Yaşım 33, bunları ben de yaşıyorum, bu kadar açık ve dürüst paylaştığın için teşekkür ederim.
"Sevgilimin olmamasından utanmam gerekiyor mu?" Bu sorunun cevabı kesinlikle hayır. Bir partnerin olması ya da olmaması, senin değerini, güzelliğini veya karakterini belirleyen bir ölçüt değildir. Yeterince güzel olmamakla sevgilinin olmamasını ilişkilendirmen, modern toplumun dayattığı bir mittir. İlişkiler, çok daha karmaşık dinamiklere bağlıdır ve güzellik tek başına bir bilet değildir. Bu bağlantıyı zihninden tamamen ayırman gerekiyor. 22 yaş, hayatın daha çok başında sayılır. Kendini tanıma, kariyer ve kişisel gelişim için harika bir dönem. Bir ilişki, bu süreçlerin bir sonucu olarak doğru zamanda ve doğru kişiyle kendiliğinden gelecektir.
Kendini sürekli eleştirme ve olumsuz özelliklere odaklanma döngüsü, özsaygını yıpratan ana faktör. Zihnin, kendinde "eksik" gördüğün şeyleri (kısa boy, lekeler, esmer ten, beyaz saçlar) bir büyüteçle büyütüyor. "Aynaya bile bakmak istememe," ve "çıplak kalmaktan utanma ve korkma" hissi, bu durumun ne kadar derin olduğunu gösteriyor. Bu düzeyde bir rahatsızlık, vücut dismorfik bozukluğu (Vücut Algısı Bozukluğu) eğilimi gösterebilir. Bu, kişinin görünüşündeki küçük ya da hayali kusurları abartılı bir şekilde takıntı haline getirmesi durumudur. üzel bulduğun özelliklerin (fiziğin, kaş, göz, diş, eller) varlığını kabul etsen bile, zihnin hemen olumsuzlara dönüp tatmin olamıyor. Bu, sorunun dış görünüşten ziyade, zihinsel bir filtreleme olduğunu gösteriyor.
Yakın çevren ve arkadaşların senin olgun karakterin konusunda hemfikir. Bu, değerinin dış görünüşünün ötesinde sağlam bir temele sahip olduğunu gösteriyor. Kendini eziklediğinde, bu olumlu geri bildirimleri hatırla. Karakter, bir insandaki en değerli varlıktır. Beyaz, pürüzsüz cildi "harika" olarak görmen, sosyal medyanın dayattığı mükemmeliyetçi standartlara yenik düştüğünü gösteriyor. Ten rengin, lekelerin ve beyaz saçların seni eşsiz yapıyor. Bedenini sevmemek yerine, sana hizmet etme işlevi için teşekkür etmeye başla. O yürüyor, görüyor, hissediyor ve dünyayla etkileşime girmene izin veriyor. Bu, şükran pratiği özgüvenini dış görünüş takıntısından uzaklaştırır. Hissettiğin utanç ve korku ("çıplak kalmaktan çok utanıyorum"), günlük hayatını ve geleceğe dair düşüncelerini ciddi şekilde etkiliyor. Bu gibi derin konularla tek başına mücadele etmek zorunda değilsin. Bir psikolog veya terapist, bu olumsuz düşünce kalıplarını (kendini ezikleme, olumsuz filtreleme) tanımanda ve değiştirmen için sana bilimsel yollarla destek olabilir. Bu, özgüvenini kökten sağlamlaştıracak en güçlü adımdır.
015 Yorumla
Soran8 ayÇok güzel yazmışsınız ve çoğu da çok haklı. Belki de benimki tamamen takıntıdır. Sadece bu takıntı beni hasta edecek düzeyde.. farkındayım ama elimden bir şey gelmiyor. Belki de konuyu ele alış biçimim hep yanlıştı , bilemem. Dilerim ki hepimiz için en iyisi olur. Tekrardan teşekkür ederim, elinize sağlık. İyi akşamlar..
Soran8 ay🌸🙂
Soran8 ayGerçekten böyle biri ile sevgili olur muydunuz
Soran8 ayNeden peki
Soran8 ayTeşekkür ederim yani benim benzersizliğim ne bilmiyorum ama sağ olun
Soran8 ayÇok teşekkür ederim 🙂
Soran8 ayÇok olguncaydı yorumlarınız
Soran8 ayPeki🙂🙏
- 8 ay
Son olarak da, içsel erdeme, karaktere ve ahlaki mükemmelliğe odaklanmak daha iyi. "tipim şöyle" , "sevgilim yok" gibi endişelerin ne kadar anlamsız olduğunu, çünkü asıl değerinin orada olmadığını görürsün. Dediğim gibi yaşı 33 ve iş-okul hayatım olsun, insanları anlama ve kendimi anlama üzerine geçti zamanım. Şu an geçtiğim süreç işimi kurma ve işim üzerine bir şeyler öğrenme süreciyle geçiyor, sabır ve bekle, öğrenme, kısaca bu. Tipimi çok merak ediyorsan da profil fotoğrafı yapayım gör :) bir şey ifade etmiyor bana!
En İyi Cevaplar
8 aykendinde beğenmediğin şeyleri değiştir mesela cildini beğenmiyorsan onun için uğraş yani daha çok su iç, daha hareketli ol spora başla, illa 14 aşamalı cilt bakımına gerek yok temizleyici ve nemlendirici ile harika bi cilde sahip olabilirsin. yani herşeyin çözümü var yeterki iste sen. bide sevgilin olmaması ile güzellik ne alakası var yani o nasip kısmet işi benimde sevgilim olmadı mesela ama o güzellikle yakışıklılıkla alakası yokki yani sevgili yapmak çok mu zor git bi tane keko bulursun ama o seni mutlu etmez yani önemli olan kaç tane sevgilin olması değil, önemli olan sevgilinin doğru kişi olması yani bunu sevgillim yok diye kafana takma sen zaten kendini geliştir istemesen bile olucak yani sürekli yanına gelen olucak, sürekli instadan istek atan olucak vs. Kısaca kendini geliştir gerisi kendiliğinden gelicek rahat ol. bide sevgilin olmaması yemin ederim süper bişey mesela benim geçmiş takıntım var yani geçmişi temiz değilse o kızla asla beraber olamam yani emin ol sevgilinin olmaması inanılmaz büyük bir servet sen farkında değilsin ama erkekler için bu çok ama çok önemli o yüzden sakın ilk aşkını ilk sevgilini aptal birisini seçme öyle birini bul ki tekte bu işi bitir evliliğe gitsin.
115 Yorumla
Soran8 ayZahmet edip bu kadar yazdığın için teşekkür ederim Sağ ol. Benim güzellik adına denemediğim şey kalmadı qma hala çirkinlik bi leke gibi üzerime yapıştı sindi çıkmıyor. Sevgililik konusuna gelince zaten erkek diye azmadım. Sadece kimse beni bi erkek gözüyle de olsa beğenmedi ve zaten ben kendimi beğenmezken böyle bi durum bende demekki yeterince güzel , çekici ya da ne bileyim seksi bi kız değilim izlenimi veriyor. Son olarak da temiz, bakire olmam şu an zerre önemli değil. Çünkü erkekler cidden bunu önemsemiyor dahası o tür kızları daha çok el üstünde tutuyor
- 8 ay
bence istikrarlı ol herşeyi yap bakım, spor, beslenme vs. elbetki etkisini görürsün ama 1-2 ayda olcak iş değil düzenli yap 6 ay falan o zaman etkisi çok iyi belli olur 1-2 ayda çok minimal olur bide erkekler öyle kızları daha çok el üstünde tutuyor diyorsunda niyeti bazı erkeklerin farklı oldukları için öyle yapıyorlar gerçek bir erkek, ciddi ilişki istiyen bir erkek emin ol temizden yana olucak ben kendimden ve çevremdeki dostlarımdan biliyorum. bide senin sevgilin olmaması aşırı iyi bak tekrar söylüyorum kız olduğun için fark etmiyorsun sadece kızlar çünkü sanırım önemsemiyor bir erkeğin sevgilisi olmuş mu olmamış mı bişeyler yaşamış mı vs. bilmiyorum fazla önemsiyorlar mı ama genelde erkekler önemser hatta ben çok fazla önemserim çünkü ben temizsem karşımdaki kızda temiz olucak başka yolu yok. o yüzden bence gayet doğru yoldasın kendini az geliştirip mükemmel bir dış görünüşe + mükemmel bir ilişkiye sahip olabilirsin. dediğim gibi ve gözlerim güzel demişsin bak gözler en önemli şey aslında çok avantajlısın. yani ne yapacağını bilmiyorsan da youtubeda birsürü video var erkeklerin kızlarda ilk dikkat ettiği şeyler vs. git o videoları izle ve o dikkat ettiğimiz yerleri nasıl geliştiririm diye araştır git chatgpt ye sor veya sitede konu aç mesela ben söyliyim sana göz ve mimikler en dikkat çeken şeyler yani tatlı mimikleri olan ve gözleri güzel olan kızlar 10-0 önde başlar. ve saçta çok önemli kendine yakışan stili bul ve onu yap emin ol çok daha güzel olucaksın. çevren bile fark edicek yeterki istikrarlı ol ve kendine inan
Soran8 ayŞöyle söyleyeyim , 22 yaşındayım. Bu zamana kadar hiç ilişkim olmadı , hatta bi erkeğin elini bile tutmadım. Çevremdeki kızları görüyorum, deli gibi sevilip şımartılıyorlar , hediyelere boğduruluyorlar. Hayatımda hiç şımartılmadım. Yani bilmiyorum biri bana , en ufak bir hediye alsa yıllarca saklayıp mutlu olurum. Hiç maddiyatçı değilim. Yani biri bana çay bile ısmarlasa mahcup hissediyorum. Ama diğer kızlar sevgililerini kredi kartı olarak kullanıyor. Düşündüm de gerçekten çok mu çirkinim acaba , etkileyici değil miyim yeterince... Aslında karakterim çok beğenilir. Söylemesi ayıptır benim hep çok saygılı , naif ve güvenilir olduğumu söylerler. Arkadaşlarım, hocalarım tarafından çok sevilirim. Gerçekten yaşıtlarıma nispeten çok olgunum, bunu kaç kişi söyledi. Nerde nasıl davranılmalı iyi bilirim. Bol kitap okurum , yabancı dil bölümü okuyorum zaten. Arkadaşlarım senle sohbet etmek gerçekten çok güzel , çok bilgilisin, senden yeni yeni şeyler öğreniyorum, derler. Lütfen yanlış anlama kendimi göklere çıkarmak değil amacım. Ama sorun ne o zaman? Bu düşünce sürekli beni ezik gibi hissettiriyor. Gözlerim doluyor çoğu zaman.
