Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. bence güzellik önemli ama her şey değil ilk anda dış görünüş etkiler ama uzun vadede karakter ses tonu konuşma tarzı samimiyet gibi şeyler çok daha fazla öne çıkar sadece güzel diye birini hayatıma almazdım çünkü dış güzellik zamanla alışılıyor ama içten gelen enerji samimiyet ve ruh uyumu kalıcı oluyor gerçek çekicilik de bence orada başlıyor
11 Yorumla- 10 ay
kesinlikle haklısın👏
En İyi Cevaplar
10 ayGüzellik, çoğu insan için farkında olmadan bile etkili bir ilk izlenim yaratır. Hepimiz estetik olana yönelmeye eğilimliyiz; bu doğamızda var. Çoğumuz, itiraf etmesek de biriyle tanışırken dış görünüşünü fark ediyor, hatta bazen bu görüntüye göre bir yakınlık hissediyoruz. Ancak bu ilk çekim, bir insanın hayatımıza gerçekten dahil olması için yeterli mi? Cevap çoğu zaman hayır. Çünkü sadece güzel ya da yakışıklı olduğu için birini hayatımıza almak, uzun vadede bizi tatmin etmeyebilir. Başta etkileyici gelen dış görünüş, zamanla alışılır hale gelir; ama karakter, samimiyet, iletişim şekli, değerler. İşte bunlar kalıcılığı belirler. Bir insanın sadece dış güzelliği varsa ama bizi anlayamıyor, değer vermiyor ya da huzur vermiyorsa, o güzellik bir noktadan sonra gözümüzde anlamını yitirir. Öte yandan, dış görünüşü çok önemsizmiş gibi davranmak da yapmacık olur. Elbette hoşlanmak, beğenmek isteriz. Ama bu bir bütünün sadece bir parçası. Tıpkı güzel bir kitabın kapağını beğenmek gibi. Kapak ilgi çeker, ama içeriği tatmin etmiyorsa, o kitabı yarım bırakırız. Kısacası, dış güzellik etkileyicidir ama geçicidir. Gerçek bağ, ruhun güzelliğiyle kurulur. Hayatımıza birini almak, sadece gözümüzü değil, kalbimizi de tatmin etmeli. Yoksa ne kadar güzel olursa olsun, o ilişki bizi bir yerden sonra yorar.
10 Yorumla
Dışını merak etmediğin birinin iç güzelliğini nasıl merak edersin bilemiyorum...
Zamanla iç güzelliği Dışına yansır fakat bazılarınki yansımıyor ne yazıkki...
Tamam hani karakterin iyi olması , iyi erdemlere sahip olması iyi hoş... birazda yüz güzelliği olsa tamamdır... Yani bir ömür geçireceğin insanın yüzüne bakarken. Lanet değilde , şükür etmek lazım...
Tüm bunları isterkende. İç güzelliğimizi geliştirmemiz lazım sabah aç karna cevap verdim fakat... Umarım çok zorlamamışımdır24 Yorumla- 10 ay
Waooww supersin dostum 👏👏
Daha simdiden en saglam eic adayi 👍🏻
..
sen bence hep aç karnına yorum yap😝😅 - 10 ay
Iyisin iyisin 😉🥰
- Güzellik & Bakım konusunda 591 cevap paylaştı.
10 ayÖnce dış güzelliğine bakıyorum. içi bozuk çıkarsa, ilgimi çekmiyor açıkçası.
Öyle dünya yakışıklısıda olsun demiyorum ama bir cazibesi olmalı.
11 Yorumla- 9 ay
kesinlikle aynı kafadanız canım😇🥰
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, soruna katılmadan edemem. Dış güzellik bir insanda bizi etkileyen ilk şey olabilir, ancak uzun vadede bir ilişkiyi sürdüren asıl şey kesinlikle ruhsal uyum, karakter ve iletişimdir. Birini sadece dış görünüşüne göre hayatımıza almak kısa vadede etkileyici olabilir, ama o kişiyle uyum sağlayamazsan bu güzellik çok hızlı bir şekilde önemini yitirebilir.
O yüzden benim için dış güzellik evet etkili, ama tek başına yeterli bir sebep değil. Ruh güzelliği ve ortak paydalar bir ilişkiyi gerçek anlamda bir bağ haline getiriyor. Unutma, güzellik gelir geçer, ama karakter her zaman kalır! 😌❤️11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u 10 ayGüzellik değil kalbi önemli benim için..
