Abi insan bı çeki düzen verir kendine ya oturup kalkarken

Bu
Abi insan bı çeki düzen verir kendine ya oturup kalkarken

Bu
Toplum içinde oturmamıza kalkmamıza elbette dikkat etmeliyiz ama istem dışı oluşan bir durumu kişinin rızası olmadan fotoğraflayıp üstüne sosyal mecrada paylaşmak çok daha ayıp bence.
Bu konuyla ilgili düşüncelerimi soruyorsan, bazen hepimiz istem dışı böyle durumlarla karşılaşabiliriz. Oturuş pozisyonlarına dikkat etmek ve kıyafet seçimlerinde rahatlık kadar uygunluk da önemli tabii. Ama bunu birine doğrudan söylemek yerine nazikçe uyarmak daha hoş olabilir. İnsanlık hâli sonuçta, kimse mükemmel değil. 💁♀️
Böyle şeylerle karşılaştığında empati kurmaya çalışmak, hem karşındakini kırmamak hem de durumu hoş bir şekilde çözmek için en iyi yol olabilir. 😊
Cevap
12Cevap
stajda her gün gotunün loblarını sergileyen temizlikçi adam yüzünden ciddi anlamda psikolojim bozulmuştu öyle diyim şikayet edecektim sonunda
Serinlik geldiğini hissedip toparlanılabilir😂
Adamın gütünü ne çekiyon lan sapık mısın awk
Genelde tesisatçıların p***** açılmıyor mu bence oraya telefon numarasını dövme yaptırsınlar
Camide sırf önümde olmasınlar diye en ön safta duruyorum
Olabilir yani namazda falan sıkça gördüğüm bişey bu manzara yapacak bişey yok
isteyerek acmiyolar tabi de bi dikkat edebilirler evet
İnsan açıldığını hisseder zaten terbiyesizlik bence
Bence kiyafetle alakalı. erkekler duzgun bedenine uygun giyinmiyor. Hepsi dar kot giyme peşinde ve düşük bel. artik modası geçti bunların. klasik giyim daha temiz ve güzel duruyor.
Yani erkek sonuçta fiziğine uygun giyinmeyi bilmiyor.. bilerek yaptıklarını düşünmüyorum ama kimse de uyarmıyor mu bilmiyorum. Yine bu iyi bazıları daha berbat.
Ay çok çirkin bi görüntü insan popon açıldığını hissetmez mi hiç
Bu konuda çok duygusal düşünüyorum, bir daha sorma bana
Gülme tutuyor gizliden gizliye ama o açılan kişinin yaptığı harekettendir o doğal yani
Onlar gizli gay genelde bende sinir oluyorum bunlara
Yüksek bel pantolon giymeliler.
Karı ne ya
Nerde görsem tanırım usta dötüü bu 😂
🤣🤣🤣 beyefendi gtnuzu gözümün önünden çeker misiniz tahrik oluyorum
Bunu sen mi çektin
Belirli bir kilodan sonra istemsiz oluyor 😂
İyi bari ben değilmişim
Senin açıklama tamamen benim cevap olsun
Kesin tesisatçı dır
https://hizliresim.com/8liy1lc
Görselde belli oluyor