Soran8 ayEvet dış görünüşümde sevdiğim şeyler var. Saçlarım bukleli mesela , kaşlarım güzel, ellerim de küçük hoş yani , dişlerimi de beğeniyorum ama ne biliyor musun mesela bunların eksikliği bende bi eksi yaratmaz, yani kaşım güzel değilmiş , ellerim güzel değilmiş yani bunlar bir şey kaybettirmez bana
- 8 ay
bak şimdi dediklerini bütün dikkatimle okudum ve cevaplicam. önce tekrar söylüyorum senin sorunun anladığım kadarıyla birini etkileyememek yoksa en ufak hediye bile alsa biri mutlu olursun, yüzsüz değilsin hatta tam tersi çok nazik birisin şimdi önce tekrar söylüyorum aşırı şanslısın bütün duygularını hayatına girecek olan erkeğe sakladığın için çok şanslı olucak ilerdeki sevgilin bunu bil çünkü bu çok önemli bir şey ve o erkek kendini aşırı özel hissedicek ve sana çok daha fazla değer vericek o yüzden mükemmel bir şey sevgilin olmaması onu söyliyim yani şunu söyliyim sana inşallah ilerdeki sevgilim senin gibi olur ve kendini bana saklamış olur bu benim en büyük hayalim ilerde sevgilimin ilki olmak ve bütün tecrübeleri beraber kazanmamız. şimdi asıl konumuza dönelim senin sorunun iletişim veya karakter değil tam tersi onlarda mükemmelsin ama dış görünüşünü beğenmiyorsun şimdi şöyle bişey var istediğin kadar güzel ol yani dünyanın en güzel kızı seçilsen bile aynaya bakınca kendinde kusur arıyorsun yani cildin pürüzsüz, canlı, cam gibi olsun ama yüzünde olan ufak bi tane 'ben' olduğu için ona takılıyorsun ''acaba ameliyatla aldırsammı'' diye içinden düşünüyorsun yani çok saçma aslında 'ben' olması tatlılık ve doğallık katıyor ama elimizde değil aynaya bakınca saçma sapan şeyleri önemsiyorsun aslında insanlar o ufak detayı fark etmiyor bile sadece sen kendini çok iyi tanıdığın için fark ediyorsun. şimdi sana söyleceklerim şunlar kendini geliştirmen için daha güzel olman için bu arada bende çok kafaya takıyorum daha iyi oliyim diye bunları çok araştırdım yani aylarca falan ve not ettiğim bilgileri sana atıcam. yapman gerekenler:
- 8 ay
1.) Cilt, Saç ve diş bakımına ekstra özen göster. 2.) güzellik takviyeleri alabilirsin (örneğin proteinocean BEAUTY FORMULA) 3.) Parfüm çok önemli kendine yakışan seni anlatan imza parfümün olsun. 4.) Spora başla veya yürüyüşe çık. 5.) Stilini geliştir farklı kombinler (pinterestten ilham alabilirsin) 6.) Film/dizi ile, podcast dinle ve kitap oku bunlarda vardı ama sen zaten yapıyorsun o yüzden harika. 7.) Kişisel gelişim/psikolojisi kitapları oku (önerdiklerim Beden Dili, iknanın psikolojisi vs.) 8.) İnstagram profilini güzelleştir daha güzel fotoğraflar çekin. 9.) Sağlıklı Beslenmeye Çalış 10.) Bol su iç yani kusana kadar bol bol iç 11.) Uyku kaliteni arttır (uyumadan önce papatya çayı iç, en geç saat 12de uyu vs.) 12.) bu dediklerimi yap ve istikrarlı ol 1 ayda kendin fark ediceksin, 2-3 ayda herkes fark etmeye başlicak 6 ay sonra bam başka birisi olucaksın tek yapman gereken istikrarlı olmak. ve bu kadar + olarak sen bunları yaptıkça her aynaya baktığında daha güzel görüceksin kendini ve o öyle bi özgüvenini arttıracak ki bu sefer daha çok uğraşıcaksın yani karşılığını aldığını görünce, daha güzel olduğunu görünce bu sefer işe yaradığını anlicaksın ve daha çok emek vericeksin ve daha da güzel olucaksın. Parmaklarım ağırdı valla yazdıklarımı lütfen uygula üşenme/pes etme sana söz veriyorum öyle birine dönüşüceksin ki kendin bile şaşıracaksın. bak benim yere kaçıcak halim yok ben burdayım senden istediğim dediklerimi sadece 1 ay yap yani 30 gün ve eğer sonuç almazsan gel ben burdayım bak bu kadar iddalıyım çok değişiceksin ve sana söz veriyorum hayal ettiğin dış görünüşe ulaşacaksın yeterki istikrarlı ol. ve en önemlisi Bol Bol Dua et çünkü allah için imkansız yoktur o isterse dünyanın en güzel kızı bile olursun. yani özetle dediklerimi istikrarlı uygula + bol dua et ve sonuçları bekle.
Soran8 ayO kadar zahmet edip yazman beni gerçekten çok mahcup hissettirdi. Sağ ol , gerçekten çok teşekkür ederim. Çok naziksin. Yani tanımadığın biri için bu kadar uğraşıp yazmışsın. Dilerim ki Allah senin de kalbindekini sana verir , istediğin gibi bi kız karşına çıkar bunu samimiyetle söylüyorum. Dediklerinin bir çoğunda haklısın. Önerilere bakındım , elbette hayatımda değişiklikler yapmayı bende düşünmüştüm ama biliyorsun ki en basitinden stil değişikliği bile maddiyatla alakalı. Ve ne benim ne de ailemin maddi durumu pek iyi değil , yani her istediğimi o anda alamıyorum ya da yapamıyorum çoğu zaman... ama geriye kalan önerilerine bakarım. Tekrardan çok teşekkür ederim, ellerine sağlık. burada yazılan tüm mesajlar benim için önemliydi ama senin yazdıkların benim içimi ayrı bi ferahlattı, yani daha iyi hissettirdi , sağ ol...
- 8 ay
ne demek her zaman. bi ihtiyacın bi sorun olursa yaz elimden geleni yaparım bide doğal bi şekildede yapabilirsin örneğin doğal cilt bakımı/ saç bakımıda var aşırı faydalı belki ürünlerden daha faydalıdır yani çare bitmez yeterki içinden gelsin. duan içinde teşekkür ederim inşallah sende istediğin dış görünüşe kavuşursun ve hayal ettiğin ilişkiyi en kısa sürede yaşarsın.
Soran8 ayTeşekkür ederim 🌸🥹🙂
Soran8 ayBir şey sorabilir miyim? Kaç yaşındasın?
- 8 ay
18
- 8 ay
neden ki?
Soran8 ayAnladım, sadece yaşına göre çok olgun düşüncede birisin. Emin olarak yazmak istedim ondan sordum.
- 8 ay
teşekkür ederim.