12 Yorumla- 10 ay
❤️
- 10 ay
<3 <3
10 ayBende ne kadar şekilcisiniz diye bi soru hazırlamıştımda vazgeçtim sormaktan sordum mu yoksa bak şu an hatırlamıyom 🤣
Bende şey var ya güzel ya da yakışıklıdan ziyade çekici geliyomu bazıları var mesela güzel yakışıklı ama görünce ürperiyom ben önemli olan bana güzel geliyomu18 Yorumla- 10 ay
bugün ürpertmeyen erkek isteyen yarın da kaybolmayan sakız ister 🤪
https://youtu.be/EKrBHJcZ468?si=HRnEAlJkQ1F270OW - 10 ay
Ne ap tal reklam ya 🤣🤣🤣
- 10 ay
aa niye öyle diyorsun ama? çok bilgilendirici bence
baksana bilal'e anlatır gibi anlatmışlar😬😬😝 - 10 ay
🤣🤣🤣 bilal olayı ne ben bilmiyom pek haberim yok dünyadan
- 10 ay
Ciddi misin? Dur bulup atarim bi ara şekerim 😆
- 10 ay
Ciddiyim 😃 sevinirim teşekkür ederim 🙂🌸
- 10 ay
Kıvıramamış 🤣🤣🤣
Güzellik & Bakım konusunda 335 cevap paylaştı. Sırf güzel diye hayatıma almam, sırf karakterli diye de aşık olmam. Kimse kimseyi kandırmasın, dışını beğenmediğimizin içini merak etmeyiz.
Dış görünüş önemli olmasaydı, uğur böceğini sevdiğin gibi hamam böceğini de severdin.13 Yorumla- 10 ay
Wayy haklisin 👏
- 10 ay
😊😊
10 ayAlmam.. Bedeniyle ilişkim bir kaç saat olur en fazla ama diğer herşeyi bütüne yayılır.. Evet fiziksel çekiciliği herkes dikkat eder.. Ama günün sonunda konuşabileceği birini ister.. Fiziksel tatmin tek başına aslq yeterli olmaz.. Duygusal tatmin işe olmaz sa olmaz :))
10 YorumlaGüzellik insanın gözünü karakterli olmakta insanın ruhunu doyurur illaki mükemmel olmasına gerek yok enazından bir ederi olsun. Zaten kimsede o kadar çirkin değil
12 Yorumla- 10 ay
bir gideri olsun yeter diyorsun😊😊
- Güzellik & Bakım konusunda 565 cevap paylaştı.
u 10 ayGorsele koyduklarinda sıkıntı yok kuaförde çözülmeyecek sorun degil😀 Güzellik önemli ama kalbi de güzelse mesela on üzerinden 9 degil de altıya kadar çekebiliriz asgari limiti 😀
14 Yorumla- 10 ay
Ahaha
6dan aşağısı kurtarmaz mı hocam? 😝 - 10 ay
Valla ben söylemesi ayıp güzel bir adamım yanımda o da rahatsız olabilir yani edü büdü gibi olmasın😀
- 10 ay
Himm. Bak o konuda hak verdim 😊👍🏻
- 10 ay
Ahaha teşekkürler 🥰
Karşındaki bir bireye baktığında önce ruhun doyacak fikri bilgisi tavrı konuşmaları ile hayatında yer edinecek denklem bu şimdi gelip güzelliğe bakılmaz vs diyenlere inanma sen tecrübe ile sabit
13 Yorumla- 10 ay
evet kesinlikle katılıyorum 👍🏻
- 10 ay
😊😊
- Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı.
10 ayherkes tipe önem verir vermem diyen kendini kandırır ancak her şey tipten ibaret olmamalı. eğer benim için karakteri sıkıntılı ise güzelliği yetersiz kalır
11 Yorumla- 10 ay
👍🏻👍🏻👍🏻
- Güzellik & Bakım konusunda 672 cevap paylaştı.
10 ayTüline 5dk dayanamamıştım
Bana zekası ışıldayan biri lazım
Güzellik sıkıyo beni zekayla aydınlanmıyorsa11 Yorumla- 10 ay
👍🏻👍🏻
Ne diyordu Recep İvedik, benim için ruh güzelliği önemli ama sonuçta ruhlar âleminde de yaşamıyoruz 🤣
12 Yorumla- 10 ay
Ahahaha bu adama da gunun birinde hak verecegim aklima gelmezdi 😅
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayGüzel, yakışıklı olması elbette tanıma için ilk kriter ama içi boş bir güzelliğe sahipse de devamı gelmez ki.
