7 ayUtangaçlık
Soran7 ayUtanıyorum erkek adım atsa konuşmaktan utanmam ve cilve yapmam daha kolay olurdu ama sohbeti benim başlatacak olmam beni geriyor
Cevap sahibi7 ayErkek hep konusur zaten
Soran7 ayErkekler konuşmuyor benle başlatmıyor
Cevap sahibi7 ayGüzel değil misin
Soran7 ayDemek ki
Cevap sahibi7 ayboş ver
Cevap sahibi7 ayAkışına bırak
Soran7 ayBöyle deme ya herkesin var ve ben sokakta sevgili görmekten korkuyorum artık
Cevap sahibi7 ayE tamam bende özeniyorum ama işte ne yapalim
7 ayCilve yap sende
06 Yorumla
Soran7 ayNasıl olmam lazım bana öğretin
- 7 ay
Gel soyleyim
Soran7 ayBuradan söyle
- 7 ay
Yok
Soran7 ayNeden
- 7 ay
Yaz istersen