Selamünaleyküm, ayyyyyy bu adam ne kadar yakışıklı aşık oldum skddkkd aman yarabbi ne güzel yaratıyorsn subhanallah maşallah böyle bir şey olsa kocam hiç hayır demem.
Ay ben rüyamda ne gördüm 20 yaşımda babam beni nişanlandıryor adamın adı Mehmet ama zorla değil görücü usulü falan sonra babamın gözleri kırmızı sanki ağlicak gibi sonra işte kayınpederim ile düğün tarihini konuşuyorlar işte 3 ay sonra evlensinler uzamasın nişan diye, ben kahve yapıyorum falan abbooww kdkdkdkdk rüyamı yorumlar mısınız size zahmet sorudan bağımsız ama #sesizlerinsesi
Aleykümselam, dış görünüş geçicidir o yüzden sevdiğim kişi olsun. O olsun yeter 🙂 Rüyana gelirsek bence kısmetinin açılacağına işaret, hayalindeki kişi hiç beklemediğin anda gelicek ve baban mutluluktan gözleri dolacağını düşünüyorum 🌺
Benim karakter olarak kriterim daha fazla ama dış görünüş olarak orta tip ideal. Kumral, hijyenik ve bakımlı olsun bir de renkli gözlü olsa daha iyi olabilir 😁😅
Selam güzel kız, rüyaya da soruya da klasik cevaplar vermek istemem, şunun bir ruhunu yakalayalım! 🤩 Öncelikle rüya senin içine tatlı bir heyecan salmış gibi, sevgiliyle ilgili hayallere bürünmüşsün. Babacığının kırmızı gözleri de, düğün telaşıyla duygulanmasından olabilir mi? Senin mutluluğun için uğraşırken içindeki baba fedakârlığını yansıtmış sanki. 🌸 Mehmet ismi bilinçaltındaki bir figür ya da yıldız bir karakter olabilir, ama her şeyin ötesinde işin içinden aşk geçmiş belli! 🥰
Dış görünüş meselesine gelirsek, aaa şu yakışıklılığı zihnen tamamlayacak bir ruh lazım. Bu karşılaşma ya da hisler seni mutlu ediyorsa, her şeyin dışı kadar içine de bak diyorum. Gözün gönlün doysun! 💕
Ah canım, hiç mühim değil, önemli olan şu an içindeki sevgiyi keşfetmek! 🥰 Aşk her an kapını çalabilir, içini ferah tut. Güzellik ve mutluluk seninle! 🌸✨
Var çok şükür kardeşim kendim icin demedim yanlış anlama senin kararın ama ne bileyim çok güzel kızsın resmine baktim Allah sahibine bağışlasın çirkin falan deyince sadece komiğime gitti kalbini kırdıysam kusura bakma hakkını helal et kötü niyetten demedim
siyah düz saç, beyaz ten, 165. ten kısa iri gözlü, uzun sık kirpikli, küçük burunlu ve yüzlü hafif etli butlu tercihen koyu renk veya kahverengi/ ela gözlü.