Soran8 ayRica ederim ☺️
8 ayİnsan ağaç gibidir. İçinde muhteşem bir tohum saklar. Bir elma düşün mesela. Boyuna oranla küçücük bir çekirdeği var ama bütün özü, suyu vs oradan geliyor. Onu keşfedip ektiği zaman ancak büyüyüp yeni bir meyveye dönüşüyor. O elma fidesi de zamanla, suyla güneşle büyüyor. Benzer şekilde seninde çekirdeğine (özüne) ulaşman ve kendini beslemen gerek. Tıpkı o elma çekirdeği gibi düzenli olarak sula (güzel ve nahif sözler senin can suyun mesela) güneşi ihmal etme (kendine ayırdığın zaman sana enerji ve umut verecek olan şey de) ve tabi bir meyvenin yolculuğu gibi senin dönüşümünde zaman (sabır istiyor) bu sürece inandığında zaten içindeki değişimi hissedeceksin. Ve inan bana bu bedenine, bakışına, hal ve hareketlerine de yansıyacak. Kendine yolda gördüğün narin bir çiçeğe davranır gibi davran.
Senin o çiçekten ne farkın var? İkinizde saf ve narinsiniz, bu nezakete ve sevgiye değer olduğunu göstermez mi? Ve kendine bir hanımefendi gibi bakabilmek için biraz çaba harcayabilirsin. Mesela düzenli olarak bakım yap. Her gün duş al, iki günde bir krem kullan kokulu vücut ve el sabunları al. Her hafta saçına farklı modeller uygula. Bir gün düzleştir, bir gün kıvır ya da başka bir gün ör mesela. Ve kilom kaç olursa olsun sporu hayatının bir parçası haline getir. Daha aktif hissedeceksin inan bana. Ayrıca yüzünün ellerinden daha esmer olması güneş kremi kullanmadığın için olabilir. şu an havalar serinledi ama çok sıcak olduğunda mutlaka güneş kremi kullan. Kendine odaklanır ve vakit ayırırsan inan bana kendini başroldeki kızlar gibi hissedeceksin. Onlar gibi değilim dediğin bütün kızlar senin gibi birer insan. Aranızdaki tek fark rutinlerdi.
You got this girl 🌱🌷🧚♀️
17 Yorumla
Soran8 ayZahmet edip bu kadar çok şey yazdığın için ayrı olarak çok teşekkür ederim ve yazdıkların çok doğru elbette ama atladığın bir şey var ki bahsettiklerinin çoğunu yapıyorum, yüzüm için ilaç da kullandım ki hala da kullanıyorum, sağlıklı besleniyorum, saçlarıma çok iyi bakıyorum hatta bakım malzemelerimin çoğu saç ürünü, yoga yapıyordum önceleri ve daha bir sürü şey. Aynı şekilde hissetseydin emin ol sende bunların boşuna olduğunu fark edecektin. Olmuyor yani hiç bir şey öz sevgimi kazanmamı sağlamıyor. Bunun üstesinden gelmek için o kadar uğraştım ki ama sonucu hep beyhude çaba , başka hiçbir şey değil. Umarım kimse benim hissettiğimi hissetmez. Başkası hep mutlu olsun çünkü böyle düşünmek çok yaralayıcı...
- 8 ay
O zaman psikolojik bu hissettiğin o kadar çok özendirildi ki sıfır beden, beyaz ten, uzun boylu, ince eller, ince beller artık kendimizi sevemez olduk. Seni anlıyorum bende benzer şekilde hissediyordum çünkü kendimle ne yapacağımı bilmiyordum. Bir yılda olmayan bir anda olur. Belki kır filmdi bende bu düğümü çözen belki tanıştığım insanlar belki sanat emin değilim. Ama sana da yardımcı olur belki diye hepsini söyleyeceğim 🧚♀️ Angel-a filmini izleyip üstüne biraz kafa yormuştum. Karakterlerle bir bağ kurmaya çalıştım ve bir süre (bir ay kadar) yalnız romantik film izledim (sevgi nedir ne değildir bir insan nasıl birini sevebilirdi benim sorularım ki bunları sorarak da kendimize ulaşabiliriz bence) love at first sight, serendipity, before Sunrise, zamanda aşk, pariste bir gece yarısı gibi filmler izledim. Ki bence, bende en büyük farkı ortaya koyan The Substance oldu (bazı sahneleri çok aşırıydı maalesef) ama bir insanın kendine neler yapabileceğini ve sevgisizliğin, acımasızlığın bir insanı nasıl bitirebileceğini o zaman anladım. Çok zamanım yok dersen en azından bu ikisini (angel-a ve Substance) ya da sadece Substance'ı izlemeni öneririm. Sanatçının Yolu, Walden gibi kitaplar da okudum (halen okuyorum) onların da inanılmaz katkısı olduğuna inanıyorum. Yani dediğin gibi aslında bu fiziksel rutinden çok zihinsel bir engel. Ruhumuzu ne kadar besler, kendinize ne kadar dürüst olursak o kadar çabuk bu döngüden çıkarız
Soran8 ayAnlıyorum teşekkür ederim, ben zaten bi edebiyat öğrencisiyim okuduğum kitapların da büyük etkisi var tabiki ama yine söylüyorum bu bi anda girdiğim bi düşünce değil. Ve bu illetten kurtulmam o kadar uzun sürdü ki , hala da sürüyor...😓
- 8 ay
Kısa süreceğini ve kolay olacağını söylemedim. Ama denemeden de çok zor diyemeyiz. Umarım atlatırsın ve kendi yöntemini bulursun
Soran8 ayTeşekkür ederim Sağ ol 🌸🦋
- 8 ay
🌷🌱
Soran8 ay🌸🌸♥️♥️
Güzellik & Bakım konusunda 675 cevap paylaştı. Tatlım güzelliğin ten rengiyle alakası yok. Esmer biri de güzel olabilir. Burnunu kemerli biri de öyle. Hatta kalın bacaklı oluşun sana seksi bir hava bile katar. Sen olaylara hep olumsuz tarafından bakıyorsun. Güzellik hiçbir zaman kalıplara sığmaz. Sen kendini beğenmezsin ama başka biri çok güzel bulabilir. Seninki tamamen psikolojik. Kendi çirkin olduğuna inandırmışsın. Profesyonel bir yardım alarak bu durumu aşayabilirsin.
01 Yorumla
Soran8 ayTeşekkürler ✨️🧚♀️
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel kalpli kadın! 💕
Öncelikle, en içten şekilde şunu söylemek istiyorum: Dünya üzerinde seni sen yapan her detayın bir eşi benzeri daha yok. Betimlemelerini detaylıca yazmışsın ama inan bana, bunlar seni değerli kılan şeylerin yanında bir hiç. Güzellik dediğimiz kavram tamamen göreceli bir şey ve dış güzellik tek kriter değil. Esas güzellik; kendine olan sevgi, içindeki ışığın etrafına yaydığı enerjidir. 🌟
Kendini kötü hissetmek yerine, seni mutlu eden taraflarını ön plana çıkarmaya ne dersin? Mesela küçük boylu olmanı avantaja çevirip minyon hatlarını daha tatlı gösterebilirsin. Cilt lekelerin için düzenli cilt bakımı yapmayı düşünebilirsin. Aynı şekilde, saçlarına da ışıl ışıl görünen bakım yağları ya da maskelerle enerji katabilirsin. 🍃
Sevgilim yok diye kendine kızmaktan vazgeç. Gün gelecek, seni sen olduğun için değerli görecek biri hayatına girecek. Ama unutma, önce sen kendine aşık olmalısın. Aynanın karşısına geçip kendine pozitif yanlarını söyle, her gün bunu tekrarla. Ve hatırla: Sen çok güzel bir kadınsın ve özgüveninle daha da parlayacaksın. Güven bana! 🙏💖05 Yorumla
Soran8 ayHiç öyle olmuyor, ne kadar denediğimi bilmiyorsun. Çok çirkin biriyim. Yetersiz ve ezik hissediyorum sürekli
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen8 ayAsla çirkin değilsin, bu sadece senin kendine yüklediğin bir algı! 🦋 Güzellik; ışığı içinde taşımaktır. Bu kadar kendine yüklenmeyi bırak, olur mu? Dış görüntünden önce ruhunun güzelliğine odaklan. 🌸 Önce kendine dost ol. Küçük adımlar atarak ilerle. Her gün aynada kendine bir iltifat et, mesela 'Gözlerim harika' diyebilirsin. Güvenini zamanla yerine getireceksin, sadece sabret ve kendine şefkat göster. Sen sandığından çok daha güçlüsün! 💪✨
Soran8 ayBunları çok kez denedim olmuyor işte
Soran8 ayHiçbir zaman kendimi sevmeyeceğim
Soran8 ayHiçbir zaman kendimi sevmeyeceğim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bence kendini daha güzel gösterecek şeyler bulman lazım. Seni seksi gösterecek bir tarz bul ara.
