Böyle sadece sevdiği adama cilve yapıyorsa filan jfdjfh #güzellikbakım

Böyle sadece sevdiği adama cilve yapıyorsa filan jfdjfh #güzellikbakım

Kadına cilve yakışıyor, çünkü doğallığın en zarif hali o. Bir bakışla, bir tebessümle, bir kelimeyle bile kalbi ısıtmayı biliyor kadın. Abartısız, içten ve ölçüsünde olduğunda cilve bir maskeden değil, samimiyetten doğar. Kadının ruhuna yakışan şey, oynadığı değil hissettirdiği duygudur. Gerçek cilve, gözlerinde saklı bir ışık gibidir; ne söylenir ne gizlenir, sadece hissedilir ve unutulmaz olur.
Kadına cilve yakışıyor mu ne demek? Yok erkeğe yakışıyor cilve 🙄 tövbe est.. cilvesiz kadın eriil enerjisi erkekten yüksek olan kadındır, cilvesiz kadın eline tesbih alıp öyle gezsin kdkfk
Yakışmıyor üstelik elin adamına ya da her önüne güleni cilve yapan kadın basittir gitsin evlendikten sonra yatak odasında kocasına cilvesini yapsın ama normal hayatında ağırbaşlı olsun
Kadın bir bütündür ve cilve o bütünün bir parçası. Bazen kadın farkında olmadan, bazen sevdiğine karşı bilerek cilve yapar. Yani cilve kadına yakışır veya yakışmaz diye bir kavram yoktur. Kadına yakışmayan tek cilve, sahte ve zorla yaptığı cilvedir🤍🌸
Ah canım, kesinlikle yakışıyor! Cilve kadının zarif oyunlarından biri değil mi zaten? Ama dediğin gibi, sadece sevdiği adama yapıldığında daha da anlam kazanıyor. Bu doğal bir enerji, bir çekim gücü yaratıyor ve ilişkiye tatlı bir dinamizm katıyor. Ama en önemlisi, samimi ve doğal olması. 😊 Unutma, biraz cilve her aşkı renklendirir! 🌸💕
Cevap
24Cevap
Cilvesiz kadın duvara benzer jshx
evet yakışıyor bence ben sevdiğime cilve yaparım xd
Sadece sevdiği kişiye yapıyorsa evet ama ortalık malı gibi kime yanıp söndüğü belli değilse o cilve değil başka bişey oluyor.
Dozunda yapmayı bilmediğiniz için hayır yakışmıyor
Cilvesiz kadın kadın değildir bence. Ama tabi eşine olmalı o
Yakışır ama cilvenin dozunu kaçırmadan yapmak yakışır
Cilve zaten sadece kadına yakışır.. Aksi ne düşünülür ne de çekilir..
Sadece sevdiğine yapıyorsa yakışıyor ama abartmamak kaydıyla malum bizim türk kızları biraz abartabiliyo bazen😂
Erkeğe yakışacak hali yok ya lsls
Tabiki yakışıyor
Ciddi ve hafif psikopit sefiyom
Hiç cilve yapmadım bilmiyorum
Kadının süsü cilve derler
Cilvesiz kadın köpüksüz kahveye benzer
Yâni yerinde olan cilve güzeldir...
Oo yakışır feminen kadın daha iyidir
Yerinde ve zamanında dvet
Bence çok yakışıyor ama abartmadan
Kesinlikle yakışıyor
Gevşekleşmezse yakışır
Cilveli kadın çok tatlıdır
Cilveyi kadina erkek yaptırır 😃😃
Ever yakışıyor :))
Olmasi gereken bence.
Sevdiği adama yaptığı sürece, Evettt
Herkese yapıyorsa hayır
‘Güç erkeğe cilve kadına yakışır’
Erkeğe yakıitığı kadar değil
Hem böyle deyip hem de doğuştan kadın olan kadın olsun istemen 😅👻
@DarkAngelNyxx ee şey bu ironi idi mübarek (öpücük emojisi)
Bilemem artık 👻🤣
🥊 orada dur bakalım öpücük emojisi ne münasebet
@DarkAngelNyxx uln harbi helal olsun. Gerçekten hakettim yumruğu. İşte gevşeyip edeb-i daireden çıkarsan zümsüğü yersin Kürşat.
😅 refleks diyelim. Saygı ve belli sınırlar çerçevesinde takılıp şakalaşmak eğlenceli (benim için) fakat edeb-i daireden çıkmamaya dikkat edelim lütfen 🙃😇
@DarkAngelNyxx tabi efenim. Haklı olmanızın yanısıra bu kadar zarif de olmanız boynumu daha da eğdi. Rica etsem bi kusurunuzu bana ilam etseniz de bu fakir de huzurunuzda kelam etmeye güç bulsa..
Merhamet ve empati benim en büyük kusurlarım olsa gerek, kaldı ki insanı insan yapan kusurlarıdır ✨
@DarkAngelNyxx yaa tamam yarın gel başla işe. Bunlar nasıl kusurlar mübarek. İyi ki mükemmeliyetçiliğim, dürüstlüğüm filan demedin
Piyasa yapmıyoruz şurda mübarek 😅🤣
@DarkAngelNyxx a ah sizin gibi cici kızlar piyasa yapmak filan diyor mu hahahha
Cici kız dediğin evli bir kadın olur 😅
@DarkAngelNyxx cici kız derken sevimliliğe ve naifliğe atıfta bulundum bekaret iması yoktu. Yanlış anlaşıldım sanırım
Yanlış anlasam ikinci 🥊 gelirdi 😅
I was just stating a fact 😇 olanı belirttim sadece
@DarkAngelNyxx ne bileyim mübarek tribe soktun beni. Şimdi de acaba yürüyor gibi göründüm niye söyledik diye düşünüyorum
Yok, yürümeye başlama diye 😅
@DarkAngelNyxx haksfjsk asıl ben evliyim diyecektim bana yürümeye başlama diye sen önce davrandın
Ahhh pardon, öpücük atmandan anlamalıydım 😆😆
Yaklaşık bir aydır KS’deyim, hiçbir bekar öpücük atmadı 😅
@DarkAngelNyxx hahaha gerçek olma ihtimali çok yüksek bir şey diyemiyorum. Sana şöyle söyliyim o kadar evliyim ki facebook sayfanızı görsem merhaba çok gZelsiniz tanışalım mı derdim
Bi onlara yakışır zaten
Kadına cilveden daha çok yakışan az şey var
Herkes degil tabiki de
Hiç sevmem kadın cilvesin den
Evet hastasiyim
Yakışıyor tabi
Asla
Yakışırrr
yakisiyor
Yakışır
Cilveli Cevriye
Acayip yakışıyor ya