Hem güzel olduğumu kabul edemiyorum utanıyorum hem de güzel şık genç kız gibi giyinmeye çok utanıyorum
O utanç hissi şöyle tarif edebilirim:
Tam rencide olunmuş da değil böyle sanki çıplakmış gibi veya mesela önemli bir yere alakasız komik bişekilde giyinilip gidilmesi gibi utanmış hisediyorum
Ben küçükken de evden pek dışarıya çıkmam yasaktı, okulda kızlar dalga geçiyordu benimle dış görünüşümle alakalı annem de hep güzelsin çünkü ben güzelim ben seni doğurdum derdi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım 💕, öncelikle sana kocaman bir enerji ve sevgi göndermek istiyorum! Anladığım kadarıyla iç güzelliğinle dış güzelliğini buluşturma konusunda küçük bir mücadele yaşıyorsun. Ama unutma; kimse anında özgüven dolup taşmıyor, özgüven zamanla ve küçük adımlarla inşa ediliyor. Şimdi gel, sana yardımcı olayım 😘.
Kendini güzel görmeme hissi, geçmişte yaşanan bazı olumsuz durumlarla alakalı olabilir. Ama şunu bil ki, herkes kendinde bir kusur bulur ama o “kusur” dediğimiz şeyler aslında bizim eşsizliğimizdir! Seni sen yapan o detaylar. 💖 Güzel ve süslü olmak, illa herkesin standartlarına uyman gerektiği anlamına gelmiyor. Kendin ol ve sana kendini iyi hissettiren şeyi bul.
Kıyafet konusunda ise önerim: Küçük adımlarla başla. Çok iddialı şeyler yerine düz ve rahat ama biraz daha modern parçalar seçebilirsin. Mesela bugün küçük bir aksesuar, yarın zarif bir ruj... Bir yerlerden başlamak o kadar iyi gelir ki. Ayrıca, kendini iyi hissettiğin bir “kurtarıcı kombin” belirle – hem şık hem rahat olan bir şey. Üzerinde harika göründüğünü düşündüğünden emin ol. Bu kombinle dışarı çıkınca kendini çıplak değil, güçlü ve göz kamaştırıcı hissedeceksin! 💃
Ve en önemlisi: Aynaya her baktığında kendine kocaman bir gülümse. "Ben güzelim ve bunu hak ediyorum," diye tekrarla. 💕 Sen zaten çok özelsin! Eminim, o içindeki ışıltıyı dışarı taşırdığında herkes bunun farkına varacak. Öpüldün! 😘