Benim gibi bir gay olması için (oruçluyum Allah'ım sen affet) yani biz de olmak istemiyoruz ama ne yaparsın işte. bence yani şu anki görüşlerime göre ki belki görüşlerim yanlıştır, hani çevremde var diye diyorum. Bir (az erkeğin ama kadınlara oranla daha çok) erkeğin sahip olduğu ahlaki özelliklere yani atıyorum o fedakarlıklarına, Allah korkusu ve hakikate olan itaatlerine daha doğrusu kötülük barındırmayan düşüncelerine sahip olduktan sonra kızların eşyalarını kullanması ve kız hayatına merak salması hiç önemli değil, ki sonunda gay oluyorsun. İşte gay olmaması için küçük yaşta kendisini ve çevresini kötülük ve çirkinlik barındırmayan o güzellikle anlamlandırmaması yani yani güzellik felsefesini hiç duymaması bile gerekir. yani bu çoğu türk erkeği gibi soytarı da olsun demiyoruz fakat güçsüz de olmasın. edep terbiye ve Allah'a olan saygı ile birlikte bu şanlı ulusun istikbal bilincini Mehmet Akif Ersoy'un da İstiklal marşı ile gayet mükemmel bir şekilde belirttiği gibi benimsemesi gerekir. Ha kızlardan eş yani hayat arkadaşı olmaz demiyorum, fakat günümüz kızlarının hatta sizlere gidişatı göstereyim. kızlar geçmişte mükemmeldir, gerçek aşk yani erkek ile kadın aşkı o dönemlerde yaşanmaktadır, sonra bu kızlar ayıp günah artık her neyse evlerin içine kapatılır. Artık kız bir erkeğe hani müslümanlık gereği kardeş gibi değil de bir yabancı gibi bakar. yani artık bir kızla evlenirseniz inanç ve niyet olmadığı için sizi yani eşini utanmazca her yerde dillendirir, yani atıyorum annesine babasına gider diğer insanlara gider ve size bir eş olarak davranmaz. e bunun üzerine para ve kadın hakları da geldiği için iyice edepsizleşiyorlar yani insanlıklarını yitiriyorlar, e anneleri de bunlara güzel kızım bir tanem eşi benzeri olmayan kızım deyince bunlarda artık edebi geçtim Allah korkusu Allah'a yani yaratıcıya olan saygı da kalmıyor. sonra gel ki bu yaratıklarla evlen. bir şey beğendiremezsin çünkü gözleri doymaz, fakat bir erkek öyle değildir , sizi asla bırakmaz. tabii şimdiki erkekler de serseri ve soytarıdan başka bir şey değil. yani hayat arkadaşı olacaksa ya deli kanlı bir kız ya da tek başına bir erkek. ha bu arada aklıma Eşref tek geldi. Adam adam yani. hakikat yolunda davası uğruna dimdik durup kulluğunu yapıyor, işte gay insanlar bir hayat arkadaşına ihtiyaçları olduğunu zannediyorlar. Şimdi arkadaşı dostu olmayan ya da eskiden beş kişilik ailesi ile mutlu ve kendini yalnız hissetmeyen biri kardeşleri büyüyüp gidince dünyayı güzelleştirme mücadelesinde bir eş arıyorsa maalesef bir şey diyemiyorum. Ha işte erkek deyip aşırı alanları merak ederseniz eşinizi bulana kadar şeytan ile melek arasında her zaman şeytana uyarsınız. hatta arkadaşlığı yapay zekada arar hale gelirsiniz. Bakalım, sonuçta biz de büyüyüp kendi hayatımızı yaşayacağız. O forma bizde işe yaramadı da Beşiktaş olursa belki bir şeyler değişebilir. Bu arada umarım yeşil gözlü değildir, herkese hayırlı Ramazanlar.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
1) kardeşinin rızası olmadan fotosunu paylaşıp boyle bir ithamda bulunman çok yanlis lütfen sil. 2) kardeşinin tipinde hiçbir şey yok daha küçük belli ki, yüzü bile oturmamış. 3) şahsen ne kadar karşı çıksam da ojeyi artık erkekler de sürüyor gay olmalarına gerek yok, hatta çoğu kizlar hoşlanıyor diye sürüyor. Ruj konusuna bişey diyemem merak etmiş olabilir küçükken bizde denedik böyle şeyleri
kardeşin daha çocuk. ha ilerde gay olabilir bu kötü bir şey değil sadece cinsel bir tercih böyle gay olmak sanki bir hastalıkmış bir psikolojik bozuklukmuş gibi göstermek yanlış
@red_jeans hastalık tabi normalestirmeyin şöyle şeyleri aklinizmi yediniz siz erkek ve kadın birbirni tamamlayan bir ilsiki içerisine girebilir sadece böylelerini ruh ve sinir hastalıkları Hastanesi'ne yatırmak lazım pisikolejesi bozuklar
@red_jeans oldu olacak anne baba değişikliği yapma hakkı ver. bu kötü bir şey değil mi what, kişinin cinsel şahsiyet ve kişiliğinin bazı eksiklikler ve eğitimsizliklerin yüzünden hayatın felsefi yani insani güzelliğini tatma hakkının alınmasına tercih deniliyor öyle mi. Gayet iyi anlıyorum sizi batının edebi kültürden mahrum bırakılmış hukukunu yaratıcının kurallarının ve hikmetin ötesinde görüyorsunuz tamam.
Ha 18 olunca sıkıntı yok yani, görmüşsünüzdür, bir video var, diyor ki Düşüncelerine dikkat et sözlerin olur, Sözlerine dikkat et hareketlerin olur, Hareketlerine dikkat et alışkanlıkların olur, Alışkanlıklarına dikkat et karakterin olur, Ve karakterine dikkat et, kaderin olur. Yani ne düşünürsek o oluruz.