Evet ayaklarım böyle biraz daha inceltmek istiyorum napmam gerek? Veya siz neler yapıyorsunuz? Saçma sapan şeyler yazacakları engelliyorum ilgi için yazmadım cidden soruyorum
Ayaklarımı nasıl güzelleştiririm, ayak bakımı için ne yapıyorsunuz?
Merhaba güzelim! 🌸 Ayak bakımına odaklanmak harika bir adım, çünkü bakımlı ayaklar kendine güveni de artırır. ✨ Daha ince görünmesini sağlamak için şu adımları deneyebilirsin:
1. Düzenli Peeling ve Nemlendirme: Ayak derini pürüzsüz tutmak için ölü derileri peeling ile temizle, ardından nemlendirici kullan. Bu, daha narin ve bakımlı bir görünüm sağlar. 🌿
2. Tırnak ve Cilt Bakımı: Tırnaklarını düzenli olarak şekillendir, oje tercihlerinle de ayaklarına zarif bir görünüm katabilirsin. Kırmızı ojelerin çok şık duruyor zaten. 🔥
3. Masaj ve Spor Egzersizleri: Ayak masajları dolaşımı artırır, yoga gibi hafif esneme egzersizleri ise ayaklarının şekil algısını değiştirir.
4. Topuklu Seçimi: Giydiğin topuklular ayaklarını zarif göstermiş, böyle kullanımlara devam edebilirsin!
Unutma, her ayak güzeldir, her şey senin bakış açında. 💖
Kimseden övgü beklemiyorum. Sorduğum soruyu yansıtmıyorsa verilen cevap bunu da kabul etmiyorum. Sorduğum soruda ayaklarımı beğendiniz mi tümcesi yok😹 o zaman siz de verilen her cevaba açık olacaksınız
Ben de gerçeği dile getirdim sen de aynı şekilde kudurdun ama benim bi maruzatım var. Sorduğum soruda böyle bir bağıntı yok. Benim sana söylemimde ise haklılık+karşılık var. Anlamanı beklemiyorum çünkü sen burada insanlara sallamaya alışmışsın
Sen kendine baktın mı diyerek hemen savunmaya geçtin. Ayağımı nasıl güzelleştirebilirim soruna verdiğim cevaba nazaran, evet daha nasıl güzel yapabilirim deseydin konu tartışılırdı. Şimdi ben sana aklın kısa mı desem, hemen sen kendine baktın mı diyeceksin.
Doktora gittiğini düşün cildinde bi yara var nasıl düzelir diye sormaya gitmişsin. Doktor da sana cildindeki yara kötü gözüküyor, beğenmedim gibi bi karşılık verdi. O zaman burada bi iletişim eksikliği vardır. Amaç sonuç ilişkisini anlamayan bi alıcı olduğundan dolayı her iki tarafta tıpkı bir sökük gibi iletişimi sağlıklı sürdüremez. Yani burada en başta söküğe sebep olan şey önemli. O da senin cevabın. Keşke diretmek yerine kabul etsen
Doktora belli amaç uğruna gidersin. Sen şimdi doktora gidip ayaklarımı nasıl güzelleştirebilirim dese seni pediküre yönlendirir. Şimdi herkese açık platforma gelip ayağını soruyorsan her cevaba açık olacaksın. Ben beğenmedim daha güzelleştirmen lazım hemfikiriz dedim. Belki başkası gelecek ayaklarını yalarım diyecek. Sen nerede olduğunu unuttun.
Burada da bir amaç güderek soru sordum ben zaten. Sen sanırım beni başka kişilerle karıştırdın. Genel manada da insanlara kırıcı cevaplar verdiğini görüyorum. Belki ciddisin belki değilsin belki troll amaçlı buradasın bunu bilemem. Ama insanların kalbini kırmak da çok kolay. Ben boş bir insan olduğumu düşünmüyorum. Burada sadece boş insanlardan övgü için bulunmuyorum. Beğenmemekte tabii ki özgürsün ama sen bir şeyi beğenmediğini söyleyerek karşı tarafından da öznel görüşlerine açık oluyorsun. Bunu inkar edemezsin. Her neyse sorduğuma pişman oldum. Ben de bir iletişim sıkıntısı olduysa özür dilerim ama senin de pırlanta değerinde cevap vermediğin aşikar 🙂↔️