11 Yorumla- 10 ay
Gelmez tabi 😅
Bir insanı sevdikten sonra güzel ya da çirkin olmasını önemsemem. Insana sevdiği güzel gelir zaten. 💖
11 Yorumla- 10 ay
kesinlikle❤️❤️
10 ayGüzellik yakışıklılı elbette önemli ama birini hayatıma bu sebebten dolayı alacağım anlamına gelmez
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 3,1b cevap paylaştı. Güzellik önemli tabii. Eli yüzü yerinde olmali. Misal ben nasılsam benim gibi olsun. Her şey dengi dengine.
16 Yorumla- 10 ay
Himm peki sizin gibi olsunn 📝
siparişiniz oluşturuluyor efemm⏳️ - 10 ay
Nerde peki 13 senedir?
kargoda mi bir sorun oldu acaba 🤔 - 10 ay
Oyy oyyy ne guzel ne mutluu 🥰❤️❤️🙏
Güzellik & Bakım konusunda 361 cevap paylaştı. Benim için yüreği, özü önemli biz ne güzeller gördük içi boş olan be canım.
112 Yorumla- 10 ay
Wuhuu
Buyuk konustun 😬😎😎 - 10 ay
Tecrube👍🏻
- 10 ay
Gel yahuu tecrübelerimizi birlestirelimm🙃🤣
- 10 ay
Küstüm iste 🙁😔
- 10 ay
Eheee tamam 😊🥰
- 10 ay
Ahaha manyak 🤪
- Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı.
m 10 ayEğlenceli kafası güzel olsun bide kahveyi sade içsin yeterli🥳🥳🥳
19 Yorumla- 10 ay
olmaz o kahveye şeker atılacak!!
- 10 ay
Elendi
- 10 ay
küstü😔
- 10 ay
Sen sade iciyin artik
- 10 ay
Piki🙄
- 10 ay
Söz dinle canımı yee
- 10 ay
Kaşıklığı mı çatalla mi yicem😬
- 10 ay
Kaşık sen şimdi çatalı batirirsin
- 10 ay
Haklisin 😬😬
s 10 ayHiç kadar önemli.
Düşünceler uyuştuktan sonra gerisinin önemi yok.11 Yorumla- 10 ay
😇😇❤️
- Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.
10 ayGüzellik yakışıklılık gelip geçicidir önemli olan kalıcı olan sadece karakterdir.
12 Yorumla- 10 ay
haklısın👍🏻
- 10 ay
Evet🤗
10 ayKarakter de önemli.
Sorularımın cevabını bulmalıyım. :)12 Yorumla- 10 ay
bence de bulmalısın😊👍🏻
- 10 ay
:)
- Güzellik & Bakım konusunda 450 cevap paylaştı.
10 ayHayır tabi dünya güzeli de olsa karakterinde sorun varsa asla ısınamam
18 Yorumla- 10 ay
Karakteri çok sorunlu değil diyelim, orta şeker😉?
- 10 ay
Omaş karakter tam olsun sonradan sevemeyeceğimi biliyorum
- 10 ay
ama siz de çok şey istiyorsunuz efenim, pahalıya patlar söyleyim 😉
- 10 ay
Karakter tam olsun ama minnacık çirkin olabilir kabulümüzdür
- 10 ay
Piki tamam
siparişiniz oluşturuluyor efem ⏳️ - 10 ay
Bi dk tarih iletiyorum jsjsjs
- 10 ay
üzgünüm...
size tanınan süre içerisinde sipariş girişinizi oluşturmadınız...
IPTAL ❌️ - 10 ay
Hahahaha
10 ayŞöyle güzellliğinden ziyade bakımlı olması daha önemli benim için kilolu ise kilo vermek için çabalaması koku giyimi daha önemsiyorum
14 Yorumla- 10 ay
Zevkli adamsın😉
- 10 ay
Senden belli :))
- 10 ay
🥰😊😊
- 10 ay
🥰😘❤️
Gizli Üye(36-45)10 ayBayılıyorum senin bu sorularına
yakışıklı bulmadığım biri ile konuşmam bile 🥲 sırf yakışıklı diye de hayatıma almam
11 Yorumla- 10 ay
peki ama neden gizlisin🤔
- Güzellik & Bakım konusunda 486 cevap paylaştı.
