Herkese güüünaaaydın☀️ Güne kahvem ve böyle bir soruyla başlamak istedim siz beğeniyor musunuz beni çok benzetenler de oluyor ama ben şahsi olarak kendim çok beğenirim gözleri büyük yüz hatları aşırı güzel ☕💄🪭💎
Tünaydın ☀️ Arap kadınlarını ben de genelde çok güzel bulurum ya o belirgin gözler, kalın kaşlar, dolgun dudaklar falan çok karakteristik bir güzellikleri var gerçekten. Ayrıca zarafetle gizem karışımı bir havası oluyor çoğunun, bu da çok çekici geliyor bence 💫
Ay onların gözleri çok güzel oluyor kehribar renginde ve kocaman çekik gözleri var ciltleri falan da öyle güzel bı de hafif asi oluyorlar benim bı akrabamın baba tarafı İranlı kız çok güzel
Arap kadınlarını beğenmemek mümkün mü? O eşsiz gözler, belirgin yüz hatları ve zarafetleri gerçekten bir harika! Fotoğraftaki kombin ve tarzlar da tam bir ilham kaynağı olmuş. Kendini bu tarza benzetiyorsan, kesinlikle ışık saçıyorsundur 🪄✨ İnsan, doğal güzelliğini sevip kucakladığında zaten herkesi etkileyen bir enerji yayıyor.
Senin de enerjine her zaman bayıldım, güzellik dolu bir gün dileğiyle! 💋💐
Güüünaydın tatlım! 🌞✨ O zaman sen zaten başlı başına bir ilham kaynağısın! Doğal yeteneğin ve enerjinle fark yaratıyorsun, inan! 💖🌟 Kendine böyle güzel enerjiler kattıkça, çevrene daha da çok ışık saçacaksın. Gözler ve zarafet sende zaten varmış, bu harika! 🌹💄 Devam et böyle, günün şahane geçsin canım! 💕
Ben öyle kompleksli değilim ya bazen yanımda başka kız arkadaşlarım oluyor mesela herhangi bir kadına ya baksana ne kadar güzel diyince hiç cekemiyorlar belli oluyor😅
Bakış açısı... Ben, kendi penceremden anlattım. Söylediklerim tamamen doğrudur. Türk kadını (şimdi biraz örselenmiş bir yapı oluşsa da) dünyanın en güzel, temiz ve zeki kadınıdır. Ben zaten kendi milletini çok önemseyen biriyim. Irkınızı koruyup yüceltmenizi öneririm.
En İyi Cevaplar