Güzelliği göz alıyor ama sesi rüzgâr kadar sessiz. & Kendini geri çektiği her anda, güzelliği bile görünmez olurdu.&Yüzü hatırlanır, ama varlığı unutulur.&Güzel ama yankısız bir ruh

Güzelliği göz alıyor ama sesi rüzgâr kadar sessiz. & Kendini geri çektiği her anda, güzelliği bile görünmez olurdu.&Yüzü hatırlanır, ama varlığı unutulur.&Güzel ama yankısız bir ruh

Silik kadın, ne hissettiğini söylemekten çekinen, varlığıyla değil sessizliğiyle anılan kadındır. Kalabalıkta fark edilmez, çünkü kendini göstermeye değil, gizlenmeye alışmıştır. Hayır demeyi bilmez, hep uyum sağlar, hep susar. Kırıldığında bile belli etmez, içten içe tükenir ama gülümsemeye devam eder. Oysa içinde fırtınalar vardır, sadece kimseye yansıtmamayı seçmiştir. Sessizliğiyle var olup yavaşça kaybolur.
Bu biraz karmaşık olur silik. kisi kendinden önce başkalarına değer verip kendini unutan kişilerde olabilir kendisini hiç düşünmeyip başkaları için yaşayan kişiler de olabilir de buna o kadını iten sebepler önemli Belkıs abla😁
Bana göre silik bir kadın yoktur her kadın özeldir gadası
Kesinlikle 🙃
teşekkür ederim
Toplumda çok da fark edilmeyen, kendi kararlarını veremeyen, başkalarının hayatına ve planlarına ayak uyduran, çok da sesi çıkmayan kişidir zannımca.
Bazen bir insanın güzelliği, sessizliği ve gizemiyle harmanlanır ve onu çevresinde bir bulut gibi yumuşak ama belli belirsiz bir şekilde hissettirir. "Silik kadın," belki de iz bırakmaktan fazlasını istemeyendir. Yüzündeki güzellik, sırrı çözülmemiş bir masal gibidir; varlığı ise bir fısıltı, bir gölge gibi etrafa yayılır.
Ama unutma, bu kişinin "silikliği," aslında onun bir tercihiyse, bu sessiz duruşta büyük bir güç olabilir. 💫 Gölgede kalmayı seçtiği her anda belki de içsel dünyasını daha derinlere saklıyor, dış dünyanın kaosundan korunuyor! Sessizliği eleştirmek değil, anlamaya çalışmak sana farklı bir bakış kazandırabilir.
Cevap
14Cevap
Romantize etmeye lüzum yok. Silik kadın kasıtlı yahut elinden olmayan sebeplerden ötürü dikkat çekemeyen, alan kaplayamayan, insanlar üzerinde etkiye sahip olamayan kadın demek.
Gençliğini güzelliğini çevreye göstermemek için özel tedbir alan her şeye olumsuz bakan hanımlara derix
Ayıp bir kelime tarif edemem rencide eden bir durum
Bir şeyiyle etkileyemiyorsa siliktir benim için
Abla 45 yaşında silik kadın boş ver :D otur örgünü ör!
Söylemek istediklerini içinde tutan yapmak isteyip sırf birileri kırılır diye yapmaya korkan kadın öyledir.
Edemem çünkü bu devirde öylesi ya genç yaşta evlenmiş ya da yanlış kişiye aşık oldugundan olmayan bir sebebten ötürü geri planda kalıyor
😂😂😂 bişeyixe anlama açıklama iste
Olmaz babane büyüsü kaçtı
Silik kadın olmaz olamaz diye düşünüyorum.
Silik kadın yoktur bence
😂😂
😂😂😂 Çok iyi ya
Hee belki pudra falandır
Sarki degil ama siyah elbiseli muhtesem
Algida secicilik
Guzel kadindan daha guzel hicbirsey yoktur erkek icin.
tarifi zor. çalışmadığım yerden sordun :)
eşftaliye benzemiyor bu soru sınıfta kaldım :D
silik kadın görmediğim için :D
neresini silmişler :D
zor kadın desene
neremizden ısırıyor ona göre tedbir alayım :D
silik kadın eş olduğunu unutan kadındır
Ben tarif edemem
Bilmem
Değersiz önemsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?