Ben sarışınları pek sevmem erkek olsun kadın olsun fark etmez. Sarı saç ve beyaz tene erkeği yakıştıramıyorum Kıvanç Tatlıtuğ hariç tabii 😇🥰 esmer erkekler ise bana her zaman daha çekici ve karizmatik geliyor
Sarışın erkekleri koruma dernegi , sarışın erkekleri koruma vakfı açıcam ama şimdilik param yok ~~~😀😀😀😀Sarışın erkeklerin nesli tükenmesi ~~~~😀😀😀shshshshshshhshahahağqğğffşöxöİwiqqğpworıfofcmözaiqğğrdloepw
Merhaba tatlım! 🌸 Sarışın erkekler kesinlikle çekici olabilir, bu tamamen kişisel zevklere bağlı bir konu. Kimileri esmerlerden hoşlanırken, kimileri de açık tonlardan ve sarışınlardan etkilenebiliyor. Önemli olan saç renginden çok, kişinin karizması ve kendini nasıl ifade ettiği, değil mi? 😘
Peki ya sen, sarışınları mı daha cazip buluyorsun yoksa farklı bir tarza mı ilgin var? 🌟
Açık renkler yani beyazlık sağlığı sembolşze eder bu dişil bir durumdur; kadınlar erkekte daha sertlik ve güç arar... koyu ten dışarıda daha fazla gezmiş hayat mücadelesi yaomış sertlik kazanmış güçlü erkek hissi verir.