Güzel olmayı hiç tadamadım şu hayatımda?

Hem yamuk hem siyah nokta dolu burnum var ne denediysem kurtulamadım şu siyah nokta derdinden zaten. Hep aynalara küs toplu ortamda fotoğraf çekinmekten geri duran bi yapım oldu saçıma her haltı denedim o kadar yağ maskeleri bilmem ne tiftikli kabaran bi yapısı var düzleştirince bile o yapı gitmiyor fiziğim genetik olarak güzel değil yani zayıfım ama hassasiyetim var su içsem karnımda şişlik oluyor sürekli inmeyen bi şişliğim var Ramazan ayında bazen iniyor karnım sadece o da gün içinde hiçbir şey yiyip içmediğimden zaten, belim kalın göğüslerim düz denecek kadar küçük. Tamam imtihan dünyası belki küçümseyen de olacak dert görmemişsin diyen ama belki de bana verilen imtihan budur bilmiyorum ama artık şu leş durumdan kurtulmak istiyorum intiharı düşündüğüm de çok var çünkü güzel denecek hiçbir özelliğe sahip değilim genetiğim leş beğenen yok, beğenilmek sevilmek istedim o da çok geldi be. Cahil diyen illaki olacak biliyorum ama madem cahil görüyorsunuz o zaman dış görünüş her şeymiş ya da çok şeyi belirliyormuş gibi konuşmayı öyle davranmayı o zaman siz bırakın önce toplumun böyle olması yüzünden insanlar hayata küsüyor zaten sonra yük yine ona yükleniyor

Güzel olmayı hiç tadamadım şu hayatımda?