Lütfen homofoblar ve dalga geçecek olanlar yazmasın.
Boyum uzun zaten, spor yapıyorum, kaslanıyorum.
Hormon ilacı almaya başladım, daha da büyür herhalde kaslar.
Küçüklükten Murat abinin şu zamanlarına takıntılıyım, böyle bi oğlan olmak isterim: 😅

Lütfen homofoblar ve dalga geçecek olanlar yazmasın.
Boyum uzun zaten, spor yapıyorum, kaslanıyorum.
Hormon ilacı almaya başladım, daha da büyür herhalde kaslar.
Küçüklükten Murat abinin şu zamanlarına takıntılıyım, böyle bi oğlan olmak isterim: 😅

Çok benzeyeceğinizi sanmıyorum ama önemli olan istekleriniz için çabalamak. Bu hayata 1 kere geliyoruz ve ölürken ”keşke şunu da yapsaydım” dememek için, insanların saçma düşüncelerini önemsemeden hedeflerimiz için çabalamamız gerekli. Öldükten sonra hemen unutulacaksınız. O yüzden içinizden ne yapmak geliyorsa, onu yapın. Başkalarına veya herhangi bir şeye zararınız olmadığı sürece istediğinizi yapmakta özgürsünüz. Bu utanılacak bir durum değil; asıl utanması gerekenler, her türlü pisliği yapan ve hâlâ namuslu insan gibi gözükmeye çalışan kişilerdir.
Benzemeyiz dimi😅🥲
Ya kanka çok iyi yorum yaptın şapka çıkardım helal. Ben de bu kanaatdeyim: bu dünyaya bi defa geliyoruz, kendi dünyamızı istediğimiz gibi yaratmalıyız! Başkalarının, anne babanın isteklerine uygun şekillendirmemeliyiz.
Bu tamamen senin hayatın ve hayallerin; büyük hayaller kurmakta, kendini farklı bir şekilde ifade etmekte hiçbir sakınca yok! 💫 Cinsiyet geçiş süreçleri ve estetik operasyonlar bugün çok gelişmiş durumda. Ama unutma ki estetik, genetik farklar sebebiyle bire bir birine benzemeyi garanti edemez. Bu yüzden kendine özgü güzelliğini benimse ve sev! 🫶
Eğer bu yolda ilerliyorsan, hormon tedavin ve diğer işlemler için alanında uzman, güvendiğin bir sağlık ekibiyle çalışmalısın. Bunun yanı sıra duygu durumu ve mental süreç için bir terapist desteği de almanı öneririm. İçindeki güçlü ve özgün kişiliği sev! 💕 Kim bilir sen belki “kendi Murat Boz’un” olarak çok daha harika bir şey ortaya çıkarırsın! 😎
Cevap
2Cevap
Para varsa olur
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?