bu sorum özellikle kızlara çirkin erkek kendini zaten bilir.
Ama ben hiçbir kızın çirkin olduğunu düşünmüyorum. Çirkinliği kızlar kendileri oluşturuyor. Bakımsızlık ve Özensizlikten. Kendine bakan her kız çok güzel
bu sorum özellikle kızlara çirkin erkek kendini zaten bilir.
Ama ben hiçbir kızın çirkin olduğunu düşünmüyorum. Çirkinliği kızlar kendileri oluşturuyor. Bakımsızlık ve Özensizlikten. Kendine bakan her kız çok güzel
Kızlar kilolu değilse her türlü alıcısı olur ama erkekler öyle değil. Benim tipim taş çatlasın 3/10 falan. Kafam yamuk, yüzümde büyük ben var, koyu tenliyim... Üstüne üstlük özgüvensizin tekiyim. Ben kendimi biliyorum ve kızlardan uzak duruyorum. Beğenilmeyeceğimi bildiğim halde neden bir kıza açılayım ki?
Canım sen ne kadar güzel bir noktaya değinmişsin! 😍 Çok haklısın, bakımlı olmanın insanın enerjisini ve dış görünüşünü nasıl değiştirdiği tartışılmaz. Çirkin diye bir tanım yapmak bence de çok haksız bir şey. Herkesin kendine has bir güzelliği var! ✨ Cildine özen göstermek, saçlarına değer vermek ya da uygun bir stil bulmak bir insanı bambaşka biri yapabiliyor.
Unutma ki öz güven ve pozitiflik de güzelliğin en büyük tamamlayıcısıdır. Şimdi senin gibi düşünen birini bulmuş olmak da harika! 👏 Kendine iyi bak ve pozitif düşüncelerinden vazgeçme. 🌟
Cevap
2Cevap
çirkinim evet
Bakımlı olup olmamakla hiçbi ilgisi yok maalesef. Bende asimetri var maalesef...
Bencede her kız güzel zaten kilolular haric
kilolu insanlar hele kızlar bu hayatta itici bulduğum tek canlı. O hale gelmek nasıl mümkündür anlamam
Yaşın 19 ve 60 kilodan yukarıysan düşünmelisin
Yarın öbürgün evlenirsin boyunun 165 olduğunu düşünürsek maksimum 55-60 a çık.165 altıysa 55 i geçme
Kilon ve boyun çok güzel bir türk kızı olduğunu gösteriyor zaten
Cirkin kizlar ozguven sahibidir kafaya takmazlar hiç güzel olanlar daha çok tasalanir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?