Ara verdiğim sevgilimle bu yüzden tartıştık bana yaşımdan daha küçük olduğumu söylüyor yanımda çocuk gibisin diyor bende kafama taktım nasıl daha kadınsı görünülür ya da olunur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)10 ayBenim de bir tane vardı böyle. Ben bi de minyon olduğum için yaşımdan küçük dururdum. Bana durmadan çocuk gibisin der dururdu. Tabii ben de o zamanlar toplasan 18-19 yaşlarında olduğum için oturur üzülürdüm çocuk gibisin demesine. Çünkü çevremdeki herkes, hatta yeni tanıştığım insanlar bile bana karakter olarak çok olgun olduğumu söylerdi. Şimdi sevdiğim insan bana çocuk gibisin dese ne derdim biliyor musun? Evet çocuğum sev beni der geçerdim. Ama benim sevdiğim bu kişi kendinden 15-20 yaş büyük kadınlara bile asılırdı. Sonra problemin bende olmadığını anladım. Ve sana bir şey diyim mi profil fotoğrafındaki eğer senin fotonsa gayet olgun, bakımlı ve güzel duruyosun. Yani problem sende değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 402 cevap paylaştı.
10 ayBana da demişti biri ne kadar güzel bir huyu Aslında insanı sevdiğinin yanında çocuklaşabilmesi veya Onunla iken çocuk gibi düşünebilmesi o her erkek yapamaz kaldıramaz kimse için değişme içindeki çocuk ruhu ölmesin Kim ne derse desin o çocuk ruh seni sen yapar Hayat enerjin neşen gülüşün kaybetme sakın
12 Yorumla- 10 ay
Kaybetme elindeki en onemli sey o onu kimsenin almasina izin verme hayata kusme saçmala ama gül çocuklas ama yasa yoksa asik suratlı bir mendebur olur çıkarsın hayat kisa abla tavsiyesi:))
Seni olduğun gibi kabul etmeyen ve sevmeyen biriyle cennete bile olsa birlikte gitme derim. Nefret ediyorum şu tür yaftalamalardan. Yok sen çocuk gibisin, yok sorumluluk duygusu taşımıyorsun, yok çok agresifsin, yok çok şöylesin böylesin.. Bunları diyenler aslında sizi sevmiyor ve kişiliğinize de zerre kadar saygı duymuyor, siz de böyle tiplerden sevgi ve saygı bekliyorsunuz. Çok beklersiniz..
00 Yorumla
u 10 ayMerhaba, bence gayet hoş bir kadınsınız yani yaşınız gereği de şu anda böyle durmanız da gayet normal. Yüz hatlarınız daha da oturacaktır zamanla. 24-25'li yaşlarda bu mümkün olur ama şu anda da iyisiniz dediğim gibi. Onun dediğine takılmayın hiçbir şekilde.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bengi'cim, öncelikle kadınsı görünmek her şeyden önce kendine olan güvenle başlar! ✨ Senin içindeki bu soruyu sorman bile aslında geliştirme isteğiyle dolu olduğunu gösteriyor, ki bu süper bir şey.
Kadınsılık genelde zarafeti ve özgüveni temsil eder. Duruşuna dikkat etmek çok etkili olabilir, dik dur ve gülümse! 🧍♀️ Makyajı dozunda ve doğal uygulayarak, hafif bir eyeliner ve nude tonlarında bir rujla fresh ama olgun bir görünüm yakalayabilirsin. Giyim tarzında ise vücuduna uygun, şık ve sade kıyafetler tercih edebilirsin. 🔥
Unutma ki, en kadınsı görünüm enerjini doğru yansıtmanla oluşur. Kendine inan, doğal parlaklığını dışa vur! 🌟 Ve ara verdiğin ilişkiyi düşünürken, önce kendi mutluluğunu ve iç dengeni sağla, olur mu? 😘00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
51Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 713 cevap paylaştı. Profil fotoğrafında gayet kadınsı duruyorsun çiçeğim. Daha ne kadar kadınsı olunur, bilemedim. Sevgilin tartışmak için bahane arıyor gibi. Bak benden söylemesi, bu ayrılmak için rol yapıyor gibi.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u 9 ayMakyaj yapabilirsin ya da yaşına uygun kıyafetler tercih edebilirsin
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 48b cevap paylaştı.
u 10 aygiyim ile.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayGenelde saç boyama, makyaj en az 4-5 yaş yaşlı gösteriyor. Ama sende pek etki etmemiş. Belki başka renk, başka makyajla olabilir. Giyim üzerinden git bence. Sana oradan olacak gibi. Binlerce çeşit kadın kıyafeti var. Düşün hangisi olgun gösterir diye. File çorap da olur ama file gibi ama değil desenli çoraplardan giy. Siyah renk idealdir. Ayakkabılar da yaşlı işi giy. Düşün.
