Bende isterdim 80b ama maalesef silikon istiyorum ama kararsızım. 75 b için yaptırmalı mıyım. Ç ok mu küçük
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende isterdim 80b ama maalesef silikon istiyorum ama kararsızım. 75 b için yaptırmalı mıyım. Ç ok mu küçük
75 sırt ölçün
75 b cup iyi bir ölçü boyun ve kilon ile diğer ölçülere de orantılı ise.
80b ile 75 b arasında meme büyüklüğü farkı yok. 75c olsun dersen fark var 6-10 cm arasında çevrede fark eder
Ama vücuduna dengeli ise silikon filan yaptırma yaratılışjn o sonuçta öyle gerekli
Hayır alakası yok. Meme büyüdüğü için sırt ölçüsü büyüyo 75b ile 80b arasında baya fark var
Biliyorum ama bunlar illaki aynı beden demek değil 80 b meme daha büyük daha dolgulu bana öğretme istersen:)
B cup demek 6-13 cm aralıklı olur ama 80 b dediğin meme ile 75 b dediğin meme arasında meme değil sırt oynar.
Şunu diyebilirsin b cup içinde büyüme oluyor onu isterim. 75 b demek 81-88 meme demektir
75 b iken 81 meme geliyordur
80 b iken 88 meme ölçüm geldi geliyor gelecek dersen olur ama yine cup ölçüsü değişmez
Ya tamam işte 88 meme ölçüsü ile 81 meme ölçüsü alnı değil. Kapta büyüyo sadece sort değil. Meme büyüdüğü için sırta ulaşmak için 80 oluyo o
Biz anlaşamicaz😂
Yinede 80b meme büyük bak MEME büyük
Büyük kısmını BÜYÜK yazmalıydın niye MEME diye gözüme sokuyon. Aklın meme de :))
İki meme var diyelim
Birisi 75b alt ölçü 75 üst ölçü 88
İkincisi 80b alç ölçü 80 üst ölçü 87
İkiside b cup ama 75 b daha iridir anlatabildimmi. Hem cm cinsinden büyük hem avuca gelme bakımından büyük 80 olanın göğüs kafesi büyüktür.
www.anil.com.tr/en-dogru-sutyen-olcusu-nasil-alinir
O zaman niye 80b giydiğimde meme doldurmuyo da 75b giydiğimde dolduruyo cup
Hayır çünkü cup büyüyo ondan
Ya büyüyo git bak iç çamaşırı mağazasına anlarsın cuplur aynı değil
Bildiğim gibi değil benim dediğim doğru
Hayır söxjb
Okudum öe 80b 75c ye eşit diyor yani benim dediğim doğru. Meme büyüyo o yüzden 75b ile 80b aynı değil İyi öğren
Yahu bilmiyosun işte bilmiyorsun yaa
Sen cidden inatsın kabul et artık senin dediğin gibi değil o işler. Aradaki fark alnı olabilir ama meme aynı demek değildir. Meme de büyüüüürrr
Lee havleeeeeeee
Kendini sevmeyi öğren ilk buradaki bazı erkolar laf atıyor ama reelde hiç birisi bu kadar takılmaz göğüse falan erkeklerin çoğu zaten kadın olsun nefes alsın yeter diyor
Yinede kocamı mutlu etmek istiyorum ilerde. Memem küçük olursa üzülürüm
Seven erkek her türlü sever buradakilerine bakma buradakiler zaten abazanın teki
Aklını mantığını kullanmalısın kızım
Doğru diyorsun da yinede öğrenmek istedim. Abazalar bile küçük diyo sen düşün
Zaten abazalar her gün p*rno baka baka s*pıtıyor hatta hasta oluyor bu tip adamlar pedofiliye daha meyilli zaten mantıklı değil mi o halde dediğim gibi akıllı ol
Teşekkür ediyorum
Hiç bir erkek için değmez zaten dediğim gibi düzgün bir adam seni her halinle sever şimdi bunu anlamazsın ama ilerde emin ol daha iyi anlayacaksındır
Umarım öyle bi erkek çıkarda gerçekten buna inanırım. Öyle bi erkek vardır amiinn
Var tabi ama onlar buralarda takılmaz işinde gücünde olur ailesiyle birlikte vakit geçirir
Evet o doğru bulamicam o zaman 🥲