Ne bilim. Aksesuar kullan. Dövme yaptir. Gözlük tak seksi bi model. Saçını havalı bir model yaptir. Cildim sivilceli diyorsun buna uygun farklı bir makyaj tarzı bulursun belki iyice ara. İleride belki içine sinmezse estetik yaptir.
Seni arzulayan birilerini de bulursun daha sonra zaten vücudundan da utanmazsin.
Millet damacanaya atlıyor trde.
sen fiziğim iyi diyorsun. Sporla daha da seksileş. Bazilarimizin beğenilmek için ekstradan uğraşması gerekiyor gerçekten.01 Yorumla
Soran8 ayTeşekkürler
26 yaşındayım benimde 25 kadar sevgilim olmadı senin aksine uzunum sportif fit görünüyorum diksiyonum kendimi bildim bileli iyi dışarıya fazla özgüvenli aura yayıyorum hoşlandığım kişiler hiç bir zaman onlardan hoşlandığımı anlamadılar kendimde beğenmediğim bir ton şey vardı fakat zamanla çoğunu düzeltebildiğimi fark ettim duzeltemediklerimi sevmeye başladım ben sevdikçe auramda değişti bir kaç kişi açıldı bazısıyla çıktım flörtleştim şuanda bile ilgisi olanı hissediyorum ama sende benim gibiysen sevgili vesaire seni tatmin etmez ben mantık insanıyım büyük ihtimalle görücü usulü gidicem
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. kendini beğenememek seni eksik yapmaz, sadece zor hissettirir. Sosyal medyadaki kusursuz ciltler çoğu filtreli, gerçek hayatta herkesin kendine has güzellikleri var Senin kısa boyun, esmer tenin, minyon yapın, lekeler… bunlar kusur değil, seni farklı ve özel yapan detaylar Özsevgi zamanla gelişir, önce kendini fark edip kabul etmek yeterli.
11 Yorumla
Soran8 ayKabul etmek.. Ne kadar zor biliyor musun? Demesi kolay ama dediğin gibi olmuyor ki. Bahsettiğin gibi kusur beni özel yapan detaylar değil , ha evet farklı kılıyor o doğru. Çünkü kimse böyle değil. çirkin değil bu kadar.
8 ayYok ya utanılacak bir şey değil benim de hayatımda kimse beni illa birisini sevgilisi olmak zorunda mı yani olmaz olmaz bazı insanlar yalnızlığı sever mesela ben de severim ama nasip olursa olur yani olmuyorsa da olmayacak şey için öyle utanılacak ve üzülecek bir durum söz konusu değil bence bunu kendine gereksiz yere problem haline getirme
122 Yorumla
Soran8 ayPeki özgüvenimi nasıl kazanırım ki?
- 8 ay
Şöyle söyleyeyim bu senin elinde olan bir şey her şeyden önce toplum içine karışacaksın insanlarla sohbet muhabbet içerisinde olmalısın
Soran8 ayZaten konuşuyorum o konuda utangaç biri değilim
- 8 ay
Aşk veya sevgi sevgili konusunda bu kadar kafana takma olmuyor diye de kendini üzme belki olmayan da hayır vardır zamana bırak
Soran8 ayAma hiç güzel bi kız değilim. Ezik, çirkin , hiçbir albenisi olmayan bi kızım
- 8 ay
Dediğim gibi bunu dert ediyorsun dert etme dünyada hiç kimse dört dörtlük değil herkesin de sevgilisi olacak diye bir kural yok Benim de yok sevgilim ama dert etmiyorum
Soran8 ayBende olsam kendime bakmam bu kadar güzel , seksi kızlar varken etrafta
Soran8 ayYa sevgilim olmasın umurumda değil ama keşke ben kendimi beğenebilsem
- 8 ay
O zaman bu konuda psikolojik destek alma nasip bilemeyeceğim yani o senin kendi problemin
Soran8 ay😓😓😔😔🥺🥺
- 8 ay
Bak kendini bu kadar yıpratma dünyada ne insanlar var biliyor musun engelli olup zihinsel engelli olup akla ermeyen kendi işini yapamayan başkalarına muhtaç yaşayan biraz kendinle barışık ol
Soran8 ayElbette çok şükür, ben her zaman şükrederim. Yemekten kalktığım gibi mesela. Ama herkesin derdi ayrı , hissettiği ayrı. Bu da benim canımı acıtıyor elimde değil
- 8 ay
Bununla ilgili psikolojik destek almayı denedin mi
Soran8 ayHayır , utanırım zaten
- 8 ay
Ama işte bunu açman gerekiyor YouTube'da bununla ilgili videolar izle psikolog videoları izle sana ne yapman gerektiği konusunda yol gösterecektir üzül
Soran8 ayİşe yarayacağını sanmıyorum
- 8 ay
Bilemiyorum o zaman
Soran8 ayPeki teşekkür ederim
- 8 ay
Rica ederim üzülme
Soran8 ayTeşekkürler 😓😔🌸🧚♀️
- 8 ay
Üzülme gül 😊
Soran8 ayDenerimmm...
8 ayTatlım insanların düşüncelerini takma benimde ilişkim yoktu ve insanlar bunu çok garipsiyorlardı sanki ilişki şartmış gibi umursama ve ne istşyorsan onu yap benimde boyum kısa şişman olmamama rağmen kilom yüzünden memelerim büyük olduğu için zorbalandım. Kendimden nefret ediyordum kendinle barışmak senin elinde ve ben şu an kendimi o kadar seviyorum ki geçmişte nasıl kendime bu kadar kötü davrandığıma şaşırıyorum
01 Yorumla
Soran8 ayTeşekkürler 🥹🌸
- Güzellik & Bakım konusunda 564 cevap paylaştı.
8 ayBebeğim sen işsizsin boşluktasın o yüzden kendine sarıyorsun şu kendisiyle kavga eden insanların kafa yapısını hiç anlamıyorum Ne yiyip içiyorlar o Kafa yapısı için hiç bilmiyorum Benim Binbir Çeşit derdim var kendimle kavgaya tutuşacak vakti bulamıyorum Çok mu boş vaktiniz var lan kendinize kavga etmek için
07 Yorumla
Soran8 ayBir şey bilip bilmeden konuşmayın size tavsiyem. Kimin ne yaşadığını , hissettiğini bilmeden atıp tutmak kolay.
- 8 ay
Bebeğim ne yaşadığını bilmiyorum Fakat kendine saran insanın ruh dünyasının hasta olduğundan eminim lan hiç işiniz gücünüz yok mu Çok mu boş vaktiniz var da kendinize sarıyorsunuz benim Binbir Çeşit derdim var oturup kendimle kavga etmeye vakit bulamıyorum Siz hangi ara bu kadar vakti buluyorsunuz da kendinize sarıyorsunuz
Soran8 ayHerkesin problemleri ele alış biçimi ve çözme şekli ve o problemin etki ediş şekli farklıdır. Empati duygusundan çok yoksun olduğunuzu söylemeden geçemeyeceğim
Soran8 ayBelki yakın zamanda bi kaybım oldu , belki küçükken şiddet gördüm , belki hastayım vs bunlar beni etkiledi? Nerden biliyorsunuz
- 8 ay
Çocukluğuna dair psikolojik bir sıkıntıdan bizden sorundan bahsetmemişsin yukarıda bebeğim verileri tam olarak ortaya koyarsan Ben de değerlendirmem düzgün olarak yaparım sevilmeme sorunum yok demişsin arkadaş çevrem var demişsin
Soran8 ayBelki demişim zaten? Bunun gibi bir sürü ihtimal var , her şeyi yazayım mı?
- 8 ay
Peki bebişim
Sen haklısın
Öncelikle bedenini sevmeye başlaman gerekiyor. Aşağılık kompleksi yaşıyorsun belki de sandığın kadar kötü değildir ve sen öyle sanıyorsundur. Sevgilinin olmama durumuna da sevgilinin olması kötü veya eksik bir şey değil. Özgüvenini zedelenmesin ve bu yüzden utanma
01 Yorumla
Soran8 ayTeşekkürler yorum için öncelikle, evet haklı olabilirsiniz ama bu durumu gerçekten aşamıyorum
Sevgilinin olmaması bir eksiklik değil, sadece hayatının henüz o sayfasının açılmamış olması; değerin ilişkiyle ölçülmez. Kendine biraz daha şefkatli bakmayı öğrendiğinde aynadaki kusurlar değil, içindeki kadın görünür ve özgüven tam oradan filizlenir.
