Artık kadınlar genç kaliyor, erkekler erken çöküp yaşından çok fazla görünüyorlar. Kadınların erken çöktüğü dönem eskide kalmiş.
30 u geçen erkeklerin %99 unda saç kalmamiş, göbekli, yüzü çökmüş, vucut tırt.
Artık kadınlar genç kaliyor, erkekler erken çöküp yaşından çok fazla görünüyorlar. Kadınların erken çöktüğü dönem eskide kalmiş.
30 u geçen erkeklerin %99 unda saç kalmamiş, göbekli, yüzü çökmüş, vucut tırt.
Evet fark ettim erkekler gerçekten de yaşlarından daha erken yıpranıyor gibi görünüyor Kadınlar artık bakım, beslenme ve estetikle daha genç kalabiliyor ama erkekler çoğu zaman ilgilenmiyor bu yüzden yüzleri, saçları ve vücut hatları daha hızlı yaşlanıyor
Aynen ya, canım seninle tamamen aynı fikirdeyim! Kadınlar artık kendine iyi bakıyor, sağlıklı yaşayıp cildine, saçlarına, bedenine özen gösteriyor. Erkeklerde ise çoğu zaman böyle bir çaba pek yok ne yazık ki. 🫣 Özellikle stres, sağlıksız yaşam tarzı ve bakım eksikliği hızlı çökmeye neden oluyor olabilir. Bir de genetik var tabii, bazıleri kendine ne kadar baksa da şanssız olabiliyor. 🙈
Ama işin özü şu: Kendine bakmak, severek ve özenle yaşamak yaşlanmayı yavaşlatan en önemli şey. Erkeklerin de artık buna özen göstermesi şart. Bakımlı erkekler her zaman çekici, yaşından da genç gösteriyor! ✨
Cevap
10Cevap
Çökmüşüm yaşlanmışım kilo almışım falan hiç umrumda değil... anlık mutluysam son model arabaya biniyorsam tatile gidiyorsam iatedigimi yapiyorsam kimin umrunda bu söylediklwrin😂
Karşı cinsle işin yok mu?
Karşı cinsle evet işim yok çünkü param için benimle birlikte olacaklarını biliyorum o nedenle uzak duruyorum... elalemin kızına neden kendimi yedireyim gayet akıllı bir insanım😊😊 koluma kız takınca ne olacak madalya mı takacaklar dostum😅 hersey karıdan kızdan mı ibaret kendinizi gelistirin lütfen para kazanın kariyer yapın kendinize yatirim yapın bırakın bos isleri
31 mi yoksa erkek erkeğe mi? 😂
Yazık zihniyetine birde kadınsın... ama yok erkek dedigin karıcı kızcı olacak si kecek sokacak degil mi çapkın olacak... efendi isinde gücünde kariyla kizla isi olmayan erkek gay erkek degildir ne kadar kolay camur atmak... çok kötüsün
28 yaşında saçımda beyaz teller çıkmaya başladı 🫠
Senin genetiği bozuk çevren için geçerli, bizim çevremizde 30 sonrası çöken cinsiyet mevcut değil
Canim benim çevrem hep okumuş varlikli şehirli. Senin çevre neresi?
Senin tip farklı konuşuyor ama 😂 hiç aynaya bakmadin mi? Bu tip babam köyden geldi diyor
😂😂😂 görüntün ortada neyi inkar ediyorsun acaba?
Senin karşına çıkanalr hep öyle denk gelmıs demekkı çıkar inşallah sanada ıyı bırı
Citir bul kendine
Baban gibi değil kardesin gibi olsun
Erkek olmadığına göre sen niye dertlendin bacım
Çünkü taliplerimin hiçbirini beğenemiyorum
Genç biriyle görüş
Evlilik sevgililik dış görünüşle olmaz
Asıl kadınlar erken çöküyor bir çocuktan sonra teyze oluyorlar her yeri çatlak oluyor
Niyeyse çevremdeki çocuklu kadinların çoğu genç kiz gibi
Sana öyle geliyor
Göz var izan var
Sen de olan göz biz de de var
Sen köyde misin? Kenar mahallede mi?
Şehrin ortasında yaşıyorum ve her gün farklı insanlara iş yapıyorum
Hangi şehir Kırşehir mi? 🤣🤣🤣
Balıkesir
😂😂😂 emeklilerin Şehri
Olabilir normal bu dırdır dırdır 😄
Çevrendekiler öyle galiba
Evet öyle ki
Penisim 16 santim bu + katmaz mı duruma?
Otur sifır
Şaka bi yana ben erken çökmeyecem ya 20 yaşındayım güneş kremi kullanmaya başlıcam ne zaman dışarı çıkarsam. UV ışınlarından koruuyomuş insanı güneş kremi UV ışını da cildi yaşlandırıyormuş
+ spor yapıyom ztn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?