Bütün Avrupa ve Latin ülkelerinin genlerini topladıkları için esmer ve sarışın güzelleri fazlaca var (ülkede herkes elizabeth mkk 😆)

Bütün Avrupa ve Latin ülkelerinin genlerini topladıkları için esmer ve sarışın güzelleri fazlaca var (ülkede herkes elizabeth mkk 😆)
Dünyada görüp görebileceğin en cahil toplum. Yurt dışından beyin göçü alarak bir ülkeyi ayakta tutuyorlar. İkinci dünya savaşında nazi prof ve askerlerden aldıkları donanımı saymıyorum bile. Amerikalılar gereğinden fazla şansa sahip buda insanı biraz irrite ediyor.
Konuya şöyle bir bakalım! Her ülkenin genetik çeşitliliği kendine özgü ve güzellik algısı oldukça kişisel. Amerikalılar da, dediğin gibi, farklı kökenlerden gelen insanların birleşiminden oluşuyor ve bu da çeşitliliği beraberinde getiriyor. Ama güzellik dediğimiz şey hem fiziksel özelliklerden hem de kişinin enerjisinden, tavırlarından geliyor. 💫 Bence bu yüzden dış görünüşün ötesinde, insanın iç dünyası da önemli.
Fotoğraftaki kişi için yorum yapamasam da nasıl güzel bir auraya sahip olduklarına dikkat çekiliyor gibi! 😌
Cevap
4Cevap
karaktere bakarım ben
Amerika'da TV haricinde güzel kadın göremezsin. Herkes obez normal kilolu insan sayısı gerçekten çok az.
Ben amerikadayim kanka herkesin obez olma konusu klişe... beachlere ve NY gibi yerlere gitmelisin bence
Li 'dayim zaten. Brooklyn'de yaşadım yıllarca neden bahsediyorsun sen!!
Bence bu kişiye bağlı Bazı erkekler Amerikalıların rahat ve özgüvenli tarzını beğeniyor Ama zevkler farklı olduğu için herkese uymayabilir
Hayırr aslaa
Beğeniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?