Bir insanın eğer hiç hormonal problemi yoksa kıllar normal olarak çıkmaya devam edecekse lazerin ne gibi bir artısı olabilir?🤔
Hiç lazer yaptırdınız mı? Şu kadar seans sonra artık hiç kıl kalmadı tertemiz oldum diyen var mı? Hangi cihazı kullandınız? İlk defa gidecek olanlara tavsiyeleriniz nelerdir?
Yaptırdım. Kol altımda yok gibi bir şey kıl. Tek tük vardır varsa. Bacağımda da tek tük var. Hiç yaptırmayan çoğu kişi gibi orman gibi gelmiyor büyük çoğunluk dökülmüş olduğu için. Ben memnunum. Sadece özel bölgenin alt tarafı nemli olduğu için üst kısmına nazaran daha az dökülüyor ama hiç yaptırmayan biriyle arasında bariz bir fark var yine de.
Alexandrite lazer tavsiye ederim daha etkili. şu an gittiğim yerde buz lazer var. Hayatın akışında belirli zamanlarda tekrar gerekiyor hormonal değişiklikler veya uzun zaman aralığı sonrası tüyler çıkmaya başlar. Şimdilerde genellikle buz lazer var güzellik merkezlerinde. Alexandrite fiyat olarak da sanırım daha pahalı.
0
4 Yorumla
Soran
7 ay
Peki nasıl anlayabiliriz Alexandrite olduğunu? Acıtıyor mu?
Birkaç yer araştırıp arayıp telefonla sorabilirsiniz hangi cihazı kullandıklarını. Acı eşiğinize bağlı bu durum. İğnelerin ucu batması hissi gibi oluyor anlık. Tam olarak buna benzetebiliriz.
Bir süre yaptırdım. Büyük oranda azaldı. Daha sonrasında zaman bulup gidemedim ama kesinlikle işe yarıyor. Belki tamamıyla bitmez ama gayet yeterli düzeyde azalıyor. Tabii iyi bir yere gitmek lazım. Her yere güvenilmez