00 Yorumla
6 aySevgilin olmamasından utanmana gerek yok Kendine değer ver hobilerine zaman ayır, küçük başarılarını kutla ve kendinle barışık ol. Öz güven böyle gelir
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 aySevgilin olmaması seni eksik yapmaz herkesin zamanı farklı kendini beğenmemek en büyük hata aynaya bakınca kusurlarına değil güzel yanlarına odaklan önce sen kendini seversen herkes sever
01 Yorumla
Soran8 ayTeşekkür ederim
- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
8 ayKızım sen daha 22 yaşındasın yani çok gençsin bunları düşünmen gereksiz.
Sen önce 1 işe gir çalış insan içine çık zamanla açılın zaten daha sevgili yapmaya acelen yoktur..
031 Yorumla
Soran8 ayTamam sevgili konusu yine neyse ama ben kendimi beğenmiyorum, güzel değilim, çekici hiç değilim... kız gibi hissetmiyorum
- 8 ay
Yahu kızım her kadın kendine göre 1 güzelliği vardır yeterki insan kendine baksın..
Sen hayattan sadece zevk almaya bak buna çok takılma ona bakarsan bende kendimi çok beğenmiyorum ama ben yine de hayattan 1 şekilde zevk almaya çalışıyorum hem zaten merak etme bu dünya kimseye kalmayacak hepimiz bir gün gideceyik öteki tarafa..
Soran8 ayÖyle tabi ama bu dünyada da zevk almak önemli ise en azından biraz mutlu olayım , kendimi sevsem zaten hayattan zevk alacam
- 8 ay
Bu Hayatta bazı şeyleri kafana takmayacan bazı şeyleri de umursamayacan o zaman zevk alırsın 1 şekilde..
Soran8 aySizce bu elimde mi? O kadar uğraştım ki bunu yenmek için, kendimi beğenmek , güzel bulmak için. Ama hiçbir zaman beceremedim
- 8 ay
Zaten Her şey insanın elindedir mutlu olmak ta güzel görünmek te..
Ama sen üstüne düşeni yapıyorsan güzel görünmek için o zaman cok kafana takma bunu. Olduğu kadar idare etmeye çalış
Her insan zaten kendine göre güzel sayılır yeterki kendine baksın..
Soran8 ayKendime bakıyorum, bakım yapıyorum, sağlıklı besleniyorum ama hala çok çirkinim
- 8 ay
Seni seven birisi olmadığı için öyle buluyon kendini..
- 8 ay
Hem herkesin güzellik anlayışı farklıdır emin ol. Dünyada çeşit çeşit insan vardır hem emin ol sen den daha çirkin ya da daha kötü olanlar da vardır
Soran8 ayZaten onun da etkisi var. Demek ki hiç kimseye çekici gelmedim. Kimse beni beğenmemiş
Soran8 ayHerkes kendinden sorumludur. Ben de böyleyim. Ezik , yetersiz...😓😔
- 8 ay
Yahu kızım her insan okul hayatında illa beğenilecek diye bir kural yok.
Madem kendine bakıyon bir şekilde o zaman bunu çok takma kafana hem nereni beğenmiyon ki. - 8 ay
Kimse ezik ya da yetersiz değildir.
Soran8 ayBen öyleyim
Soran8 aySorumun açıklama kısmında belirttim kendimi
- 8 ay
Ama böyle düşünürsen hep iyi olmaz senin için
Soran8 ayOlmadı ki zaten
Soran8 aySürekli ağlamaklı oluyorum
- 8 ay
Sen hep böyle karamsar olursan mutlu olaman onu soyleyim.
İnsan hayata 1 kere gelir onunda değerini bilmeye çalış
Soran8 ayİnsan hayata bi kere geliyor evet. Onda da mutsuzum. Kendini sev , sen harikasın vs demek kolay. O acıyı , hayalkırıklığını yaşamayan bilemez
- 8 ay
Peki sen bildiğin yoldan şaşma madem beni dinlediğin yok.
Soran8 ayOfff 😢😥😰
Soran8 ayNefret ediyorum kendimden
- 8 ay
Sen madem laftan anlamıyon ben ne yapabilirim senin için.
Soran8 ayHiçbir şey. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Sizinle alakası yok...
- 8 ay
Peki öyle diyorsan
Soran8 ayEvet teşekkür ederim yine de , vakit ayırdığınız için
- 8 ay
Vaktim bol önemli olan buna deymesi ama deymedi anladığım kadarıyla
Soran8 ayDediğim gibi sizin yapacağınız bir şey yok , yani sizinle alakası yok ki. Her şey bende bitiyor
- 8 ay
O konuda haklısın maalesef.
Biz ne dersek diyelim yinede her şey sende biter..
Soran8 ayÖyle
8 ayLütfen kendin için böyle düşünme daha 22 yaşındasın
Hayat ilerlerken sende çok değişeceksin, güzelleşeceksin aramızda çok yaş farkı yok ama iki sene öncesine baksak bende kendimi beğenmiyordum yaşayacağın hayat sürprizlerle dolu kendine güzel şeyleri çek kötüyü düşünerek bir yere varamazsın umarım kendini sevmeyi öğrenirsin sev ama kendiniii<301 Yorumla
Soran8 ayAllah razı olsun kardeşim. Ne demek istediğini anladım tabiki de haklısın ama bunun üstesinden o kadar kez gelmeye çalıştım ki ama olmuyor. Her seferinde kendimi yetersiz , çirkin , eksik görüyorum. Elimde değil
Sevgilin olmaması utanılacak bir durum değil. Olma zorunluluğu olan bir durum değil çünkü.
05 Yorumla
Soran8 ayAma güzel bir kız olmadığım için yok
Soran8 ayEn azından sen kendini güzel buluyorsun. Keşke bende güzel olsaydım da sevgilim olmasaydı
Soran8 ayOnların eksikliği hiçbir şey değiştirmiyor hayatımda, öyle diyeyim
Gizli Üye(30-35)8 aySevgilinin olmaması dış görünüşle değil de çevreyle ilgili olabilir. Yani sosyal çevren geniş değildir belki. Benim tenim bembeyaz, kumralım ama kiloluyum. Bu da benim eksim.
04 Yorumla
Soran8 ayBilmiyorum şimdiye dek kimse beni beğendiğini söylemedi
Cevap sahibi8 ayPeki sosyal medyada falan seni beğendiğini söyleyen oldu mu?
Soran8 ayHayır ben sosyal medya kullanmıyorum
Cevap sahibi8 ayAnladım.
Gizli Üye(18-24)8 ayOlmak zorunda mı değil bence. ben de 20 yaşındayım benim de hiç olmadı olmasını da istemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBnce sen sadece kafanda kuruyorsun. Sacmalamayi birak kendine haksizlik etme
017 Yorumla
Soran8 ayYapamıyorum işte
Cevap sahibi8 ayYaparsin. Once kendine saygili olmalisin
Soran8 ayNasıl?
Soran8 ayÇok çirkin hissediyorum. Kız gibi değilim. Diğer kızlar çok çekici , uzun boylu , bebek gibi ciltleri var. Böyle kızlar varken zaten kim niye bana baksın ki , bende olsam bakmam ki..
Cevap sahibi8 aySen kizsin sen bakmayacaksin tabi. Erkekler vakip soylesin
Soran8 ayOnlar demek ki beğenmemiş
Cevap sahibi8 ayOylemi soylediler
Soran8 ayHayır kimse demedi ama kimse beğendiğini de söylemedi
Cevap sahibi8 aySonucta kotusun dememisker ki
Soran8 ayEvet de ne bileyim...
Cevap sahibi8 ayBilirsin abartma. Kendine ozguven asila
Soran8 ayOlur 👍🏻👍🏻🙏🙏
Cevap sahibi8 ayHehh soylee kendine gel ya aferim 😏
Soran8 ay🙂🙂
Cevap sahibi8 ayHamgi sehirdesin. G den bir ciksana
Soran8 ayHayır maalesef
Soran8 ayBurdan yazın öyleyse
8 ayAmaaan boşversene. Benim sevgilim olur musun?
0167 Yorumla
Soran8 ayHayır
Soran8 ayBen soruda ne yazıyorum siz ne diyorsunuz
- 8 ay
Neden be çok eğleniriz ben de uzun süre yalnızlık çektim ve bu psikolojiye neler iyi gelir biliyorum. Yazını da gayet dikkatle okudum.
Soran8 ayNe iyi gelir
- 8 ay
Doğru kişi ile birliktelik
Soran8 ayDoğrudur
- 8 ay
Ee bi kahve içmek ister misin?
Soran8 ayTeşekkürler
- 8 ay
Kurumuş boğazım...