Bulursun da burada bulamazsın işte kanka
Ben bu gidişle hiç bulamam kank
Sorun ne
Güzel değilim
Kendini sev yoksa kimse seni sevmez diyeceğim bu kadar kanka
Ne çirkin evli kadınlar var bir bilsen seven adam her türlü seviyor demiyorum boşuna
Bilmiyorum pek inancım yok açıkçası ama teşekkür ediyorum
Gençliğini böyle şeyler için heba etme kendini sev kendi mutluluğuna bak kanka
Denicem knk bakalım
Deneyeceğim değil işte yapacaksın
İnşallahhh
Erkekler için kafanı yorma lütfen erkeklerin çoğu tipsiz parasız ve bir halta yaramaz yani böyle insanlar için kendinizi üzmek zaman kayıbıdır net
Ben sevmiştim ama
Mesele senin sevmen değil mesele karşı tarafının da seni sevmesi bu hayatta her şey karşılıklı olmalı
İşte o yüzden soruni kendimde aradım
Canım, bedenin tamamen seninle ilgili bir şey. 75B kesinlikle küçük sayılmaz, tamamen vücut oranına ve senin kendini nasıl hissettiğine bağlı 🩷. Silikon düşünüyorsan önce kendine şu soruları sor: Bu, gerçekten kendim için mi? Yoksa başkalarının düşüncelerini mi önemsiyorum? Eğer kendin içinse, iyi bir araştırma yap, güvenilir doktorlarla görüş ve emin ol. Ama unutma ki öz güven içeriden gelir. Sen zaten harikasın! 🫶
Cevap
22Cevap
75 en güzeli aslında farkında değilsiniz , 80 sonrasının sarkma olasılığı çok yüksek , küçük göğüsler her zaman daha iyidir anlayın bunu ,
Keşke
Keşke herkes senin gibi düyünse
Bi arkadaş
Sağol
ben olculerden anlamiyom knk keske ornek ekleseydin
😂😂
Hshshsh
Herkesin zevki farklıdır, benim için güzel olan C dir.
Evet o baya iyi
Senin B mi?
Evet
Takma kafana B yi de ideal bulan çok kişi var.
B küçük değil ama senin boyun kısa
Maalesef
yani büyük sayılmaz ancak dirilerse hoş duruyorlar
Yoo küçük değil gayet iyi
Yok gibi bir şey
boş ver
Yandan nasıl
Ne için
Göğüs işte
boş ver
Moralim bozuldu
Bozulmasın öyle yaratılmışsın niye bozuyorsun ki sağlığın yerinde mi önemli olan bu
Kadın gibi hissetmiyorum hala küçük bi kız çocuğu boyumda kısa çok üzülüyorum
Takma kafana boş ver gidip doktora ameliyat vs olucan başına kötü bir şey gelir bişey olur zaten bizim Türk doktorları o.. Ç o.. E çocukları sana sg git derler olmadı
Ama çok küçükler işte öyle dediğin gibi olmuyor
Sağlığın yerinde ALLAh Şükret küçük olabilir boş ver biri seni olduğu gibi kabul etmiyorsa onunla birlikte olmanın bir anlamı yok ALLAH seni böyle yaratmış hiç ellettirme ne olursa olsun yapacam diyorsan Türk doktorlarına sakın yaptırma
Tamam teşekkür ediyorum 🫶
Yaptırma kötü oluyor
Niye
Yok gibi bir şey
Abartma
Peki
Ufacık
Deme
Dolgu yaotir
Aynı şey
B ise hoş
B ama 75
Olsun B meme aşktır. Görsem tam olacak
Küçük ya
En sevdiğim
Boy kilon kaç
1.58/53.5
Yaş kaç peki
23
Genetikte küçük memeli misiniz
Napcan
Ona göre büyür dicem
Büyümez bu yaştan sonra
Genetikte büyük memeliysen seninde emzirince kilo alınca büyür demekki knk
O illa ki zaten
Yoo illa değil knk küçükse genetikte seninde öyle kalır büyümez ki her emziren kadın büyük değill
Büyüyo
Süt varken büyüyo biras geri de küçülüyo kimisininnn
Evet
Seninkide büyümeyebilir yine knk yaniii
Küçük değil normaldir
Diyosunn
Abartıyorsunuz yaa İlla ele avuca gelir
Gelir ama çokta dolgulu değil işte 80b varken
Bakıyım mi bir kere. s
Yok
Meraklandım amaa 🫣
Küstümm