Yazdan beri saçlarım dökülüyor aşkolar ☹️ bir sürü şampuan bakım ürünleri vs. Kullandım gerçekten de hiç faydasını görmedim en son eczaneden aldığım bitkisel şampuanı denedim bioxcin forte görsele de bırakıyorum, bunların dışında ne tavsiye edersiniz? Sizden ricam soruyu beğenmeyin 24 saati geçince silmeyi düşünüyorum çünküsü 💖
Şimdiiii kendim kullanıp beğendiğim ürünleri paylaşıcam tavsiye olarak
Bunlar dışında argan yağı da kullanabilirsin ekstra olarak. Mutlaka ama saç açıcı sprey kullan taramadan önce ve gratiste saç açıcı tarak var onla tara uçlardan taramaya başka ve saçına ısı kullanma hiç bi şekilde.
Vichy dercos dökülme şarkısı saç bakım şampuanı İsana saç bakım kürü argan yağı 25 ml olan üçgen paket (saç kremi bu duş için ) İsana saç bakım kürü13’ü bi arada 200 ml ( bu sa saçların kuruyunca en son saçının üstüne elinle dağıtıyorsun elektriğini de alıyor hem )
Zigavus Forte’yi tavsiye ederim Bir dönem benim de saçlarım dökülmeye başlamıştı Bioxcin şampuan kullandım ama hiç faydasını görmedim hatta dökülmem daha da arttı Yaklaşık bir aydır Zigavus kullanıyorum saç dökülmem durdu ve saçlarıma hacim kazandırdı Bence denemekte fayda var
Hayır dökülmem olmadı hiç. bence doktora gidip kan değerlerine baktır. bir sorun olabilir veya vitaminler düşük olabilir. birde stres varsa azalt. en az 7-8 saat uyumayı dene. birde mutlaka bol su iç
1
3 Yorumla
Soran
6 ay
Stres hiç yok uyku düzeni de okey ama doktora görünmeyi bende düşünüyorum artık, teşekkür ederim 🌸
Bak ben bunu 2 sene kullandım, karnımda göğsümde sırtımda kalcamda ki ince kıllar kalinlasti koyulasti, keza yanaklarimda kullandı Ama saç dökülmesini de durdurdu Geçmişe dönsem kullanmam Tercih sizin, sacmi, kıl mi
1
1 Yorumla
Soran
6 ay
1 aydan fazla kullanıyorum hiç faydasını görmedim, kıl sorununu bende düşünmedim değil zaten lazer epilasyon yaptırıyorum şu an için böyle bir şey fark etmedim
Sampuani degistirmekten ziyade kan degerlerine baktir. Vitamin eksikligi dokulme saglar eger sorun vitamin eksikligiyse hic bir sampuan bunun önüne gecemez
Çok şükür böyle bir derdim yok. Görselde gösterdiğin ürün çok kullanışlı bunun yanı sıra ne kullanılır bilmiyorum ama kuaföre gidip oradan da bilgi alırsan yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Bunu kullandım bende işe yaramadı ama kutu üzerinde günlük kullanıma uygun yazıyor kesinlikle günlük kullanmak için fazla sert içeriği. İki duşta bir falan kullanılmalı
Bunun yanında ek şeyler kullanman gerekebilir. Biotin takviyesi, kolajen, saç serumu vesaire. Ben hepsini kullanıyorum ve saclarim dokulmuyor. Ayrica sorun belki de hemogram degerlerindedir bir dahiliyeye git önce kan ver.