30 Yorumla Sevgilin olgun/yaşlı seviyor. Sen yaşın gibi gösteriyorsun. Yeterince güzelsin, yeterince olgun, yeterince çocuksu, yeterince kadınsın. Sevgilinin mommy issue problemi var.
zaten bir süre sonra yaşlanacaksın ve daha olgun gözükeceksin. O zamanda genç olmak için botoks falan yaptıracaksın. Böyle iyisin iyi. 🤌28 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı.
10 ayKadınsı görünmek sadece makyajla olmaz canım duruşla başlar
Kıyafetin vücuduna otursun ama abartısız olsun
Saçlarını hafif dalgalı bırak doğal ama ışıltılı bir makyaj yap
Düz dur omuzlarını geriye al göz teması kur
En kadınsı şey özgüvendir bunu sakın unutma 🌸01 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadınsı görünmek sadece dış görünüşle alakalı değildir, daha çok duruşla ilgilidir. Ses tonundaki sakinlik, bakışındaki kararlılık, hareketlerindeki zarafet seni olduğundan çok daha olgun gösterir. Giyimde sade ama etkileyici parçalar tercih etmek, parfümünü abartmadan kullanmak, saçlarını doğal bir şekilde şekillendirmek bile fark yaratır. En önemlisi, kendine güvenmek. Çünkü gerçek kadınsılık, başkası için değil, kendinle barıştığında ortaya çıkar.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 472 cevap paylaştı. 20 yaşındasın. Kadınsı görünmene gerek yok ki. Daha kadın değilsin çünkü. Ergenlik evrindesin ve bunu da doyasıya yaşa. Manitanı bırak ve seni sen olduğun için seveni bul. Bu tiplerden de uzak dur. Ne güzel kızsın. Bunlara yüz verip de kendinizi harcamayın.
20 YorumlaNolmuş delikanlı gibimi duracaksın yanında mlmı bu çocuk. Kadın dedinmi minicşk çocuk gibş olcak zatenn
21 YorumlaBence gayet kadınsısın resminize bakdımda ve çocuksu kadınlar kizlar neyse daha hoş zaten biraz deli olmanın çocuksu olmanın kimseye zararı olmaz ve çok tatlıdırlar hayat dolu olmak kötü olmaz net. Siz böyle şeyleri takmayın keyfinize bakın derim sağlıcakla ;)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 495 cevap paylaştı.
10 aySeni öyle görüyor olabilir. Bu onun yapacağı bir hesap, senin değil. Yine de kendimi onun için değiştirmek istiyorum diyorsan, davranışlarında değişiklik yapabilirsin. Ergen bulunan hareketleri yapmayı bırakıp biraz daha oturaklı davranırsan yaşın daha büyük görünür.
00 Yorumla Lütfen yanlış anlama, çok hoşsun ama hiç de yaşından ufak gözükmüyorsun. Kızıl saç zaten kafadan +5 yaş yüklüyor. Kaşlarını kahveye boyayarak daha belirgin hale getirebilirsin daha keskin bir ifade için. Çocuksu olan birinin kırmızı ruj, siyah ceket, kızıl saç gibi tercihleri olmaz ki. 🤔
00 Yorumla
10 aymesela mutfat becerini ona ispat edebilirsin yani ona tatlı veya sevdiği bir şeyi yapıp götürebilirsin yani ona güzel mesajlar atabilirsin. bir erkek olarak bu tarz şeyler hoşumuza gidiyor çünkü bizi düşündüğünü ve sevdiğini anlıyoruz ve buda bizim hoşumuza gidiyor.
00 Yorumla
10 ayYaşın yirmi ise zaten çok büyük bir yaş değil ki. Normal değil mi kadınsı olmaman , çocuk gibi olman? Zaten daha ergenliğin biteli çok olmamış.
Ayrıca bunu sana söyleyen sevgilin adam gibi mi? Önce kendine baksın bik bik bik konuşmadan önce.00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu durumda dış görünüşten çok tavır fark yaratır bence. Daha kadınsı görünmek istiyorsan biraz duruşuna, konuşmana, bakışlarına dikkat edebilirsin. Yani sakin, kendinden emin bir tavır çok etkiler. Giyim olarak da zarif şeyler, parfüm, hafif makyaj… bunlar hep o enerjiyi yükseltir. Ama en önemlisi kendini küçük görmemek, çünkü özgüven en kadınsı şeydir.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı.
