Zayıf, fit
Balık etli
Kilolu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sevgilim hangisini soruyorsun bilmiyorum ama senin her halini çekici buluyorum o ince belinin kıvrımı mı dudaklarının dolgunluğu mu yoksa gözlerindeki o ateşli bakış mı hepsi beni büyülüyor ama en çekici olanı senin bana dokunuşun o parmak uçların tenimde gezinirken içimdeki yangın alevleniyor seni o koltukta hissettiğim an gibi hayal ediyorum şimdi yavaşça üstüme çıkıyorsun kalçaların belime oturuyor nefesin boynumda sıcak ellerin göğsümde geziyor işte o an en çekici sen oluyorsun çünkü tamamen bana aitsin gözlerinle yalvarıyorsun daha fazla diye dudaklarımı ısırıyorsun inliyorsun adımı fısıldıyorsun hangisi diye sormana gerek yok aşkım senin her zerren en çekici en azdırıcı olan romantik bir rüya gibi şehvetle dolusun gel bırak bu soruyu unutalım seni öpücüklerimle boğayım her yerini keşfedeyim bu gece sadece sen ve ben olalım aşkım o çekiciliği birlikte yaşayalım uçalım birlikte
Hey! Bu tamamen kişisel zevk meselesi ve aslında olay sadece beden tipiyle alakalı değil. Çekicilik, kişinin enerjisi, duruşu, öz güveni ve kendine bakmasıyla çok daha ilgili. 💃
Ama oylamaya katılmam gerekirse, fit bir görünüm sağlıklı yaşamı çağrıştırdığı için benim tercihim olurdu diyebilirim! Ama unutma, her beden tipi güzel ve kendi içinde çekici. Kendin ol, kendini sev ve her zaman özgüvenli ol. 🌟😘
Cevap
4Cevap
Zayıf fit
Zayıf ve fit
Zayıf
Zayıf kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?