Soran8 ayNe alaka🤣
- 8 ay
Sad edit yaptım kendime dafbdajkf. Neyse, dilerim aradığını bulursun ismini bilmediğim arkadaşım. Yazdığın şeylerden, kelime seçimlerinden vs. boş biri olmadığın anlaşılıyor. Yine de sende de hata var. İlk olarak kendni çirkin bulmayı bırakmalısın. Hatta belki de çirkin değilsindir bile, sadece öyle olduğunu düşündüğün için kendini insanlardan uzak tutmuşsundur belki de... Bilmiyorum, seni tanımıyorum ama iyi birine benziyorsun. Yine de dertleşmek istersen vs her zaman yazabilirsin. İyi günler Gizli Üye
Soran8 ay☺️☺️
Soran8 ayTeşekkür ederim Sağ olun 🌸
Soran8 ayHerkesin bi sınavı var bu hayatta , benim de bu sanırım..
- 8 ay
Rica ederim ne demek. Bu bakış açısı ile bakma yine de. Çirkin bulduğun kendin, bir gün birinin hayatının anlamı olacak.
Soran8 ayOlmaz
Soran8 ayOlmayacak da
- 8 ay
Özele gelsene konuşalım biraz senin derdin bi tık büyük gibi
Soran8 ayÖzelden konuşmuyorum maalesef
- 8 ay
Ee nasıl çözecez senin problemiii? Fake instan falan da mı yok
Soran8 aySosyal medya kullanmıyorum
- 8 ay
Ummmm peki nasıl çözelim?
Soran8 ayBen kendim çözmeye çalışırım
- 8 ay
Gizli dostum söylediğine göre kendin halledecekmişsin gibi durmuyor daha çok kaderini kabul etmişsin gibi duruyor
Soran8 ayYapacak bir şey yok
Soran8 ayBen alışkınım bu duruma zaten
- 8 ay
Olsun ya yardım etmeme izin ver
Soran8 ayTamam burdan yaz diyorum
- 8 ay
Neden DM atmıyosun ki? Problem ne?
Soran8 ayÖzelden en son konuştuğumda iğrenç şeyler yaptılar da ondan
Soran8 ayHerkes aynı değil deme , çünkü artık asla yazmam
- 8 ay
Ama herkes aynı değil? (: Gerçekten seni anlıyorum. Kadınların dm kutusu evlere şenlik genelde ajhfgajhgfjs ama gerçekten yardım etmek istiyorum
Soran8 ayİyi niyetlisindir bak anlıyorum ama gerçekten istemiyorum
- 8 ay
Peki. Fake instan varsa @pilothasanayd bu da benim fake Instagram'ım. Seve seve bekerim dm ye tanışmak istersen şayet. Ve hayır, ismim Hasan Aydoğan değil, yaşım 25
Soran8 ayGerçekten sosyal medya hesabım yok.
Soran8 ayDediğim gibi yardımcı olmak istersen hayır demem , çünkü ben bu duygular içinde çok uzun zamandır bulunmaktayım ve beni kötü etkiliyor, biri fikrimi değiştirebilir yahut farkındalık yaratabilir amenna. Ama burdan yazabilirsin. Bu benim için sorun olmaz. Hayır dersen de saygı duyarım, teşekkürler iyi günler
- 8 ay
Yo gerçekten çok samimi söylüyorum. Aynı yoldan ben de geçtim. Kendimi yetersiz hissediyordum, özgüvensizdim. Ama şu an bambaşka biriyim. Özel konuşmak istememin sebebi de buradan konuşurken o kadar da rahat hissetmiyorum. Kaldı ki xper seviyem düşük olduğu için günlük cevap limitim var. Yoksa akşama kadar konuşurum sorun değil. Haftasonu çalışmıyorum ne de olsa
Soran8 ayAnladım nasıl istersen öyle olsun
Soran8 ayDediğim gibi saygı duyarım
- 8 ay
Ee KS den dm atacak mısın yani
Soran8 ayHayır dedim ya yukarıda. Sosyal medyam da yok burdan özelden de konuşmaya tövbeliyim zaten
Soran8 ayKusura bakma.
- 8 ay
Yok sorun değil, nasıl istersen. Buradan da konuşabiliriz. Ama dediğim gibi o tarz bi insan değilim ve sende biraz kendimden bir şeyler gördüğüm için yardımcı olmak istedim yani.
Soran8 ayTamam o zaman burdan konuş , ne konuda yardımcı olabilirsin yani bendeki sorunu ortadan kaldırmak için ne önerirsin
- 8 ay
Öncelikle sendeki özgüveni tazeleyecek bi bey lazım. Sorununun en temel taşı sen de takdir ederesen özgüven eksikliği. Haksız mıyım?
Soran8 ayAma benim ilk sorunum kendimi beğenmemek , ikincil olarak bir erkek. Yani benim özgüven tavan olsa zaten erkeğin suratına bile bakmam. Bu arada benim derdim gerçekten sevgili olmak değil ki. Sadece ben kendimi beğenmediğim için acabaa çirkin miyim diye düşünceye girdim. Hiç ilişkim olmadığı için de acaba dedim o düşüncede olmakta haklı mıyım? Yani dolaylı yoldan oraya çıkıyor konu
- 8 ay
Tamam işte aynı şeyleri farklı yollardan söylüyoruz. Senin kendini beğenmemenin mantıklı bi açıklaması olamaz, zira her insan güzeldir. Bunu kendin beceremiyorsan seni beğenen biri ile başarman daha kolay olur. Ayrıca özgüveninin tavan olması da olmaması kadar sorun. Her şeyin ortası güzel.
Soran8 ayDoğru haklı olabilirsin
Soran8 ayE napayım şimdi yani?
- 8 ay
En doğru şey seni anlayan biri ile tanışıp ona olduğu kadar kendine de şans vermen. Ben bu şekilde aştım zamanında bu çaresizliğimi. Aslında çirkin olmadığımı, özgüvenin de çok kolay kazanılabileceğimi öğrendim
Soran8 ayHmmm , nasip kısmet işleri bunlar
Soran8 ayYani anca doğru zaman ve doğru kişi geldiğinde mümkün olur
Soran8 aySonuçta kalkıp erkek arıyorum diye bağırıp çağırak halim yok
- 8 ay
Bu sadece beklemeyle olmaz işte. İnsanın nasibi her zaman ayağına gelmez, kendin de çabalaman lazım Gizli Kullanıcı dostum
Soran8 ayNe yapayım
- 8 ay
Bana şans verebilirsin? 🌸
Soran8 ayAhhhaa
Soran8 ayNeden istiyorsun ki bu kadar , beni görmedin bile
- 8 ay
1. görünüşün önemli olmadığını anladım. Senin gibi düşünürdüm eskiden. 2. olarak da saçma sapan aşko kuşko dolu dertleri saçma sapan olan, 2 kelimeyi bi araya getiremeyen insanlarla dolu bu sitede senin gibi birini tanıdım. 3. olarak da, neden olmasın? denemeden bilemeyiz. Tanışmış oluruz en nihayetinde. 4. (opsiyonel) İçimde bi his var şahane bi karakterin olduğu ile ilgili. Genelde yanılmam bu hislerimde
Soran8 ayTeşekkür ederim
Soran8 ayAma hiç görmediğin biri için böyle bir şey isteme, sadece hayalkırıklığına uğrarsın.
Soran8 ayYani öyle bir şey olsa bile ben nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
- 8 ay
Hiç sanmıyorum. İnanmıyorsun belki ama gerçekten aynılarını yaşadım. Aynı şeyleri hissettim ve inan kimsenin dış görünüşü umurumda değil. Ben sadece insanların içi ile ilgileniyorum
Soran8 ayBence gerçekten ilgini çekmem. O yüzden ısrar etme
- 8 ay
Bak gördün mü. Yine aynını yaptın, bu şekilde yetersiz hissederek, sürekli geri adım atarak bir yere varamazsın. İlgimi de çoktan çektin ayrıca Gizli dostum. Ee? Ne diyorsun? Tanışmak ister misin
Soran8 ayİlgini nasıl çektim ki? Tanımıyorsun ki beni , kaldı ki yüzümü görmedin. Gerçekten bak beğeneceğin biri değilim
- 8 ay
Bilmiyorum ya bu gizlilik bende daha bi merak uyandırdı :) Çok da iyi birine benziyorsun. Nasıl göründüğünle de inan ilgilenmiyorum. ufak bi kendimi tanıtayım uyarsa tanışalım istersen. Olur mu?
Soran8 ayHiç merak uyandıracak biri değilim , ezik , özgüvensiz , kimsenin beğenmediği bir kızım o kadar
- 8 ay
dhfsajdvsk onu anadık zaten canım ya. Ben senin karakterinle ilgileniyorum. Geri kalan her şey değişebilir. Düzelebilir.
