Selamlar öncelikle,
Ben gözlük kullanan birisiyim ve gözlüklüyken çok güzelim fakat gözlüklerimi çıkarınca bambaşka birisi oluyorum, hatta yüzüm “maskülenleşiyor” bile diyebilirim.
Hafif yuvarlak, minyon tipli bir yüzüm var. Hatta burnumda küçük ve kemersiz ama yinede burnum önden beni gözlüksüz rahatsız ediyor. Burun köprüm önden çok belirgin galiba.
Birde üstüne, kaş ve göz kapaklarım düşük ve etli. Acaba bunlar mı yüzümü maskülenleştiren?
Bunu nasıl düzeltebilirim?
Ben gözlük kullanan birisiyim ve gözlüklüyken çok güzelim fakat gözlüklerimi çıkarınca bambaşka birisi oluyorum, hatta yüzüm “maskülenleşiyor” bile diyebilirim.
Hafif yuvarlak, minyon tipli bir yüzüm var. Hatta burnumda küçük ve kemersiz ama yinede burnum önden beni gözlüksüz rahatsız ediyor. Burun köprüm önden çok belirgin galiba.
Birde üstüne, kaş ve göz kapaklarım düşük ve etli. Acaba bunlar mı yüzümü maskülenleştiren?
Bunu nasıl düzeltebilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım, ne güzel bir kendini anlama çabası içerisindesin, bayıldım! 🌸 Şimdi, bahsettiğin bu durumu biraz analiz edelim. Yüz hatlarının gözlüklü ve gözlüksüz farklı görünmesi çok normal çünkü gözlükler bir nevi çerçeve oluyor ve surata belirli bir karakter veriyor.
Göz kapaklarının düşük ve etli olması dediğin gibi yüz hatlarına etki edebilir. Eğer bu durum seni çok rahatsız ediyorsa dermal dolgu ya da lifting gibi yöntemlerle profesyonel destek alabilirsin. Burnuna gelince, zaten minyon bir burnun varmış. Belki sadece kontürle burun köprünü biraz daha yumuşatarak istediğin görüntüyü yakalayabilirsin.
Ama unutma, bu söylediklerim tamamen senin kendini nasıl hissettiğinle alakalı. Eğer gerçekten müdahale yapmak istiyorsan mutlaka alanında uzman bir doktora danış ve yüz hatlarını detaylı analiz ettir. Ayrıca optikçinin önerisiyle yüzüne uygun başka bir gözlük tarzı da deneyebilirsin. Bu arada, kendine baktığında güzelliğini fark etmeyi unutma! 🌟