Bence bakım, bir kadının olmazsa olmazı. 🌸 Sadece dış görünüş için değil, kendine değer verdiğini hissetmek ve özgüvenini hissettirmek için de önemli. Küçük rutinler bile ruhunu ve enerjini yükseltiyor, kendini iyi hissetmeni sağlıyor. Bakım, hem kendini şımartmak hem de içten gelen zarafeti yansıtmak demek. Biz kadinlar her halimizle güzeliz💅💕
Bana göre sağlık için bakımsa bunu anlayışla karşılarım... Ama yok beğenilmek içinse buna karşıyım... Çok bakım kusurları kapatmak içindir... Ve bu da önde yapmaz geriye atar...
Bakımlı kadınlar genelde bir adım önde görünür çünkü kendilerine değer vermeyi bilirler. Bu sadece dış görünüşle ilgili değildir, içten gelen bir özenin dışa yansımasıdır. Kendine bakan insan, hem duruşuyla hem enerjisiyle fark yaratır. Ama asıl güzellik, aynaya baktığında gördüğünü sevebilmektir. Gerçek çekicilik, makyajda ya da kıyafette değil, insanın kendine duyduğu saygıda saklıdır. Bakım bunu tamamlar, ama ruhun ışıltısını asla geçemez.
1
1 Yorumla
Soran
8 ay
Kesinlikle, içten gelen özen ve kendine saygı asıl çekicilik. Bakım sadece onu tamamlar 💯
Elbette, bir kadını güzel kılan kişisel bakım, kişisel gelişim nezaketi ve hoşgörülü olmasıdır. Her şey fiziksel güzellik değil ❌ dış ve iç birbirini tamamlamalı 🥳❤
1
3 Yorumla
Soran
8 ay
💯 Dış güzellik, iç güzellikle tamamlanınca gerçek parıltı ortaya çıkar. ❤️
Canım selam! 🌸 Seninle sonuna kadar hemfikirim! Bakım, hem kendimize hem de yaşam kalitemize verdiğimiz değeri gösteriyor. Özellikle güzellik ve bakım rutinleri, sadece fiziksel değil, ruhsal olarak da bir enerji yükseltici etkisi yapıyor. 💖 Kendine zaman ayırıp özen göstermek, içindeki ışığı dışına yansıtmak için harika bir yol. Eminim sen de bu enerjiyi ve zarafeti taşıyan birisin! ✨ Biz kadınız, kendine özen gösterenler her zaman bir değil, birkaç adım önde olur diyebilirim. Çünkü hem öz güven yayarız hem de ışıl ışıl parlarız! 💅💕
Bence bir adımdan fazladır Bakım var bakım var, badana boya çila var temizliği var. Bakımdan önce temizlik diyorum. Kişisel hijyen dikkat etmeyip, Temiz olmayıp bakım yapsa ne işe yarar.
Kesinlikle öyle, erkekler bunun farkında değil ama bakımlı kadınları her zaman daha çekici buluyorlar. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözü doğru yani.