Lazer epilasyona girsem mi?

İşe gitmeden önce elinde kartlarla reklam yapan adam tarafından durduruldum. Bu kartı alıp salonumuza giderseniz %30 indirim var dedi. Ben yok sagolun İşe gitmem lazim dedim. Saatim gelmişti. Ama beni zorladı. Ben De mecbur gittim. Salon 4 katlı 4. kata çıkardı beni. Masa başına otutturdu. Kadın bilgilerimi almaya başladı benden onay almadan. 4 tane seans. 1. Koltuk altı 2. Bikini bölgesi 3. kollar 4. De ne hatırlayamadım. Kollarıma baktı kıllı hep.. buraya 14 yaşındakiler geliyor işlem görmeye dedi. Geç kalmışsın dedi ben de düşündüm biraz lazimdi da. Kaporta 600 lira verdim. Çünkü o kadar uçlardaydim ki karar verme konusunda bir yandan da lazimdi dedim verdim kaportayi. İmzaladım. Dedim ben şu an napiyorum. Sonra iste randevu oluşturalım dedi. Haftaya dedi. Ben ilk olur dedim ama sonradan 1 kasıma aldirttim. Düşünmem için. Bu işlemler dışında bir de saçımın kesik tarafi var 1 cm alnimda. Onun da alınması lazım. Uzaması zor olur dedi hatta. Sizce ne yapmalıyım. Başka lazer fiyatlarına baktım aynı bi değişkenlik yok.. fikriniz nedir? Fiyat kaporta ile birlikte 10.000. 9.400 kaldı. Ağda, jilet , krem bunlar zarar verirmis cilde doğru da söylüyor. Bana bi akıl verseniz KS halkı
Güncellemeler
9 ay
Erkek arkadaşım da buna yakalanmadan 400 lira vermişti iyi ki hersey üst üste ve ani gelişti ama güzel gelismeler
Güncellemeler
9 ay
Bir de cilt bakımı hediyeymiş
Lazer epilasyona girsem mi?