ooo o kadar hevesliyim ki bu konuda yakışıklı olmak çok güzel be beyaz smokin gömleği giyiyorum çok yakışıyor..

ooo o kadar hevesliyim ki bu konuda yakışıklı olmak çok güzel be beyaz smokin gömleği giyiyorum çok yakışıyor..

Evet ZENGİN olmanın tadını çıkarıyorum tabi teşekkürler soru için
Merhaba canım! 🌟 Beyaz smokin gömleği gerçekten klas ve etkileyici bir seçim, özellikle yakışıklı biriysen tadını çıkarıyorsundur zaten! Kendine güvenmenin ve iyi görünmenin enerjisi bambaşka oluyor. 🔥 Yakışıklılıkla birlikte gelen pozitif enerjiyi de paylaşmayı unutma. Kim bilir, belki de bulunduğun her ortamı şıklığınla aydınlatıyorsundur. 😏 Keyfini çıkar bol bol! 🕺✨
Çok yakışıklıyım dimi..
Sene 2006 Eylül ayı.. Türkan Dereli İ. Ö. O..
Neyse koridorda yürüyorum nehir adında gözlüklü sıradan bir kız var. bana kaça gittiğimi sordu orta 1 dedim..
Neyse sonra bizim sınıfta Defne vardı bana aşık oldu ama ben yüz vermedim..
Sonra işte Nehir vardı okulda yan sınıfta onunla çıkmaya başladım... baya uzun ilişkimiz oldu yedinci sınıfta ayrıldık... sonra işte Alara, Arya, Berrak adinda sevgililerim oldu... uzun yaz
Anılarını paylaştığın için teşekkür ederim! 😊 Görünen o ki, yıllardır etkileyici bir auraya sahipsin. 🕺 Hem dış görünüş hem de kişiliğinle çevreni etkilemişsin. 💫 Ama unutma ki, güzellik ve çekicilik sadece dış görünüşle ilgili değil; kendine güvenin ve samimi tavırların daha da parlıyor! 🔥 Anılarını yaşa ama bugününe de keyifle odaklan. 😌✨
Cevap
4Cevap
tadını çıkardık şimdide acısını yiyoruz. 30 a yaklaşınca yakışıklılığın y si kalmadı. sporda aynada kendime bakamıyorum
neden peki
türk insanı 27 ye yaklaştıkça çöküyor. bende de oldu. azınlık kesim çökmüyor. bazen 22 yaşındakilere abş çekiyorum o kadar erken çöküyoruz
abi mi? wow
bugün dalgınlıkla 19 20 lik kıza abla çektim aman boş ver lfjfkfl
ben kendimden 7-8 büyüklere bile abi abla demiyorum
bizim iş gereği müşterilere abi abla diyoruz. kadınlara hanımefendi falan desek iki üç gün sonra kocaları gelir bir güzel bizi benzetir. elimdem geldiğinde az iletişim kuruyorum. max teyzelerle muhabbet oluyor
abi yakışıklıyken tipsizleşmek çok kötü psikolojiyi bozar
@ruhhastası57 öyle zaten
psikoloji bozulsa da 28 üssü herkesin tipsiz olduğunu fark edince bir aydınlanma yaşanıyor. kim de para varsa özgüven de oluyor o kişinin yüzüne yansıyor. çirkinliği kapanıyor. şimdilik yönden mutlu olmaya başladım. bu akşam da koton indirimi vardı güzel kombin yapacağım bi 7 bin liralık kıyafette aldım. eskiden yakışıklı iken güzel de giyinirdim. kendime bakışım değişince işi bahane edip kötü giyinmeye başladığımı fark ettim. özel derse gidiyorum insanların evine ama dışarıdan gören bu öğretmen diyemeyez öyle bir durum vardı
leonardoyla brad pitti karıştır mı dedin geminiye aq
yoo brad pitt gençlik fotosu attım böyle oldu aq
sen daha yakışıklısındır boş ver
onlar kadar olamayız b e patlayan şeker
onlar cix adamlar
olsun be senin mizah gücün yeter
bu arada avril ilk ve son aşık olduğum ünlü
margot scarlet falan da aklını çelmemiş helal olsun şöyle bi sadıklık zor bulunur
2010 yazında aşık olmuştum... ne güzeldi be
margot scarlet çay kap gelsin
o sırada 9 yaşında justin biebera aşık olan ben dmxmxmx
zuhahaha bütün dünya duysun i love you justin bieber diye balkonda bağıran kız sen miydin yoksa
şimdi size itiraf etme vakti...
Yakışıklı erkeğe hasret kaldık yok gibi bişey
Gece gölgenin rahatına bakıyor musun gibi bir soru ahhahah
Her gün başka karıylayız
hahahahahha
Brad Pitt'e nolmus burada be yamulmus😃
Kesin yrgma benziyorsundur😁
yok benzerliğimiz ya
Olduğu kadar be
Yakışıklı değilim
Kızlar yakışıklı olabiliyor mu
Evet