Soran8 ayİyi bak sende anlamışsın
- 8 ay
Aga bee... Off ok merak ettim şimdi ya nasıl bi insansın nelerden, hoşlanırsın, nasıl bi karakterin var... Hepsini bilmek istiyorum. Gel tanışalım biz
Soran8 ayGerçekten merak etmene değecek biri değilim
Soran8 aySenin benim gibi biriyim işte
- 8 ay
Pardon ama bırak da buna ben karar vereyim ahahaha. Ayrıa çoktan merak etmeye başladım bilee
Soran8 aySen bilirsin
- 8 ay
Sanırım gerçekten istemiyorsun. İlgini çekmedim değil mi?
Soran8 ayHayır senle alakası yok , kim olsa aynı şeyleri derdim ben..🤷♀️😕
Soran8 ayO yüzden de istemiyorum
- 8 ay
Peki nasıl çözmeyi düşünüyorsun? Denemeden bilemezsin. Senle 3 saate yakındır konuşuyoruz. Cidden iyi birine benziyorsun, tanışmayı çok isterdim ama olmadı napalım. Kendine çok iyi bak. Yine de konuşmak istersen dm kutum (sadece sana) her zaman açık, sorunun bildirimlerini kapatıyorum. Umarım yazarsın
Soran8 ayBak benim 4 yıl peşimden koşan biri vardı. Belki onlarca kez şans istedi. Karakterimi beğendiğini , edepli oluşumu , giyim tarzımı çok sevdiğini , çok zeki , eğlenceli ve güvenilir olduğumu, yanındayken tüm dünyadan sıyrılıp huzurlu hissettiğini vs vs vs söylerdi. Ama ben hiçbir zaman inanmadım ve istemedim, ve hep reddettim
Soran8 ayÇözmeyi düşünmüyorum. Böyle gidecek... Umarım senin karşına daha iyi biri çıkar , sağ ol.
Soran8 ayHata yaptığımı sanmıyorum
- 8 ay
Sen de sağ ol. Konuşmak istersen burdayım dayanamadım hemen geri açtım bildirimleri mhjdgdhajg
Soran8 ay25,6 yaşında biri. Kendisinin karşısına daha iyileri çıkabilir
- 8 ay
Bir şey sorabilir miyim. Öğrenci misin?
Soran8 ayEvet
Soran8 ayYani sayılır daha doğrusu
- 8 ay
Olsun ben şu an daha iyisini istemiyorum seni tanımayı istiyorum
Soran8 ayGerçekten değmez. Sağ ol
- 8 ay
Hmm. Nerde oturuyorsun?
Soran8 ayPaylaşmak istemiyorum kusura bakma
- 8 ay
Anladımm. Tabiki olabilir. Arkadaş da olabiliriz istersen
Soran8 ayFarketmez
- 8 ay
Oh çok şükür... Dm atar mısın o zaman anlatacağım birrrsürü şey varr 🤩🤩
Soran8 ayNe gibi
Soran8 ayBen burdan konuşmayı kastettiğini zannettim , pardon
- 8 ay
Ah hayır. Burdan konuşarak nasıl arkadaş olacağız ki. İkimiz de anonimiz burada, kendi aramızda dil oluşturmamiz lazım onun için skdjsjsksks
Soran8 ay🤣🤣
Soran8 ayO halde zor :--)
Soran8 ayBana ne anlatacaktın bu arada , merak ettim de..
- 8 ay
Hiç öyle konuşmak istedim. Kendimi, hayatımı, şu an napıyorum vesaire işte...
Soran8 ayHmm peki
Soran8 ayÇok istersen yazabilirsin
Soran8 ayBurdan yani🤣
- 8 ay
Maleseff. Anonimiz ya ikimiz de burada.
Soran8 ayTamam nasıl istersennn
- 8 ay
En temel şey, mesela ismini sorsam sana, cevap verecek misin.
Soran8 ayHayır ☺️🤷♀️
- 8 ay
Ee o halde? Ne paylaşabiliriz en fazla burada bu şekilde?
Soran8 ayBilmem
Soran8 ayYani en son özsevgimi nasıl kazanırım diye sormuştum , yardım almak için ayrıca Ama konu buraya geldi
- 8 ay
Ben de kendin yapamıyorsan bir başkasının yardımını kabul et demiştim ve arkadaşlık teklifimi reddetmemiştin 😳
Soran8 ayBende burdan konuşmak istediğini zannetmiştim
Soran8 ayYanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
- 8 ay
Hayır sorun değil.
Soran8 ayKusura bakma lütfen. Ben sadece genel olarak erkeklerle konuşmaktan çekiniyorum, utanıyorum yani.
- 8 ay
Bana güvenmemenin nedeni nedir peki?
- 8 ay
Gayet güzel konuşuyorsun bu arada
Soran8 ayDedim ya daha önce kötü bir deneyim yaşadım özelde konuştuğum biriyle
Soran8 ayAhhaa internet üzerinden çünkü
- 8 ay
Buna cidden üzüldüm. Kötü durum gerçekten. Keşke olmasaydı böyle bi şey ama inan benim tek amacım seni tanımak. Bu konuda güvenebilirsen gerçekten çok memnun olurum
Soran8 ayTeşekkür ederim, belki de dediğin gibisindir ama o iğrenç mesajlardan sonra yok yani...
- 8 ay
Peki. Keşke olsa ama şu durumda senin için yapabileceğim pek bir şey yok, üzgünüm. Ama ne yalan söyleyeyim seninle konuşmak güzeldi
Soran8 ay☺️🙏
Soran8 aySağ ol teşekkür ederim
Soran8 ayBu saatten sonra site daha fazla mesaj yazmaya izin vermeyebilir. Yarıda kesilip ayıp olmasın sana. Sohbet için de teşekkür ederim. Allah gönlüne göre olanı versin. İyi günler dilerim 🙂
Soran8 ayBenle tanışmayarak çok şey de kaybetmedim bu arada.
- 8 ay
Çok şey kaybetmediğimi düşünmüyorum ben. Senin de gönlüne göre verir inş geri tepmezsen
Soran8 ayİnan öyle , hiçbir erkek böyle bir kızı istemez.
Soran8 ayBende teşekkür ederim. Hakkımızda en hayırlısı olsun...
- 8 ay
Ama sen böyle dedikçe ben daha çok istiyorum?
Soran8 ayBir şey demiyorum ki
- 8 ay
Sjsjhdjsjsjdj öyle mii?
Soran8 ayEvet gerçekten, ne dedim ki?
- 8 ay
Sürekli şöyle kötüyüm böyle kötüyüm diye anlatman benim merakımı daha da artırdı Gizli. Konuşma tarzın vs de boş biri olmadığını gösteriyor. Karakterini çözmek, seni tanımak, nasıl biri olduğunu bilmek istiyorum.
Soran8 ayÖyleyim çünkü😓
- 8 ay
Ahahaha sen öyle sann
Soran8 ayEvet öyle sanıyorum. Ben hiçbir zaman bedenimi kendimi sevmedim daha doğrusu güzel çekici bulmadım.
- 8 ay
Yani güzel bulsan tabiki hoş olurdu ama sanırım fikrin değişmeyecek bu konuda cidden.
- 8 ay
İçimde çok özel biri olduğuna dair bi his var (: ne diyosun bu işe? Dış görünüşünden alakasız olarak çok farklı biriymişsin gibi geliyor.
Soran8 ay😓😔😔.
Soran8 ayİç sesini çok dinleme yine de sen
- 8 ay
Hep dinledim, hep haklı çıktım desem?
- 8 ay
Sevdiğin bi şarkıyı atsana dinliyim sonraki cevabını dinlerken. Genelde 5dk sürüyo cevap vermen de o yüzden sdkfjllhdggdj
Soran8 ayTamam bu sefer istisna oluyor o zaman 🙂
Soran8 ayAhhhhaaa , telefonu elime çok alma fırsatım olmuyor.
Soran8 ayÇok istersen Nazal öncel' de beni hatırla şarkısını dinleyebilirsin🙂
- 8 ay
Aaaaa nazal öncele aşığımm. Hemen dinliyorum. En sevdiğin şarkısı hangisi?
Soran8 ayBu şarkısını çok seviyorum
- 8 ay
Evet çok güzeldi gerçekten. Ağlama gönlüm'ü miliyor musun? O da çok iyi dinlesene, ben dinlicem şimdi.
Soran8 ayBilmiyordum ama dinlerim tabii
- 8 ay
Yorumunu bekliyorum dinledikten sonra yaz mutlaka
Soran8 ayHaa dinledim evet , bu şarkıyı dinlemiştim. Ama adını bilmiyordum. Güzel şarkı , teşekkür ederim
- 8 ay
Rica ederim ne demekkk
- 8 ay
Bi şey sorcam, ne iş yapıyosun? Okuyorum ama tam okumuyorum tarzı bi şey söylemiştin.
Soran8 ayÜniversiteden mezun olalı daha 3-4 ay oldu. Ama ben hala öğrenciymişim gibi hissediyorum 🥲
- 8 ay
Yaaaa dbjskfbsdf kıyamam. Özlüyo musun üni zamanlarını. Ben çok özlüyorum şahsen
Soran8 ayÇok...