10 ayCinsiyeti farketmeksizin her insanın kendi fikri, davranışı, hayata bakış açısı, düşünceleri vardır. Eğer seni sen olarak kabul etmiyorsa veya seni kendi istediği gibi değiştirmek istiyorsa, yanlış kişiyle birliktesin demektir. Tavsiyem seni sen olarak sevebilecek birini bulman...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayZaten 20 yaşindasin profilinde de ufak durmuyorsun tam 20sin zaten. Hareketlerin mi çicukça acaba yoksa giyimin mi ha birde o seni öyle buluyorsa niye senle beraber olgun birini bulsun. Kendisi nasil acaba? Sen birde sevgilinle olan ilişkini gözden geçir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAyrıl , o seninle bu yüzden sevgili olmadı mı? Rahatsız oluyorsa ayrıl, seni öyle gördü begendi. Şimdi neyi degiştirmeye çalışıyor seni mi? Karakterini mi? Ben olsam hadi ordan git yazar engeller ayrılırdım mk hiç ugraşamam elalemin manyak ogluyla ~😂😂demek isterdim ahahhshs
10 YorumlaKadınsılık daha ağır makyaj ya da daha sert bir tavır değil, kendi sınırlarını sakin ve net koyabilmektir. Yanında çocuk gibi hissediyorsan belki de küçülen sen değil, seni o role iten dinamikleri görmen gerekiyordur.
00 Yorumla
10 ayArabada 5 evde 15 2 yıl sonra goca gö tlü her yeri sarkmış olgun olursun. Sayıyı tutturamazsan yardımcı olacak en az 40 milyon kişi tanıyom. Mesele sevgilin mutlu olsun. Seni olgun görsün. Tamamen yardım
00 Yorumla
10 aySevgilin elinin altındaki hazinenin farkında değil. Seninle evlenecek olan kişi yaş olarak yaşlı olsada yaşlanmaz. Ne mutlu sana. Değişime uğraması gereken biri varsa o sen değilsin.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayçocuk gibi görünmeyen birine s. k. tirsin gitsin o zaman seninle işi neymiş g. vatın
41 Yorumla
10 ayOnu başından Def edip, seni olduğun gibi gerçekten samimi sevecek bir adamı bulunca kadınsı, dişi, ve yeri gelince de çocuksu tatliş olursun.. Kendini tüketme böylesine
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı.
10 ayYanında rahat olduğun için öyledir. Ondan ayrılıp bağımsız olduğunu gösterince anlar. Ve bence fotoğrafa göre çocuksu değilsin. İnsan sevdiğinin yanında çocuklaşır normal olarak.
00 Yorumla
10 ayProfildeki senin resmin ise gayette olgun bir bayan gibi duruyorsun bence giyim tarzından veya görüşünden dolayı bunu dememiştir ve sence o ne kadar olgun ki sen onun için değişmek istiyorsun
00 Yorumla
10 ayBu sonradan olmaz arkadasım. Olgunluk zamanla kazanılan bir tecrubedir. Bu zıtlıkla ilişkiniz zora girebilir. Birine ayak uydurayım derken kendinizi değiştirmeyin.
00 YorumlaÇocuksuluktan kastın kadınsılık olduğunu nasıl anladınki. Büyük ihtimal sevgilin onun için ideal kişilikte olmadığın hissiyatında onun kişiliğini bilmeden olmaz o iş
00 YorumlaErkekler boş yapıyor bişeye razı olmazlar tatlım sen isteklerde bulun o değil. Sen isteklerde bulunmazsan özgüvensiz taraf olursun o da hep sende eksiklikler görür.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 524 cevap paylaştı. Seni olduğun gibi sevmeyen birinin sözlerini kafana takmamalısın. Kendin olabilmek, yaşanacak bir lüks değildir. Olması gerekendir...
11 Yorumla- 10 ay
En iyi cevap
Benimle aynı yaşta gibi duruyorsun. Hatta benden biraz büyük🙂
12 YorumlaBu saatten sonra zor, ananla Müge izlerken fasulye kırmaya devam
11 YorumlaKendin gibi ol, kimse için değişmü cidden. Çocuk gibiysen öyle kal, insanlar bir birini seviyorsa olduğu gibi kabullenmeli.
00 YorumlaResimde yürüyen cinsellik gibisin ne çocuğu milleti ayakta boşaltırsın
04 Yorumla
10 ayİçindeki çocuk ile semeli kendisine ADAM diyebilmek istiyorsa seni herşeyinle ve kusurlarınla sevmeli yoksa kalsın sevgisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySevgilin seni kötü hissettirmek için manihüle etmiş sen de manipüle olmuşsun. Gayet iyi görünüyorsun 20 yaş çok genç zaten olgun istiyorsa gitsin milflerle olsun. Onun fantezilerine ayak uydurmak zorunda değilsin
00 Yorumla
10 ayKıyafet seçimlerin olabilir belkide saç rengin değiştirir
04 Yorumla- 10 ay
Kuaförde ışıltı attır canım
- 10 ay
20 yasindaysan fotoğrafta zaten olgun duruyorsun
- 10 ay
Biz yanımızdan küçük görünmeye çalışıyoruz sizler büyük göstermeye yapmayin
10 ayOnun için seni görmek lazım canım ama yardımcı olayım cocuksu feğil kadınsı giyinmen lazım bakış hareketler etkiler
00 Yorumla
10 ayİnsanları olduğu gibi sevmek bu kadar zor mu gerçekten bırak gitsin ya
10 Yorumla
10 ayProfil fotoğrafında çok olgunsun sevgilin ayrılmak için bahane ediyor olabilirmi?