10 ayNe yazık ki devir güzel ve yakışıklı devri, yani genelde kadınlar yakışıklı falan olsun diyor tabi ilerisini düşünmüyor bu yakışıklı bende bağlı kalmaz deyişik kızlarla beraber olur diye
10 Yorumla Ağzı bozuk olduğu için veya onla bunla adı çıktığı için yürümekten vazgeçtiğim güzel kızlar çok oldu
10 Yorumla
10 ayİlk etapta etkisi var elbette yani göze güzel geleni seçiyor insan ama sonra tanıdıkça işin içine karakter ve zeka giriyor. Bu kısımsa sıkıntı varsa şahsen güzellik yakışıklılık umrumda olmuyor
11 Yorumla- 10 ay
birebir katılıyorum👏
Sırf güzel yakışıklı diye hiçbir insan müsveddesini hayatıma almam.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 444 cevap paylaştı.
10 ayHayır tabi ki çok güzel olabilir ama karakter sıfırdır evlerden ırak
10 Yorumla
10 ayEtkikeyen unsurlardan biri ama tek başına yeterli sebep değil
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 816 cevap paylaştı. Muhabbet ederken keyif alamadığım biri sırf güzel diye hayatımda olamaz
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 394 cevap paylaştı.
10 ayÖnce göze sonra ruha hitap etmeli
21 Yorumla- 10 ay
👍🏻❤️❤️
Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. YAni az da olsa önemli
11 Yorumla- 10 ay
Azsa iyimis 😬
Onun güzel ve yakışıklı olması bana ne katacak 😀
13 Yorumla- 10 ay
Icinin erimesini saymazsak göz zevki 😍😍🤩
- 10 ay
sende kapat odaya, kilitle kapıyı üstüne oldu bitti 😬😬
- Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı.
10 ayYani şimdi güzellik isterim jxnd
12 Yorumla- 10 ay
isteyenin bir yüzü kara diyorsun😝
- 10 ay
Kara tavuk jdnd
10 ayPek de önemli değil güzellik geçici çünkü
110 Yorumla- 10 ay
geçmeyeninden verelim efem 😬
- 10 ay
Var mı öylesi
- 10 ay
hallederiz😉😎
- 10 ay
Nasıl?
- 10 ay
o iş kolay, sen paradan haber ver🤩
- 10 ay
Seda Sayan gibi olacaksa olmasın ama
- 10 ay
Ahahaa piki efem😅
- 10 ay
Müge Anlı gibi de olmasın ama 😀😀
- 10 ay
sana da beğendiremedik ayol 🤦🏻♀️
- 10 ay
O ikisi gibi olmasın dedim sadece yaa 😀😀
10 ayÇokta önemli değil güzellik gelip geçici
20 Yorumla
10 ay1.80 olsun sarışın olsun taş olsun 😁😁😁😁
13 Yorumla- 10 ay
Peki efemm, siparisiniz olusturuluyor ⏳️
- 10 ay
Valla mı 😁
- 10 ay
Bekleyinizz efem , üç vakte göndeririz
- Güzellik & Bakım konusunda 780 cevap paylaştı.
10 aySadece güzellik/yakışıklılık yetmez bence
10 Yorumla
10 ayDış güzelliği ve kalp güzelliği benim için önemli
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. İnsanın yanına yakışan biri olmalı
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u 10 ayAlmam.
15 Yorumla- 10 ay
bir kerecik alsaydın ama ablam, tanidikca seversin 😬🥰
- 10 ay
Sevmem aşko ben sjdj tip ikinci planda. :D ne yakışıklılar gördük iki lafın belini kıramadık
- 10 ay
Ahaha
Onda haklisin bak 😆😅🤦🏻♀️ - 10 ay
Tipsiz olsun ama kendine baksın, sohbeti sarsın 😅
- 10 ay
🥰🥰🙏
Hayır karakteri iyiyse alırım
10 Yorumla
10 ayGüzelse alırım
10 Yorumla
10 ayÖnemli ama ilk sırada değil
13 Yorumla- 10 ay
Yani dünya yakışıklısı olup kötü kalpliyse ya da beni sevmiyorsa napiyim onun yakışıklı olmasını bence karakter daha önemli
10 ayOk çok onwmli
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler