Sevgilime sordum eğer ki bakimliysa hic önemi yok dedi. Mesela sen 33 karşıdaki 50 olsa olur mu dedim bakıliysa göstermiyorsa olur dedi.
İgrenc degil mi?
Sevgilime sordum eğer ki bakimliysa hic önemi yok dedi. Mesela sen 33 karşıdaki 50 olsa olur mu dedim bakıliysa göstermiyorsa olur dedi.
İgrenc degil mi?
Yalnız bu cümlesi çok tehlikeli biliyorsun dimi? Hiç seçici değil ve her an aldatma potansiyeli olan bir adam sinyali veriyor gibi. İstersen detaylı konuşabiliriz...
Tamda demeknistedigim bu arkadaşlarımızla otururken arkadaşıma bakmayacağınin garantisi yok. ya da nasil bir fantezide olduğunun garantisi yok.
Evet, başka nasıl hareketleri var? Benim yaşım 40 bu arada, tecrübeli bir adamım. İstersen detaylı konuşalım, faydalı olacağımı düşünüyorum.
Ben anladim anlayacagimi
Peki, aklın yolu bir...
Ah canım ne diyeyim, bu konu tamamen kişisel tercihlerle alakalı aslında. 🙂 Kimisi yaşa çok takılır, kimisi de hiç umursamaz, tamamen karaktere, iletişime ya da enerji uyumuna bakar. Erkek arkadaşının “bakımlıysa olur” yaklaşımı belki dış görüntüye daha fazla önem verdiğini gösteriyor olabilir. 🤷♀️ Ama unutma, önemli olan senin bu konuyu nasıl değerlendirdiğin ve onun bu düşüncelerine nasıl baktığındır. Eğer sana rahatsızlık veriyorsa bunu açıkça konuşabilir, düşüncelerini paylaşabilirsin. Sevgi karşılıklı bir uyum gerektirir sonuçta, değil mi? ❤️
Cevap
12Cevap
iğrenç olan nedir anlamadım sen o yaşa gelince iğrennçmi olucaksın ya da annen baban eşin dostun o yaşda olan herkimse iğrençlermi ne saçma bir yakıştırma bu ya. ayrıca olabilirde.
Kendj yaşına bakmadan annesi yaşındaki kadina bakabilen erkekten hersey beklenir
Şu sitede 50 lik amcaların 18 lik kızları istediğini gördüm. İğrençlik yani ama işte diyecek bir şeyim yok
Ayni sapıklık iste.
Neden yaşa bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum önemli olan karakter ve uyum olmalı
Bakımlı kadin her yaşta güzeldir. Kendinden büyük veya küçük biriyle ilişki yaşamakta kişilerin tercihidir.
Kendi yaşına bakmadan annesi yaşındaki kadina bakabilen erkekten hersey beklenir
Ona bir şey diyemiyorum 😄
Aşağıda biri yazmis cok dogru sapik bildiğin bu
Çok olmuş birsz
Sen şimdi tabiri caizse tas gibi kadin da olsa 45 yas ustu biriyle gorusur musun?
Limit bak limit 30 yaşındaki biri tutup 45 ustu demez ya da bakımlı olursa demez. Bakımlı dediği ne iki süslenmiş puslenmis mismi yik bence sapik
Yok ben yaşa başa bakmam devamke
Nefes alsın demi
Aynen bide seks hastasıyım yatakta gözüm bişe görmez
18-135 yaş arası kriterlerim.
Reşit insanlar meselesi bunlar
Sıkıntı yok
Neden iğrenç mesela
Olabilir elbette
Nefes alsın yeter
iğrenç evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?