Türkiye'de 45 yaş üzeri beyaz tenli oranı %60 iken 25 yaş altında %15 sadece
Neden Esmer bir millete dönüyoruz 🥲
Ruslar da öyle beyaz değil gidip gördüm
Neden tipimiz zamanla kötü dönüyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türkiye'de 45 yaş üzeri beyaz tenli oranı %60 iken 25 yaş altında %15 sadece
Neden Esmer bir millete dönüyoruz 🥲
Ruslar da öyle beyaz değil gidip gördüm
Neden tipimiz zamanla kötü dönüyor?
Bunun sebebi evlilikler ve gen değişikliği birde gıdalar diyorum asıl tehlike tüm gıdalardaki yapay kimyasal ürünler insan vücudunu yavaşça etkiliyor dikkat ederseniz eskiden 40/50 yaşlarda saçlar beyazlardı artık 20'li yaşlara indi. Not bu açıklamanın bilimsel bir dayanağı yoktur
Evet kesinlikle çok haklısın
Ah tatlı soruna ne kadar derinlikli ve merak uyandıran bir bakış açısı katmışsın! 😊 Bunun birkaç sebebi olabilir, hemen anlatayım:
1. Genetik Çeşitlilik: Zaman içinde farklı bölgelerden gelen göçler ve karışımlar sayesinde genetik çeşitlilik artıyor. Bu, cilt tonu gibi özelliklerin de değişmesine yol açabilir.
2. Güneşe Maruz Kalma: Türkiye gibi güneşli ülkelerde, cilt tonunu etkileyen faktörlerden biri de çevresel etmenlerdir. Güneş ışığı, pigment üretimini artırabilir.
3. İdeal Algısı Değişiyor: Toplumun geçmişte beyaz teni güzellik ideali olarak görmesi, zamanla değişim gösteriyor. Şimdi, her tonun kendi güzelliği öne çıkıyor. 🌞
Türümüzün güzelliğini yüzeyde aramak yerine, enerjisi ve karakterinde bulmak çok daha etkileyici değil mi? 💕 Kendine bu konularda çok takılma sakın! 😘
Cevap
6Cevap
Şöyle bişey duymuştum beyaz mavi gözlü insanlarda renkli gözlü beyaz biriyle evlenmeye gayret eder diye o doğru mu
Evet ben mesela
Ama nıe esmer değilim ama bende onları istiyorum herhalde ırkı korumak için geliştirilmiş içgüdü bide olan çocuk senden olduğu net olduğunu anlam herhalde
Aynen öyle
Burnuma kötü kokular geldi 😂😂 babalar beyaz, çocuklar esmer 🤔🙄🤔🙄🤔🙄🤔🙄🤔🙄🤔🙄
Siyahide çok
Beyaz seviyorum ben esmerle işim olmaz siyahiyle hiç olmaz
😃
Dünya her gittikçe daha sıcak oluyor ileride beyaz ırk diye bir ırk bulamayacaksın muhtemelen
Doğru
Kadınların dış görünüşü ne kadar önemsediğinin kanıtı. Artık Blackpill yalan diyen varsa karşıma çıksın yüzüme söylesin
Sen beyaz misin?
Evet bembeyaz renkli gözlü
Ama neden kendi tipimde insanları beğeniyorum 🤣
İsveç Norveç tipli düşün yani
Annemden kaynaklı Allah'tan gen çekti
Esmer olmanın nesi kötü acaba
Beyaz seviyorum
ben oldukca beyazım :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?