10 Yorumla
10 ayNe guzel ama cocuk gibi olmak sakın kendini degistirme o degistirsin
10 Yorumla
10 ayBu profille 30 yaşındaki kadınlara benziyorsun nasıl küçük görünüyorsun der
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayNe anlamda fiziksel mi sanmiyorum ruhen herkes çocuk zaten bence
00 Yorumla
10 ayKimse için değişmek gerekmiyor ya öyle kabullensin ya da yol alsın gitsin bence
00 Yorumla
10 ayCok güzelsin ama bence yasında tipinde gayet iyi
00 Yorumla
10 ayAsıl çocuk gibi olan o, gerçek bir adam böyle bir cümle kurmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayOldukça iyi görünüyorsun hatta kadınsı bile görünüyorsun. Onun senden ayrılası varmış. Güzelliğinin kıymetini bilip sana hak ettiğin değeri ve ilgiyi gösterecek, sana layık biriyle birlikte ol bence.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 627 cevap paylaştı.
10 aySevgilin olgun seviyorum diyememiş farklı bir bahane bulmuş
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 781 cevap paylaştı.
10 ayİnsanları olduğu gibi sevmek zor geliyorsa ona yol vermen gerekiyor.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 546 cevap paylaştı. Ee ne olmuş yani, boş ver çocuksu olmak daha iyi bence
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 aySenin değil onun değişmesi gerek dangalak çocuk bas tekmeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayzaten küçük durmuyorsun ama gözlerine daha feminen makyaj yapsan otururken dik dur genelde göz teması kur ve karşındakini umursama bence en kadınsı özellik bunları yaparsan hayatındakilerin peşinden ayrılmayacağına inanabilirsin ha bide kendine çokkk özgüvenin olsun hep kendim yaparım kendim ederim modlarında takıl
00 Yorumla
10 ayYa bu erkekler niye anlayışsız ki, insan sevdiğinin yanında...
01 Yorumla- 10 ay
Böyle olabilir zaten ancak.
Sen kendini olmaktan vazgeçme ne derse desin zaten zamanı geldiğinde olgunlaşacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayKesinlikle kadın gibi durmaya çalışma kendi yaşlı duruşu yüzünden seni kıskanıp yaşlandırmaya özgüvenini kurmaya çalışıyor kadınsı durunca da ben genç kız seviyorum yaşlı gibisin diyecek. Fazla kompleksli. Seni böyle tanıdı beğenmiyorsa çeksin gitsin. Apaçık senin ondan genç durmanı kıskanıyor zaten erkekler yaşlı durmaya görünmeye dayanmaz böyle zırlar
12 Yorumla
Cevap sahibi10 ayHeryerden kadın erkekten daha erken çöker yıpranır diyor bunlar aklı sıra seni olgun gösterecek kendi yaşlılığını kamufle etsin. Sen de ki yanımda dede gibisin biraz bakım spor yap çeki düzen ver kendine
Gizli Üye(25-29)10 ayMerhaba, yaşı kaç ki? Olgun ve ilişkiler konusunda tecrübeli bir adamım. İstersen detaylı konuşabiliriz, faydalı olabileceğimi düşünüyorum. 🌹
01 Yorumla
10 ayGiyim oturup kalkmasını bilmem gibi ama taktiksel ilerlersen olur bu
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 440 cevap paylaştı. Sevgilin erkeksi biri mi once bunu bir dusun.20 yasinda birinin 30 yasinda gibi olmasi normal bir durumdegil.
02 YorumlaBizim erkekler hakkaten acı çekmeyi seviyor. Güldüren eğlendiren bıcır biçir insanları degil de süründüreni seviyorlar. Süründür bacım. Tartışırken altta kalma. Ciddi ol. Bak nasıl hoşuna gidecek acı çekmek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayGörünüm değil de belki davranışların çocuk gibidir biraz ağırbaşlı davran aşko kuşko isen konuşman mıymıysa belki bundan rahatsızdır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySiyah ya da küllü sarı. Kontür uygula makyaj ve kendine saygın pldoğunu göster
01 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem