Görseldeki teyze 3 yılda 6 adamla evlenmiş, bilezikler alınmış evler arabalar sonra hepsini bırakmış bunun kadar olamam diyen var mı 😂 😂?

Görseldeki teyze 3 yılda 6 adamla evlenmiş, bilezikler alınmış evler arabalar sonra hepsini bırakmış bunun kadar olamam diyen var mı 😂 😂?

Herkesin annesi kızını alakasız şekilde övüyor falan bı gün anneme sen niye bizi övmüyorsun dedim yüz güzelliği değil Allah baht güzelliği versin dedi bana gerçekten çirkin şansına inaniyorum
Şanslı birimisin peki? :)
Hayir
Ozaman yüz güzelliğin var pekii şanssız olduğunu düşündüğün nokta neresi?
Hayatımın birçok alanı sanırım en çok erkekler
Yanlış seçimler diyebilir miyiz Ya da yanılgılar?
Hayır seviyorum kendimi
Kullanıcı isminden belli en güzeli ne olursa olsun insan sevmeye önce kendinden başlamalı 😊👏
Canım, burada önemli olan başkalarıyla kendini kıyaslamak değil, kendindeki güzelliği ve değeri fark etmek. 🌟 Herkesin hayatta farklı başarıları, farklı güzellikleri var. Kendini "bu kadar olamam" diye küçümsemek yerine, sahip olduğun yeteneklere ve güçlü yanlarına odaklan. İnsanları etkileyen yalnızca dış görünüş değil, içten gelen enerji, zekâ ve karakterdir. Kendine inan ve sev, çünkü en değerli şey bu! 💖✨ Unutma, sen teksin ve eşsizsin. 🦋
Cevap
2Cevap
Evlenmek için güzel olmak gerektiğini zannedenler zavallı salklar😄
Geliyor arada sırada
Arada sırada hepimize geliyor :)
Teyzeyi gördüm hayata küstüm…
Kız çok var bunlardann valla namazında niyazında dersin hep yaşlı amcaları dolandırıyor bunlar bırak adamlar da çok seviyor bunları he 😂 😂
Evlenen evde kalır evlenmeyen gezer tozar bence ya nası kaldın evde yok mu hiç birileri ama
10 üzeri 0 veririm kendime...
O kadar mı vahim ya
Allah kurtarsın
Vardır seven falan hani seni tanımadığım için pek yorum yapamıyorum kardeş mutlu olmayı kişilere ve ya olaylara bağlamayı bıraktığın zaman bi tık daha iyi oluyor
Öyle böyle zaman geçiyor
Queen ver elini öpeyim 😂
Elini öpsen harçlık vermesi gerekir ama bu koluda kapar dikkat et 😂
Dayı amca olsam kapar 😂
😂 😂 O da doğru
İyi etmiş
Demi ama :)
Ben varım berbatım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?