Soran8 ayGariptir ki en çok dersleri özledim 🤣🤣
- 8 ay
Vayyyy. Örnek öğrenci. Ne okudun?
Soran8 ayİngiliz edebiyatı, sen?
- 8 ay
Bilg. Müh.
Soran8 ayVaow çok havalı
- 8 ay
Aaa ingilizcen çok iyidir senin. Pratik yapsana benle arada çok lazım bana da
- 8 ay
Olmaz mıı
- 8 ay
Neyse, sanırım çoktan gittin bile. Yatmaya gidiyorum, sabah iş var malum... Memnun oldum bu arada Gizli. İyi gecelerimi sen burdayken deseydim keşke ama nasip değilmiş napalim.(: İşte o zaman çok çok memnun olurdum tanıştığıma. Gün boyu bazen saatte bir bazen 10 dakikada bir de olsa konuştuk. Seni bilmem ama iyi geldi bana. İyi geceler Gizli, yarın görüşürüz.
- 8 ay
Naber gizli, nasılsın bugün?
8 ayÖzgüvenin sevgilinden geliyorsa üzücü bir şey ya
040 Yorumla
Soran8 aySevgilim yok , hiç ilişkim de olmadı. Evet kendimi bi erkeğe bağlamak tabiki yanlış hatta saçma biliyorum ama şu zamana kadar zaten kendimi hiç beğenmezken üstüne hiç kimsenin de benden etkilenmemiş olduğunu bilmek canımı çok acıtıyor
- 8 ay
Senden etkilenmediklerini nereden biliyorsun? Kendini sevmeyen birini başkası da sevmez
Soran8 ayÖyle olsa elbet bi kişi de olsa söylerdi
- 8 ay
Bu devirde de erkekler çekinebiliyor. Bunun bir sürü sebebi var
Soran8 ayBilmiyorum 😔🥺
- 8 ay
İnan kendini üzmene gerek yok, üç günlük dünya zaten. Sevgilin olunca da başın göğe ermiyor ya, bu devirdeki kişiler berbat doyumsuz ve sadakatsizler. Gel de temizine denk gel. Belki o zaman anlarsın
Soran8 ayTamam o kötü diyelim , ben peki? Dediniz ya kendini sevmeyen biri başkasını da sevmez diye , e o zaman ben napayım? Hiç bir zaman evlenmem sanırım, kocam da bilmiyorum beğenmez belki vücudumu ama kırılmamam için dile getirmez. Karşısında üstsüz filan kalamam galiba. Böyle bi küslük işte benim de kendime😔🥺
- 8 ay
Seni seven erkek dışını da sever. Vücudunuzda ne gibi sorunlar var bilmem ama spor yapabilirsiniz. Evlilik konusuna gelince bir insan böyle değilsin ki. Mesela ben de bu konuda umutsuzum, düzgün birine denk gelemeyeceğimi düşünüyorum. En iyisi çok da umursamamak
Soran8 ayBoyum kısa , bacaklarım biraz kalın, burnum hafif kemerli , esmer tenliyim, göğüslerim küçük , saçımda ufak tefek beyazlarım var, bacaklarımın üst kısımlarında çatlaklarım var , yani bu saydıklarım yetmez mi?
- 8 ay
Boy konusunda bir erkekler siz kızlar gibi değiliz, biz daha çok orantıya bakarız. Göğüs küçüklüğü sorun etmez. Beyazları boya ile kapatırsın. Bacaklar için de spor yapıp çatlağın sebebini öğrenmek çok hastaneye gidersin. Çoğu şeyin çaresi var
Soran8 ayFiziğim fena değil ama hafif balık etliyim. Erkekler büyük göğüsleri beğeniyor bu da 2 . Saçlarımı boyama fikrini elbette bende biliyorum ama kimyasal olan şeylerden korkuyorum. Spor konusunda evet haklı olabilirsiniz
- 8 ay
Erkekler yok büyük göğüs sever, yok büyük popo sever, yok sarışın sever. Ne çok takılıyorsunuz bunlara anlamıyorum ben. Sanki her erkek böyleymiş sanmak da saçma 😐
Soran8 ay🥹🤷♀️😔🥺
Soran8 ayAma inan bahsettiklerinin hepsinin sevgilisi en azından beğeneni var
Soran8 ayBahsettiklerinizin*
- 8 ay
Bahsetmediğim kişilerin de sevgilisi de var. Topu erkeklere atmak kolay. Bu tıpkı kızlar 1.80 altına bakmaz diyen hemcinslerim gibi
Soran8 aySadece boysa sıkıntı bence hiç önemli değil. Benim bir değil ki onlarca sorunum var
- 8 ay
Sen kendini atsana bi
Soran8 ayMaalesef
- 8 ay
Sorun değil
Soran8 ayTeşekkür ederim
Soran8 ayAnlayışınız için
- 8 ay
Ne demek rica ederim
Soran8 ayYorumlarınız için de teşekkür ederim ayrıca
- 8 ay
Rica ederim, yardımcı olduysam sevinirim
Soran8 ayYaniii , ben kendime çare olamazken başkasından bir şey beklemek yanlış olur zaten 🥲🤷♀️
- 8 ay
Belki terzisindir bilemezsin 😂
Soran8 ayBilmiyorum olabilir 😊
Soran8 ayHiçbir işe yaramaz bi terzi
- 8 ay
Aman kendine haksızlık etme. Kendini sev. Psikolog gibi oldu ama neyse. Az da psikolog olmadık da orası ayrı
Soran8 ayKendini sev... Ne kadar zor bi cümle
- 8 ay
Sevmeyi beceremeyene zor tabii
Soran8 ayÖyle...
- 8 ay
O zaman becereceksin 🤷(öyle diyince garip oldum ama anladın sen)
Soran8 ayAnladım 👍🏻denerim
- 8 ay
Hadi iyi şanslar o zaman
Soran8 ayTeşekkür ederim iyi günler..
- 8 ay
İyi günler
Soran8 ay🙂🙂
- 8 ay
😌😌
s 8 ayUtanacak bir şey yok bence.
01 Yorumla
Soran8 ayKendimden utanıyorsam peki?
Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı. Kendini eziklemeyi bırakırsan duzelir
019 Yorumla
Soran8 ayYapamıyorum, denemedim mi zannediyorsunuz 😔🥺
Soran8 ayOlmuyor, bir türlü sevemedim kendimi. Ezik ve yetersizim, çirkinim
Soran8 ayMesela yüzümde sivilce lekeleri var. Sürekli ilaç kullandım , düzenli hem de. yediklerime dikkat ettim ama yok. Boyum kısa , minyonum bacaklarım kalın. Saçlarımda ufak tefek beyazlarım var, bacaklarımın karnımla birleştiği yerde çatlaklarım var , esmerim. Hangi birini düzeltip iyileştireceğim
Soran8 ayKesin azalıyordurr
Soran8 ay😢😥😰olmuyor
Soran8 ayEttim çoktan
Soran8 ay😰😰
Soran8 ayDoğru🥲😓🙏🙏🙏
Soran8 ayTeşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptığınız için
Soran8 aySağ olun✨️
- Güzellik & Bakım konusunda 788 cevap paylaştı.
8 ayBekle daha yasın genç olucak öyle his ediyorum
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 375 cevap paylaştı. Neden böyle bir şey sorun olsun
00 Yorumla
8 ayUtan evet, aşşapılıksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBen isterdim seni şahsen
09 Yorumla
Soran8 ayNiye ki?
Cevap sahibi8 aySaydıklarının çoğu benim zaten umurumda olmayacak şeyler, fiziğin de iyi, ucube de değilsin, tanışmaya değersin bence
Soran8 ayTeşekkür ederim iyi akşamlar
Cevap sahibi8 ayTanışmak ister misin
Soran8 aySanmıyorum
Cevap sahibi8 ayNeden
Soran8 aySadece buraya bi soru sordum o kadar
Cevap sahibi8 ayHayır demedin, sanmıyorum dedin
Soran8 ayKibarca yok demek yani
8 ayHayır tabiki
01 Yorumla
Soran8 ayAma olmuyor, gerçekten beğenmiyorum kendimi 😓
Yanlış yoldasın çık ordan, konuşalım
05 Yorumla
Soran8 ayNe hakkında
Soran8 ayBurdan yazabilirsiniz
Soran8 ayMaalesef özelden kimseyle konuşmuyorum
- Güzellik & Bakım konusunda 628 cevap paylaştı.
8 ayUtanma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayyalnız değilsin bunu bil en azından
13 Yorumla
Soran8 aySiz de mi öyle?😔
Cevap sahibi8 aybenim de hic olmadi
Soran8 ayEn azından siz beğenin kendinizi öyleyse
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026