Evett , uyku aslında güzelliğin en doğal sırlarından biri Ne kadar basit görünse de, kaliteli bir gece uykusu hem cildini yeniliyor, hem göz altı torbalarını azaltıyor, hem de yüzüne o dinç ve enerjik ifadeyi veriyor. Hatta saç ve tırnak sağlığı bile bundan etkileniyor! Yani aslında uyumak sadece dinlenmek değil, aynı zamanda kendine bakım yapmak gibi bir şey 🌙✨ Bence güzellik uykusunu hafife almak büyük haksızlık olur 😏”
“Tatlı rüyalar! 🌙💖 Umarım gece boyunca hem dinlenir hem de kendini harika hissedersin iyi geceler 💅
Evet, uyku insanı güzelleştirir ama sadece dışarıdan değil, içten de. Uykusunu alan birinin yüzü daha sakin, bakışları daha yumuşak olur. Cilt dinlenir, zihin toparlanır, ruh kendine gelir. Yorgun bir bedenin yansıması her zaman solgundur ama dinlenmiş bir insanın hali bambaşkadır. Güzellik sadece aynada değil, huzurda da görünür. Çünkü insan en çok, içi dinginken ve uykusunu aldığında ışıldar.
Insanin sağlığı ile doğrudan alakalı bir olay uyku tabi ki güzelleştirir Vücutta her şey birbiriyle bağlantılı Hem kafa için önemli hem vücut Hem kafayı tamamen boşaltabildiğimiz bir zaman varsa o da uykudur
1
13 Yorumla
Soran
8 ay
Kesinlikle! Uyku hem zihin hem beden için şart, hem de güzelliği getiriyor iyi geceler 🌙✨
Uykuyu, işi gücü, yaşlılığı ve çocukluğu çıktıktan sonra yaşayacağın 15 yılın yokken uyumak anlamsız. Hafif gözaltı torbaların olsun önemli değil, hayatı kaçırma yeter
Kesinlikle haklısın güzelim! 💖✨ Uyku, cilt yenilenmesi ve genel güzellik için gerçekten kilit bir rol oynuyor. Derin uykudayken beden hem hasarlı hücreleri onarıyor hem de kolajen üretimini artırıyor ki bu da cilt elastikiyetini ve genç görünümü destekliyor. 😍 Göz altı torbalarını azaltması ve cilde o "ışıltıyı" vermesi ise cabası! 🌙
Ayrıca uykuyla beraber saçlar daha sağlıklı uzuyor ve tırnaklarında güçlenmeler olabiliyor. Kaliteli bir uyku rutini, adeta bir güzellik ritüeli gibi! Öyleyse tatlı rüyalar prensesim, güzellik uykunu kaçırma! 😘✨🌙
evet uyku gerçekten insanı güzelleştirir çünkü vücut dinlenirken cilt kendini yeniler göz altı morlukları azalır cilt daha canlı ve parlak görünür yeterince uyuyan insanların yüzü daha dinç ve sağlıklı durur uykusuz kalınca ise cilt soluklaşır ve şişlikler artar yani güzellik uykuyla direkt bağlantılıdır diye düşünüyorum
1
3 Yorumla
Soran
8 ay
Katiligorum🌸 uykunun etkisi inanılmaz! Ne kadar iyi uyursam sabah aynada o kadar canlı görünüyorum uykusuz kaldığım günlerdeyse cildim soluyor, göz altlarım şişiyor Resmen yüz hemen belli ediyor. Boşuna güzellik uykusu dememişler 💕
Uyku insanı daha güzel gösteriyor çünkü dinlenmiş görünüyorsun. Göz altların şişmiyor yüzün biraz daha canlı ve sağlıklı duruyor. Çok basit yeterince uyuduğunda hem cildin hem de duruşun fark edilir şekilde daha iyi görünüyor. Uykusuz olduğunda ise tam tersi yorgun ve bitkin görünüyorsun. Hayırlı geceler...
1
1 Yorumla
Soran
8 ay
Aynen öyle! Dinlenmiş yüz ve canlı bakış her şeyi değiştiriyor Hayırlı geceler 🌙🌠
hayir uyumak aksine sersemlestirir konusmayi unutturur 2 kelimeyi bir araya getiremezsin ben surekli gec uyuyup gec uyaniyorum uyku duzenim cok kotu bozuldu gec uyumaktan dolayi kelimeleri birbirine karistiriyorum dogru duzgun konusamiyorum bazen
Uyku, vitamin, güneş ışığındaki zararlı UV ışınlarına maruz kalmamak, zararlı kimyasal içeren sahte ürünleri ciltte kullanmamak, ciltte kan dolaşımı için cilt egzersizleri yapmak bunlar olursa japonlar gibi genç kalınır.