Hiç beğenmiyordum soruya görsel aramak için pinteresette resimlere baktım sarışınlara çok yakışıyormuş. Siz beğeniyor musunuz? Nazarları çok değiyor diyorlar ☹️
Mavi gözleri her zaman etkileyici bulmuşumdur. İçine baktığında deniz gibi bir derinlik hissi verir, hem sakin hem de gizemli bir çekiciliği vardır. Ama sadece rengi değil, o gözlerin taşıdığı ifade önemlidir. Soğuk bir bakış en parlak maviyi bile donuk gösterebilir, ama sıcak bir bakış her tonu güzelleştirir. Göz rengi sadece bir detaydır, asıl güzellik o bakışın arkasındaki ruhta saklıdır.
Canım, mavi gözler gerçekten çok etkileyici, göz alıcı bir güzellik katıyor! 🌟 Hele sarışınlarda o kontrast muhteşem, tam dillere destan. Ama tabii her göz rengi ayrı bir hikaye yazar, her biri özel bence. Nazar konusu doğru, dikkat etmek lazım; bu tarz çarpıcı güzelliklere gözler hemen kayıyor. 🙈 Nazar boncuğu taşımanın zamanı gelmiş gibi sanki! 💙
@zEstrella hristiyan olduğun için bilimsel olmak zorunda değil. Hristiyan dinine göre herşeyi bilimsel mi görüyorsun. Ne olursan ol islam dininde nazar haktır. Senin inanmaman olmadığı anlamına gelmez
@zEstrella İngiltere Leeds Üniversitesi parapsikoloji bölümünün yaptığı bir deneye göre nazarın varlığı bilimsel olarak ispatlandı. bak bilim Bile onaylamaya başlamış :)
@zEstrella bu ayrı bi saçmalık görüşüne uymayan cahil mi oluyor? Bu durumda sende cahilsin benim görüşüme uymuyorsun. Kuran da geçiyor peygamber söylemiş ise bunu yok sayabilir misin? Doğa üstü güçler Zeus’un hikayelerinde olmuyor ne yazık ki işin bu boyutu var biraz araştır öyle kuru kuruya inatla yok demek dediğin gibi biraz cahilce geldi bana
@zEstrella bilimde yoksa yoktur demek kendinle çelişmek demek. Bilim senin yarın ne yapacağını açıklıyor mu biliyor mu? Ama kader diye bişey var bu onu açılmıyor inanan için tabi inanmayana bilim yolu açık devam et.
@zEstrella hakaret değil ki bu bi görüş aynı nazar yoktur demen gibi. Cahil gördüm cahil dedim. Alay etmem hala yok çünkü dininle alay etmedim zorlama bulamazsın 😀
@zEstrella kendini haklı ilan etmek haklı yapıyorsa hepimiz haklıyız. Kendine göre haklı olmaya devam et ama doğrusu olmadığını da bil. Görüşün sana aittir ama doğru olmak zorunda değil. Senin doğrun herkesin doğrusu olmak zorunda da değil. Bi gerçek var bir kutsal kitap budan bahsetmiş ve nazar haktır demiş. Kuranda yazana inatla yanlış diyorsan bu da senin bileceğin bi durum.
@zEstrella aynı şeyi kendin yapıyorsun kuran ne derse desin diyorsun ama bilim ne derse o diyorsun. Sana göre bilim bana göre kuran doğruyken kendinle çelişip kuran ne derse desin bilim doğru diyorsun ben de sana bilim ne derse desin kuran doğrudur diyince kuran doğru olmak zorunda değil diyorsun. Bilim de olmayan yoktur ya da bilim doğru olmaktadır diyemezsin
@zEstrella tartışmak güzeldir ikimiz de bildiğimiz doğruları savunuruz bu normal niye yazmayım ki ben sana küfür vs olmadıkça gayet normal bi konuyu tartışıyoruz aramızda
@zEstrella İslamiyet son din bunu hristiyan da biliyor. Bilim her zaman doğru değildir bilim herşeyi açıklayamaz. Bilim dediğimiz insanların çabasıyla olur her zaman doğru olma ihtimali yoktur
@zEstrella hayır çeliştiğin için soruyorum bu senin cümlen benim değil. Görünmeyen bişeyin varlığını bilemeyiz. Nazar bilinmezse akıl nasıl biliniyor ki tanrı veriyor diyorsun kanıtın var mı?
@zEstrella her şey kendi kendine oluşmadı bundan bütün kutsal kitaplar bahseder evrim teorisi bilimin uydurmasıdır. Zaten adı üstünde teori. Bir süreç ile oluşur her şey ve bunu yapanın Allah olduğuna tüm dinler inanır.
@zEstrella tamam bu düzeni yaratan biri var görmedin ama inanıyorsun. Aklı o verir diyorsun görmeden inanıyorsun ya nazar ya da benzeri durumlar da varsa sen görmüyorsun ama ya varsa?
