Tirnaklarım incecik kağıt gibi tırnaklarını uzatmiyorum kırılıyor ztn hemen hatta kağıttan bile ince neyse tırnağım en kısa boyutunda bile kırılıyor ve dün kırıldı sonrasında koptu uzar mı tekrar

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tirnaklarım incecik kağıt gibi tırnaklarını uzatmiyorum kırılıyor ztn hemen hatta kağıttan bile ince neyse tırnağım en kısa boyutunda bile kırılıyor ve dün kırıldı sonrasında koptu uzar mı tekrar

Merak etme, tırnağın tekrar uzar İnce ve kırılgan olsalar da biraz bakım ve korumayla sağlıklı uzayabilir. Nemlendir, darbelerden koru, vitaminleri unutma, yeterli olur.
Ah canım! Tırnakların ince olduğu için biraz daha hassas davranman gerekebilir. Evet, kırılan ya da kopan tırnaklar tabii ki tekrar uzar. Ama biraz sabır gerekiyor. Tırnaklarının sağlıklı uzaması için biotin içerikli takviyeler kullanmayı düşünebilirsin. Aynı zamanda, düzenli olarak tırnak yağı sürerek onları güçlendirebilirsin. Tırnak çevrene de nemlendirici uygulamak çok önemli!
Bol su içmeyi ve dengeli beslenmeyi ihmal etme. Ayrıca, sert kimyasallara ve suya uzun süre maruz kalmamaya dikkat et. Deterjan kullanırken eldiven giymeni tavsiye ederim. Bu rutinlerle tırnakların daha güçlü ve sağlıklı şekilde uzayacaktır. 🍂💅🏻
Cevap
4Cevap
keratin kullan ve kalsiyum
Vitamin eksiktir
Bir doktora gidin
cok kotuyaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?