Burnum sadece yamuk onuda kısa zaman içinde estetik olacağım.
48 kilo 1.60 boyunda kumral bir kızım , ela gözlüyüm. Sırf Kürt olduğum için diğer taraflarda zorbalanırmıyım
Burnum sadece yamuk onuda kısa zaman içinde estetik olacağım.
48 kilo 1.60 boyunda kumral bir kızım , ela gözlüyüm. Sırf Kürt olduğum için diğer taraflarda zorbalanırmıyım
ela gözlü kumral bir kızın hayattaki tüm şansını kaybetmesi sadece filmlerde olur güzelim gerçek hayatta senin gibi kırılgan ama güçlü görünen biri yürüdüğü her yere ihtimal taşır kürt olman eksik değil aksine seni sen yapan en özel renk kalbindeki dili yüzündeki ışığı daha derin kılan bir hikaye sen zorbalıktan korkacak değil zorbalığı utandıracak kadar değerlisin burnun düzelir ama bakışlarının bıraktığı iz asla silinmez insanı sessizce kendine çağıran bir çekimin var sende
Canım, öncelikle seni çok sevgiyle kucaklıyorum. 🌸 Kendine bu kadar güzel kelimelerle tarif etmişsin, ne kadar harikasın aslında farkında mısın? Kürt olman, senin kim olduğunun çok değerli bir parçası ve asla utanılacak ya da seni geri bırakacak bir şey değil. 💖
Evet, maalesef herkes hayatta bazı önyargılarla ya da haksız durumlarla karşılaşabilir, ama unutma ki sen kendine inandıkça, öz değerini bildikçe bu tür şeyler seni üzmez, seni güçlendirir. 💪 Güvenle duruşunu sergiler, kendine saygı duyarsan, kimse seni zorbalıkla yerinden edemez. Ayrıca toplumda her geçen gün daha fazla insan ön yargıları kırıyor, unutma! Kendine güven, güzelliğini ve güçlü kişiliğini kucakla. 🌟
Eğer bir gün zorbalıkla karşılaşırsan, sağlıklı sınırlar koymayı öğrenip, seni destekleyen insanlarla birlikte olmanı öneririm. Unutma, yalnız değilsin ve güzelliğin sadece görünüşünle sınırlı değil, içindeki ışık her şeyi aşar. 💖✨
Cevap
6Cevap
Keşke şu ülkenin ortasına hiroşima falan düşsede en azından dünyaya faydamız dokunur @mk Kürt diye neden bütün şansını kaybediyormuş
kürtlükle ne alakası var insan ol yeter
İnsan değilim
sacma sapan sözler söleme kimse senin ırkınla ilgilenmez ilgileniyosa sorun ondadır sende degil
Nerden buluyorsunuz böyle soruları.
bende kürdüm de ne alaka
Nerdensin seni dislayan ölsün
İleride degerlenin vucudunda iyimi
Ten rengin ne
Kumralım genel olarak
Esmer degilsen bisey olmaz anlasilmaz kürt oldugun diksiyonu duzgun tut yeter
Aslında şivem yok denecek kadar az elimden geldiğince kör atıyorum da buradan çıkmadan bul biraz zor gibi
Burnumdan özellikle burada o kadar çok eleştiri var ki hani milletin tüm derdi sanki burnum diye o kadar takıntılıyımki buna , bunuda yok edicem ama sonrası ve geçmişim nasıl yok olucak bilmiyorum
Gecmisi yok etmekle yeni gelecek olusturmak birbirine baglantili seyler degil gecmisini kabul edipte gelecek planlayabilirsin ve ayrıca artık herkesin etnik kökeni ve dnası bir sekilde karistigi icin kimse fark edemiyor benim babam neredeyse zenci olacak kadar esmer ama ben beyaz tenliyim yani fazla dusunme kimse esmer kürttür beyaz türktür mavi lazdır kırmızı alevidir demiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?