@zEstrella cevap veremediğin yerde çarpıtma diyorsun aslında sadece soru var çarpıtılan bişey yok cevabını veremediğin yerde konudan çıkma diyorsun konu falan yok yine sorular var.
@zEstrella konu dışı değil ! Aklı veren olduğuna inanan görünmez bi duruma evet var diyen hangi düşünceyle nazar yok der? İkisi de görünmüyor nasıl emin olabiliyorsun. Bak konu dışı değil tam konunun içini soruyorum. ya da konu dışı olsun cevap veremeyince çarptmaya neden ihtiyaç duyuyorsun tamam eyvallah hristiyansın ona inanıyorsun eksik bilgilerin olduğunu neden kabul etmiyorsun.
@zEstrella tüm dinler aynı yere inanır tanrıya inanır tüm dinler derken uydurma olanlar değil hak dinleri kastediyoruz. Hepsi ortak yaratıcıya inanır kendi yaratıcısına değil :)
@zEstrella hem din ve bilim kıyas edilmemesi gerek ayrı başlıklar. Arasında bi ilişki yok denecek kadar az. Bilim sadece zaman içinde dinin söylediklerinin doğruluğunu kanıtlanabilir ama dinin bilimin doğruluğunu teyit etmeye ihtiyacı yoktur.
@zEstrella senin dinine kim laf etti 😀 okuduğunu anlamakta bile zorluk çekiyorsun. Yazdığım her şey net kimseye laf edilmiyor çıkış bulamayınca cevap bulmayınca saldırma seviyeli tartışmak iyidir
@zEstrella imkansız her zaman vardır özellikle bilimde. Bilim herşeyi açıklayamaz bunı kabul et eğer öyle olsa bazı hastalıklar ölüm gibi şeylerin çaresini açıklardı
@zEstrella diğer dinleri yok saymadım yazdıklarımı düzgün oku! Hak dinler aynı yaratıcıya inanır dedim diğer dinler yok saydım yoktur demedim diğerleri başka şeyler ben hak dinlerin inancından bahsediyorum
@zEstrella tartışmak budur zaten herkes kendi doğrusunu savunur. Sen de ikide bir bilimi öne sürüyorsun haklı çıkmak için :) senle aynı fikirde olmayabilirim sen de benle aynı olmak zorunda değilsin inandığın gibi devam et ama sorular sorulunca cevap verecek bilgin olsun neredeyse 5 tane cevapsız soru kaldı hepsi bekliyor ama sen her defasında konuyu kapatmaya çalışıyorsun :)
@zEstrella bak ben sana herkesin görüşü kendince haklı derken sen illa ki benim ki diyorsun :) yani diğer görüşleri dinleri yok sayan sen oluyorsun dolaylı şekilde 😀
@zEstrella konu zaten dinle ilgili nazar bilimsel değil dini konudur dini bir konudan bahsederken neyi açalım siyaset üzerinden mi konuşacağız tabi ki dinler üzerinden olacak 😀
@zEstrella zaten değilsin sorunlu musun ben kendimce bildiğimi aktarıyorum inanacaksın ya da hayır sana göre bile doğru bu olacak dedim mi? Bunu sen dedin ben haklıyım sadece ben diyen sensin
@zEstrella anlaşıldı düşündüğümden daha geri bir var karşımda ya da çocuksun. Yapay zekaya sormak nedir bu yaşına kadar bunu bilemeyip ona mı soracağız. Tartışmayı becermek bile ayrı bi güzellik çirkinliğe gerek yok. Konuşuyoruz sana uymayan bişey olmasına sinirleniyorsun
@zEstrella Yahudilik hristiyanlık ve islam aynı yaratıcıya inanır diğerlerinin kendine özgü yaratıcıları vardır. Bu bilgi nettir. Yapay zeka da normal zeka da bunu bilir :) herşeyi geçtik buna böyle değil diyemezsin çünkü bu böyledir. Farklı biliyorsan düzeltmeni öneririm gerçekten dostça söylüyorum bu böyledir.
@zEstrella kendi dinim söz konusu değil ki 3 büyük din aynı tanrıya inanır diyorum çok basit ilk okul konusu bu. Yaz Google ye eğer sen haklıysan tamam ben kabul edicem yanlış olduğumu
@zEstrella zaten ilgilendiremez. Bu sayfanın amacı bu patlamışlar ve o konular hakkında fikirler yazılır bizde şu an bunu yapıyoruz. İlla bir konuya ihtiyaç yok insan gibi olduktan sonra her konuyu konuşabiliriz
@zEstrella amacın başka derken nasıl bi amacım varmış benim? Sorun değil cevap vermek zorunda da değilsin. Burası bunun için var ben burdayım ve gerekeni yapıyorum. Herhangi bi konuda konuşmak kötü bi durum değil.
@zEstrella benim herkesin görüşüne saygım var Arap dini ya da ineğe tapan kendince haklı gördüğünü yapıyor. Bana ne senin dininden asla demedim. Normaldir inancın buysa ona inanırsın