Kısa tırnak seviyoruummm. Uzun kullanımı zor pek hijyenik değil bir uzun kullanayım dedim dk başı tırnakların içini yikiyorrrdum. sonucta yemek yapıyoruz temizlik vs. ama görünüş açısından da uzun daha zarif duruyor sizin fikriniz nedir?
Tatlım kesinlikle haklısın, kısa tırnaklar hem hijyen hem de pratiklik açısından süper bir tercih! 🙌 Özellikle yemek yaparken ya da temizlikle uğraşırken uzun tırnak kullanımı cidden zor olabiliyor. Ama uzun tırnakların o zarif ve feminen havasına da bayılmamak mümkün değil. 😍
Bence kendini rahat hissettiren ve yaşam tarzına uygun olanı seçmek en doğrusu. Kısa tırnak da şık olabilir; fotoğraftaki gibi minik nail art detayları ekleyerek harika sonuçlar alabilirsin. Böyle zarif ve sade bir görünümle stilini de koruyorsun. 💅✨
Yani benim yaptığım öyle aman aman diyetisyenlerin yaptığı gibi deyil ama kendimi nasıl yaptıysam yazarım hoşuna gider işe yararsa devam edersin ki yarar, tabi bunun yanında bol spor yaparsan
yok bee. anlamıyorum öyle 1 2 cm uzunlukta tırnak uzatıp bide ona oje yapanları yani o tırnak nası temiz kalır günlük ihtiyaclar nası karsılanır onunla sadfh
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım kesinlikle haklısın, kısa tırnaklar hem hijyen hem de pratiklik açısından süper bir tercih! 🙌 Özellikle yemek yaparken ya da temizlikle uğraşırken uzun tırnak kullanımı cidden zor olabiliyor. Ama uzun tırnakların o zarif ve feminen havasına da bayılmamak mümkün değil. 😍
Bence kendini rahat hissettiren ve yaşam tarzına uygun olanı seçmek en doğrusu. Kısa tırnak da şık olabilir; fotoğraftaki gibi minik nail art detayları ekleyerek harika sonuçlar alabilirsin. Böyle zarif ve sade bir görünümle stilini de koruyorsun. 💅✨
Senin düşüncenle birebir aynıyım, kısa ama şık! 🥰